suede.shoes 02.04.08, 11:37 Cześć! Polećcie mi proszę dobrego lekarza przyjmującego zarówno prywatnie jak i w szpitalu Św. Rodziny! Mój obecny lekarz nie pracuje w żadnym szpitalu:( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucstar Re: dobry lekarz ze Św.Rodziny 02.04.08, 12:21 Witam, Od kilku lat chodzę prywatnie do Dr. Koźmy. Jestem bardzo zadowolona. Przyjmuje prywatnie a w czwartki ma dyżur w Św. Rodzinie. Sama pytam o jego kompetencje na forum związane z prowadzeniem ciąży. Słyszałam wiele pozytywnych opini na jego temat i myślę, że jest godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
suede.shoes Re: dobry lekarz ze Św.Rodziny 02.04.08, 15:40 super, bardzo Ci dziekuje! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toffix Re: dobry lekarz ze Św.Rodziny 03.04.08, 12:51 Mogę polecić dr Stoińskiego - odbierał mój poród i zrobił na mnie bardzo, bardzo pozytywne wrażenie. Moja ciocia i kuzynka są jego zadowolonymi pacjentkami w przychodni przy szpitalu (na NFZ). Sama jestem pacjentką dr Kuligowskiego - również bardzo zadowoloną, chociaż jest o nim wiele złych opinii. Ja jednak wiem, że to jemu zawdzięczam to, że udało mi się zostać mamą. I to za darmo. Chodzę do niego na NFZ do przychodni Art Med. Odpowiedz Link Zgłoś
easyenglishpz Re: dobry lekarz ze Św.Rodziny 03.04.08, 19:31 Dr Ropacki to moj lekarz, do ktorego chodze prywatnie, bardzo fajny czlowiek. Porod z kolei odbieral mi dr Stroinski, przemily facet.obaj ze Sw.Rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
toffix Re: dobry lekarz ze Św.Rodziny 04.04.08, 12:36 Jeszcze jeden, którego mogę polecić to ordynator (obecnie p.o. ordynatora) - dr Błażej Nowakowski. Ma gabinet na ul. Palacza 117a, tel. (61) 8614240. Razem z moim lekarzem "naprawiali" mnie w ubiegłym roku i naprawdę mogę z całego serca polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
suede.shoes Re: dobry lekarz ze Św.Rodziny 04.04.08, 13:08 dzieki dziewczyny za wszystkie namiary:) Odpowiedz Link Zgłoś
lusilla77 Re: dobry lekarz ze Św.Rodziny 10.04.08, 09:11 Witaj, ja również mogę polecić dr.Koźmę - jestem jego pacjentką od kilku lat. Miałam do czynienia z wieloma lekarzami ze św.Rodziny i najgorzej póki co wypadł dr.Marczak. Dr. Stoiński miły i wesoły - o mały włos a odbierałby moj poród tylko iż mojej córeczce się nie spieszyło :) Po porodzie zajęła się mną dr. Danieluk - również miła i rzeczowa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
megi-mac Re: dobry lekarz ze Św.Rodziny 11.04.08, 22:37 Polecam dr Koźmę. Rzeczowy facet, kompetentny. W sierpniu rodzę i mam nadzieję, że będzie ok. Może uda mi się trafić na jego dyżur. Koźmę mogę polecić na własnym przykładzie, natomiast koleżnaki polecają m.in dr Przemysława Spychałę, Stoińskiego i Skupina. Odpowiedz Link Zgłoś
suede.shoes Re: do megi-mac 12.04.08, 19:14 O, ja tez rodze w sierpniu, moze sie spotkamy w szpitalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
megi-mac GRATULACJE 12.04.08, 21:38 Gratuluję. Ja mam termin na 27 sierpnia. Zaczynam powoli myśleć o porodzie. Narazie nie panikuję. Spoko, jestem dobrej myśli, że wszystko będzie ok. A ty jaki dzień masz planowany? Chcesz mieć swojego lekarza przy porodzie, czy idziesz na żywioł tak jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś
suede.shoes Re: GRATULACJE 13.04.08, 09:40 :)) Ja mam termin na polowe sierpnia, ale poniewaz Mala jest bardzo ruchliwa, moj lekarz stwierdzil, ze mozliwe, ze urodzi sie nieco wczesniej, a w takim przypadku jednak sie nie spotkamy... Lekarza ze szpitala jeszcze nie mam, a do porodu bede chyba chciala miec oplacona polozna,bo odbardziej doswiadcznych kolezanek slyszalam, ze polozna jest bardziej pomocna od lekarza. Jakby co mam namiary:) Odpowiedz Link Zgłoś
megi-mac Re: GRATULACJE 13.04.08, 13:44 To proszę podaj mi dane do twojej położnej. Z twojej wiadomości wynika, że będziesz miała córeczkę. Świetnie. Ja najprowdopodobniej też. Lekarz potwierdzi mi na następnej wizycie (30 kwietnia). Oczywiście jak się odpowiednio dziecko ułoży. Dotychczas fiforka nie widać :) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
suede.shoes Re: GRATULACJE 14.04.08, 13:27 Tak, bedzie corka, mimo ze mialam silne przeczucia, ze chlopak:) Dane poloznej przesylam Tobie na priva, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś