IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 18:19
Co sądzicie? Jakie są wasze opinie o tej szkółce?
Czy warto tam się uczyć? Może jako temat uzupełniający - funkcjonowanie
dziekanatów?!?!?
Obserwuj wątek
    • Gość: mada Re: WSZIB IP: 212.160.159.* 23.01.02, 15:20
      Chyba nie ma gorszej szkoły...Zero organizacji.
      Dziekanaty: szkoda mówić.Nie polecam.
      • Gość: Miki Re: WSZIB IP: *.mtp.com.pl 24.01.02, 14:16
        Studiuje tam moja dziewczyna. Dużo się o teh szkole nasłuchałem - odradzam.
        Student jest traktowany jak szmata. Kasę ściągają z ciebie na każdym kroku. Od
        dziekanatu najlepiej trzymać się z dala, ale przecież to niemożliwe.Kiedys była
        taka sytuacja że moja panienka zdawała coś we wrześniu i nie zdążyła wziąć
        wpisu od doktorka, a ten wyjechał sobie na 2 miesiące za granicę.Na normalnej
        uczelni w takiej sytuacji wpisu może dokonać rektor, albo kanclerz. Natomiast w
        WSZiB był taki burdel i tak niekompetencja wielkich dam w dziekanacie że
        dziewczyna do początku grudnia nie miała ważnej legitymacji studeckiej. Szkoła
        powinna zabulić za poniesione z tego tytułu szkody. Ponadto nie wiem jak to
        możliwe ale zaksięgowanie czesnego trwa ok. 2 tygodni. Skutek jest taki, że
        możesz nie otrzymać w terminie karty egzaminacyjnej, albo pieczątki do
        legitymacji, "bo jeszcze nie ma wpłaty", której dokonałeś tydzień temu. To się
        nie mieści w głowie. Jeśli mogę coś doradzić wśród prywatnych to tylko
        WSB.Przynajmniejjest wyższy poziom, a o takich wałkach niesłyszałem. Szkoda bo
        kiedyś (5-6 lat temu) WSZiB była najlepszą szkołą niepubliczną w Poznaniu i
        jedną z lepszych w Polsce. Teraz spadła na psy. Ciekawe kiedy szanowne
        szefostwo tej budy zrozumie że o studentów trzeba dbać i traktować ich jak
        klientów, bo ich opinia o szkole jest najważniejsza, a złe wiadomości szybciej
        się rozpowszechniają niż te dobre. Widać o wewnętrznym PR w WSZiB nie mają
        pojęcia. Pozdrawiam!
        • wiedzma1 Re: WSZIB 24.01.02, 14:49
          z duza przykroscia musze potwierdzic zla opinie o tej szkolce wsrod znajomych -
          podobno drogo (wymuszanie odsetek) nie milo - dziekanaty a rozni ppprofesorowie
          maja studenta w profesorskiej d...e
          • Gość: kksl Re: WSZIB IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 23:11
            Jestem studentem tej szkółki. I niestety muszę się zgodzić ze wszystkimi
            opiniami tutaj zawartymi. Jedynym celem tej szkółki niedzielnej jest zarabianie
            kasy. Cel edukacyjny jest gdzieś na szarym końcu.
            Dziekanat - ........................................
            A jeszcze kilka lat temu nie było tam tak źle. Było nawet dobrze.
            Kończąc: nie nie polecam!!!!!
            Przestrzegam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Na rynku pracy dyplom tej szkoły to raczej wilczy bilet niż przepustka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka