marghot 14.05.08, 09:32 gdzie w Poznaniu przeprowadzany jets poród w wodzie? domyślam się, ze urodzić w wannie się nie da (niestety), ale choć do II fazy łagodzić bóle wodą. Jeśli nie POz, to może jakiś szpital w województwie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suede.shoes Re: Poród w wodzie 14.05.08, 13:21 hej, no wlasnie, dobre pytanie. Otoz caly czas wydawalo mi sie, ze w Raszei mozna rodzic w wodzie, ale polozna w szkole rodzenia oswiecila mnie, ze to nieprawda:( Wanna w Raszei sluzy tylko do zlagodzenia bolu, ale na "rozgrywke finalowa" musisz sie wytaszczyc z wanny i urodzic na lozku:( W P-niu nie ma nigdzie mozliwosci porodu w wodzie, co za zacofany kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Poród w wodzie 14.05.08, 13:57 nasze miasto niestety nie grzeszy nowoczesnymi rozwiązaniami w położnictwie Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: Poród w wodzie 17.05.08, 06:14 to prawda, wanna jest tylko u Raszei, ale tylko do łagodzenia bólu. I nie ma możliwości wykupienia tej własnie sali z wanną. Są trzy sale do porodów rodzinnych za opłatą i nie ma się wpływu do której sali sie trafi. Ja akurat trafiłam do tej z wanną ale z wanny nie zdążyłam skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś