Gość: sołtys Załóżcie mu kaftan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 10:27 bo widać że z nim jest coś nie tak. Może ojczulek pomodliłby się w intencji skrzywdzonych przez jego kumpli molestowanych dzieciaków, młodych kleryków, ludzi na których donosili itp ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Ks. Eda modli się za prześladowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 10:29 tinylink.pl/cqlw Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Ks. Eda modli się za prześladowanych 13.08.08, 10:31 Wielkie mi mecyje, też nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopacz cześć komuszki, wy nie w Gruzji ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 10:33 tinylink.pl/cqlw nie wyzwalacie tego narodu jak naszego 1939r Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieknn A co mnie obchodzi ten klecha ? 13.08.08, 21:38 To ma być "news" ? To ma byc wiadomosc od ogolnopolskiej gazety ? Że jakis klecha ma odbicie ? Ludzie, rownie dobrze mozna by napisac : Chłop z Zadupia Górnego bojkotuje igrzyska. Siedzi na stodoleei wymachuje flaga wolnego tybetu. Kpiny i idiotyzmy, jak pragne zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halt so nebenbei! Re: A co mnie obchodzi ten klecha ? IP: *.centertel.pl 20.12.08, 20:42 jak nic to nie czytaj i spie...j kutafonie jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
henasek Ksiądz Eda bojkotuje igrzyska 13.08.08, 21:52 Psu na budę modły tego szamana. Chinczycy mają swoich lepszych bogów, więc im to wisi. Jeszcze niczego katolicki czarny nigdy nie wymodlił. Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina brawa dla ksiedza... 14.08.08, 19:55 masz bardzo specyficzne poczucie piekna... No ale co sie dziwic - Igrzyska zorganizowane ongis przez Hitlera w Berlinie, po dzis dzien maja swych fanow... Parafianom spod Poznania bardzo zazdroszcze proboszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: Ks. Eda modli się za prześladowanych 15.08.08, 17:53 Żenujący jest poziom większości wypowiedzi. Zarówno dobór argumentów jak i słownictwa tylko potwierdza moje negatywne mniemanie o tym forum. A księdza znam osobiście, doceniam jego wiele inicjatyw. Wspaniały człowiek, któremu nie jesteście godni butów czyścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Ks. Eda modli się za prześladowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 17:37 lady.godiva napisała: > Żenujący jest poziom większości wypowiedzi. Zarówno dobór argumentów jak i > słownictwa tylko potwierdza moje negatywne mniemanie o tym forum. > A księdza znam osobiście, doceniam jego wiele inicjatyw. Wspaniały człowiek, > któremu nie jesteście godni butów czyścić. No, teraz to wszystko jasne :)) A gdybyś go nie znała, to poziom dyskusji byłby inny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: Ks. Eda modli się za prześladowanych 16.08.08, 18:07 Gdybym go nie znała poziom byłby taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Ks. Eda modli się za prześladowanych IP: 213.92.132.* 20.08.08, 18:10 wes sie za robote to w tedy zchudniesz. Odpowiedz Link Zgłoś