Dodaj do ulubionych

Maraton w mediach

IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 02:24
Mam pytanie, gdyż w niedzielę miałam kiepski dostęp do informacji :(
Czy info, relacje dotyczące Maratonu w Poznaniu pojawiały się w mediach
ogólnopolskich i jakich?
TVN-24, Fakty, Wiadomosci na TVP, Teleekspres, Panorama, Polsat?
Jak relacje w radio?
Czy w poniedziałek pojawiła się relacja w ogólnopolskiej Gazecie Wyborczej i
np. mieszkaniec Soliny mógł na ten temat poczytać? Inne gazety ogólnopolskie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bladyrunner Re: Maraton w mediach IP: *.gazeta / 192.168.42.* 07.10.03, 05:14
      Gość portalu: VIPunia - Iwona napisał(a):

> Mam pytanie, gdyż w niedzielę miałam kiepski dostęp do informacji :(
      > Czy info, relacje dotyczące Maratonu w Poznaniu pojawiały się w mediach
      > ogólnopolskich i jakich?
      > TVN-24, Fakty, Wiadomosci na TVP, Teleekspres, Panorama, Polsat?
      > Jak relacje w radio?
      > Czy w poniedziałek pojawiła się relacja w ogólnopolskiej Gazecie Wyborczej i
      > np. mieszkaniec Soliny mógł na ten temat poczytać? Inne gazety ogólnopolskie?

poza PTV 3 oddźwięk zerowy.
      Za to na jedynce w zeszłym tygodniu mozna było zobaczyć w różnych porach dnia
      kilka relacji z maratonu warszawskiego :)
    • lahliq Re: Maraton w mediach 07.10.03, 08:06
      W Teleekspresie nie powiedziano ani słowa. Było za to o maratonie pieszym (koło
      Warszawy?)...
    • mankut400 Re: Maraton w mediach 07.10.03, 10:44
      Gość portalu: VIPunia - Iwona napisał(a):

> Czy info, relacje dotyczące Maratonu w Poznaniu pojawiały się w mediach
      > ogólnopolskich i jakich?

VIP-uniu
      Czy jak chłopcy urządzają wyścigi wokół piaskownicy to też jest to w mediach
      relacjonowane? A poznański "maraton" to była impreza mniej więcej tej rangi.
      Gdyby nie kretyńska organizacja (zablokowanie dróg tranzytowych - krajowych i
      międzynarodowych) to i na forum by było cicho.
      Ale organizatorzy wzięli przykład z plemienia bandar-logu: "cała dżungla nas
      podziwia, cała dżungla o nas mówi" i onanizują się hasłem "największa impreza w
      Polsce"....
      • Gość: kierowca i biegacz Re: Maraton w mediach IP: *.echostar.pl 07.10.03, 12:25
        ..."wyścigi wokół piaskownicy to też jest to w mediach
        relacjonowane? A poznański "maraton" to była impreza mniej więcej tej
        rangi..." -co to ma znaczyć? -jeżeli to prowokacja to tak niskiego lotu, że
        jej autor chyba nie dorósł nawet do zabawy w piaskownicy - jak można
        kwestionować obiektywnie największą -najbardziej popularną wśród
        biegaczy /liczba uczestników/imprezę tego typu w naszym kraju??!!?? -media
        ogólnopolskie chyba jakiś bojkot prowadzą uzasadniony tylko warszawkim
        kompleksem -czy co?. -Wstrętni poznaniacy ośmielili się zrobić takie coś
        naszej warszawce!!! - za karę nic nie powiemy o tym - /jedyne "logiczne"
        wytłumaczenie jakie widzę/ co do ..."kretyńskiej organizacji..." to tu można
        by ewentualnie dyskutować -uważam jednak, że organizatorzy zrobili b.dużo aby
        mozliwie zniwelować skutki tej corocznej imprezy - ja jako zmotoryzowany -
        uważam, że warto poświęcić raz na rok malutki kawałeczek ze swego rozdymanego
        JA i okazać trochę zrozumienia -a nie widzę zadnej alternatywy np:
        przeniesienia biegu gdzieś za miasto czy przeprowadz maratonu w nocy - to bez
        sensu! objazdy były, inf. były, nikomu wielka krzywda się nie działa a jak
        ktoś uważa, że to bezprawie to niech się odwołuje i skarży w trybunale praw
        człowieka itp. to dopiero tam się zdziwią ale cóż taki świat a takla Polska.
        Na zachodzie w największych maratonach biega kilkadziesiąt tys. ludzi -u nas
        najczęściej jedynym wysiłkiem jest marudzenie i zrzędzenie oraz przebieranie
        palcami po pilocie od tv.
      • Gość: ravau Re: Maraton w mediach IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.10.03, 17:00
        W TVP1, w sporcie po Wiadomościach o 19:30 (czyli chyba najbardziej oglądany
        program sportowy w Polsce) była relacja z maratonu, zdjęcia, podano nazwisko
        zwycięzcy.
    • Gość: P.B Re: Maraton w mediach IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 12:58
      O maratonie wspominali na TVP3 oraz w informacjach sportowych po wiadomościach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka