Dodaj do ulubionych

Młodego narybku PiS impreza na maksa

02.09.08, 12:47
A główny szkoleniowiec to Joachim B. ?
Obserwuj wątek
    • kazik.k Młodego narybku PiS impreza na maksa 02.09.08, 12:52
      nie raz juz ta pisowska holota pokazywala "klase"!!nie ma sie czemu dziwic!to
      tylko tak wychowani i szkoleni katofaszystowscy gnoje a swietlanym przykladem
      jest ten kurduplowaty pokurcz jarus z jego intrygami tym smierdzacym ipn-em
      jego polityczna maczuga na przeciwnikow politycznych!w historii tego kraju
      takiego politycznego scierwa jak ten pis nie bylo!holota na tej "komisji"
      wyciem i wrzaskiem zaklocala prace broniac kretacza i klamliwego
      "zero"ministra a ta "mlodziezowka" bierze tylko przyklad z tej kupy smieci!!!!
      • dachs Ale się rozpędziłeś 02.09.08, 12:59
        Zwykłe pedały. Jaki wódz, taki narybek.
      • tepicpo Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa 02.09.08, 13:02
        nie wiem co gorsze, parę pijanych chłopaków czy premier po trawce :P a ty kazik
        nigdy nie piłeś???? pewnie ... znalazł się abstynent
      • maruda.r Niedaleko spada jabłko od jabłoni 02.09.08, 16:16

kazik.k napisał:

> nie raz juz ta pisowska holota pokazywala "klase"!!nie ma sie czemu dziwic!to
        > tylko tak wychowani i szkoleni katofaszystowscy gnoje

Po prostu pisowska młodzież kultywuje tradycje swoich szefów. Przyjaciel
        znajomego bywał na imprezach u Kaczyńskich. Imprezy u Kaczyński bardziej
        przypominały sylwester w domu wariatów, niż normalną zabawę. Cóż więc się dziwić?

• Gość: zik Re: Niedaleko spada jabłko od jabłoni IP: *.icpnet.pl 03.09.08, 09:52
          A od czego są imprezy przy wódce? Chyba nie by na wódkę patrzyć.
    • blackthorn Młodego narybku PiS impreza na maksa 02.09.08, 13:06
      "Proszę zrozumieć, to są ludzie 23-25 letni, którzy poczuli się swobodnie. Niech
      pan sam sobie odpowie na pytanie, czy pan też nie wypiłby sobie piwa nad jeziorem?"

To ze ktos ma 23-25 lat, czyli osoby DOROSLE i to ze sobie "piwko" wypili ma
      usprawiedliwiac takie zachowanie, panie posle?
      A moze od razu po "5 piw" zamawiali w "salucie zymskim"??
      ps. juz widze jak by to modziezowka z PO taka "imprezke" zorganizowala, ale by
      byla afera: jakie to PO jest "fee" i atakuje biedne bezbronne PiS...
      Co za hipoktyci :-(
      • Gość: Hotelarz Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: 193.201.167.* 02.09.08, 13:33
        Tak się składa, że często jeżdżę i bywam w różnych miejscach, więc
        zapewniam cię, że wszyscy zachowują sie tak samo. No może spustem
        alkoholowym wyróżnia się nabojka SLD a zwłaszcza ci od
        Gadzinowskiego z NIE (Niezależna Inicjatywa Europejska - Urbana). Ci
        to są już hardcorowcy.
        :))
        • Gość: Miki Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: *.aster.pl 02.09.08, 14:16
          A Ty byłeś na imprezach organizowanych przez SLD i NIE w charakterze obserwatora
          czy może uczestnika? Zesrało się młode PIS ale, wg Ciebie, warto smród skierować
          na kogoś innego. To prawda, gó.. ..... a nie zegarek. Tobie potrzebny jest
          komputer jak łysemu grzebień. Jeździj dalej i dalej, to może gdzieś kiedyś
          dojedziesz. A teraz życzę Ci zdrowia i zdrowia, bo na rozum już za późno.
          • Gość: zik Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: *.icpnet.pl 03.09.08, 09:55
            Byłem na imprezach młodzieżówek kilku partii (mam wielu znajomych o różnych poglądach) i faktycznie wszędzie to wygląda tak samo. Oczywiście nie wszyscy chleją jak debile, ale wystarczy, że połowa tak zrobi i jest gnój.

Problem dotyczy nie tylko młodzieżówek partii, ale w ogóle młodych ludzi, do których sam się zaliczam.

No ale pewnie zapomniał pies jak szczenięciem był.
          • Gość: Hotelarz Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: 193.201.167.* 03.09.08, 11:49
            Byłem w hotelu jako gość. Wystarczy?
            Nie bronię młodych PiSowców. Daleki jestem od tego. Mówię tylko jak
            jest. Szczanie w windach, nieprzytomni w hotelowym holu, pijany
            poseł jeżdżacy samochodem i molestujący seksualnie młodych z partii,
            prostytutki i narkotyki - to wszystko widywałem na zebraniach
            młodych adeptów polityki. Nie wiem czemu mnie obrażasz, nie jestem
            za nikim bo widziałem politykę od środka. Dno i metr mułu w
            wykonaniu każdej opcji.
    • jacek230 Przeciez PiS wchlanal LPR i MW. To czego sie po 02.09.08, 13:24
      tej czerni spodziewac. Kwiat polskiej mlodziezy.
    • Gość: Polak Mały Hehe - bawią mnie te "kulturalne" wpisy POlszewii IP: 193.201.167.* 02.09.08, 13:31
      Jedni warci drugich.
    • pluto37 Młodego narybku PiS impreza na maksa 02.09.08, 14:14
      Przeciez to ELITA PiSu. Nie ma sie wiec co dziwic, ze juniory ida w
      slady seniorow z LEPSZYCH MIEJSC na ZOliborzu:))))
      To juz nie PiSuar, ale SZAMBO, ktore wylalo sie do RYNSZTOKA!!!
      I plynie swobodnie tak gdzie kierunek wyznaczaja Kaczynscy, kurskie,
      Ziobra i inne Girzynskie z Mularczykami.
      TAK TRZYMAC towarzysze z ELYT a'la KLOAKA!!!
    • Gość: Kuba Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: 83.238.175.* 02.09.08, 14:28
      Przesadzacie, impreza nad jeziorem jak to impreza na tego typu
      spotkaniach, kończy się popijawą, nie bądźmy hipokrytami. Te teksty
      były obrzydliwe, po pierwsze nie przyzwoite po drugie o tematyce
      politycznej. Ale jeśli chodzi o całą impreze to nie bądzcie
      hipokrytami!!!!!!!!!!!!!!!
    • kwanta29 Młodego narybku PiS impreza na maksa 02.09.08, 15:37
      Jaka partia - taka młodzieżówka. A człowiek, jak sobie popije -
      mówi to, co w rzeczywistości myśli. Szkolenie jak trzeba!
      • Gość: zik Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: *.icpnet.pl 03.09.08, 09:58
        Studenci jak popiją (szczególnie po egzaminie) to lepszymi tekstami rzucają :p. Pytanie tylko czy to ma jakieś znaczenie.
    • Gość: politolog Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: 83.238.168.* 02.09.08, 16:49
      No i bardzo dobrze skandowali, platformerskie bydło jest warte jeszcze gorszych
      określeń, szubrawcy i zdrajcy polskich interesów, internacjonaliści, swołocz
      liberalna, tylko do wora
      • pierot6 PISkomuchy są takimi gnojkami na co dzień !!!! 02.09.08, 16:53
        c.wrzuta.pl/wi17283/432f223e001722374600fdaf/Pusty%20%C5%82eb?type=i&key=xDDI1hU6Fc&ft=f
      • Gość: :] Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 17:13
        Ch*j Kaczora ci w buzie :)
        • Gość: zik Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: *.icpnet.pl 03.09.08, 09:59
          Uderz w stół...

Prawda w oczy kole?
    • Gość: :] "Donald, łobuzie, wsadzimy ci ch... w buzię" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 17:11
      ROTFL

Zamarzyli sobie :)))))
      • Gość: s a jak Adam M. pil wodke u Jerezg U. i jeszcze ta IP: *.eastwest.com.pl 03.09.08, 01:07
        Monika O. opiszcie jak sie bawi Adam M.taki gosc z duzej gazety. To
        jest klasa i kultura. Poezja...
      • Gość: mikidajło Re: "Donald, łobuzie, wsadzimy ci ch... w buzię" IP: *.icpnet.pl 03.09.08, 09:59
        Aby to zrobić musieliby ze 40 lat stać w kolejce.
    • allegrocostuniegro Tradycje polskich "Elyt polytycznych" 03.09.08, 12:56
      To nasze dłuuuugie polskie tradycje: od sarmatów, przez komunę, "solidarność"
      aż po PIS i PO. Nic nowego. A ludzie się zastanawiają dlaczego nic w PL się od
      lat nie zmienia tylko ceny rosną. Warto by owe elity bawiły się za swoje
      pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka