fraglesi67 02.09.08, 12:47 A główny szkoleniowiec to Joachim B. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazik.k Młodego narybku PiS impreza na maksa 02.09.08, 12:52 nie raz juz ta pisowska holota pokazywala "klase"!!nie ma sie czemu dziwic!to tylko tak wychowani i szkoleni katofaszystowscy gnoje a swietlanym przykladem jest ten kurduplowaty pokurcz jarus z jego intrygami tym smierdzacym ipn-em jego polityczna maczuga na przeciwnikow politycznych!w historii tego kraju takiego politycznego scierwa jak ten pis nie bylo!holota na tej "komisji" wyciem i wrzaskiem zaklocala prace broniac kretacza i klamliwego "zero"ministra a ta "mlodziezowka" bierze tylko przyklad z tej kupy smieci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Ale się rozpędziłeś 02.09.08, 12:59 Zwykłe pedały. Jaki wódz, taki narybek. Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa 02.09.08, 13:02 nie wiem co gorsze, parę pijanych chłopaków czy premier po trawce :P a ty kazik nigdy nie piłeś???? pewnie ... znalazł się abstynent Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Niedaleko spada jabłko od jabłoni 02.09.08, 16:16 kazik.k napisał: > nie raz juz ta pisowska holota pokazywala "klase"!!nie ma sie czemu dziwic!to > tylko tak wychowani i szkoleni katofaszystowscy gnoje ********************************* Po prostu pisowska młodzież kultywuje tradycje swoich szefów. Przyjaciel znajomego bywał na imprezach u Kaczyńskich. Imprezy u Kaczyński bardziej przypominały sylwester w domu wariatów, niż normalną zabawę. Cóż więc się dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik Re: Niedaleko spada jabłko od jabłoni IP: *.icpnet.pl 03.09.08, 09:52 A od czego są imprezy przy wódce? Chyba nie by na wódkę patrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
blackthorn Młodego narybku PiS impreza na maksa 02.09.08, 13:06 "Proszę zrozumieć, to są ludzie 23-25 letni, którzy poczuli się swobodnie. Niech pan sam sobie odpowie na pytanie, czy pan też nie wypiłby sobie piwa nad jeziorem?" To ze ktos ma 23-25 lat, czyli osoby DOROSLE i to ze sobie "piwko" wypili ma usprawiedliwiac takie zachowanie, panie posle? A moze od razu po "5 piw" zamawiali w "salucie zymskim"?? ps. juz widze jak by to modziezowka z PO taka "imprezke" zorganizowala, ale by byla afera: jakie to PO jest "fee" i atakuje biedne bezbronne PiS... Co za hipoktyci :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hotelarz Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: 193.201.167.* 02.09.08, 13:33 Tak się składa, że często jeżdżę i bywam w różnych miejscach, więc zapewniam cię, że wszyscy zachowują sie tak samo. No może spustem alkoholowym wyróżnia się nabojka SLD a zwłaszcza ci od Gadzinowskiego z NIE (Niezależna Inicjatywa Europejska - Urbana). Ci to są już hardcorowcy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: *.aster.pl 02.09.08, 14:16 A Ty byłeś na imprezach organizowanych przez SLD i NIE w charakterze obserwatora czy może uczestnika? Zesrało się młode PIS ale, wg Ciebie, warto smród skierować na kogoś innego. To prawda, gó.. ..... a nie zegarek. Tobie potrzebny jest komputer jak łysemu grzebień. Jeździj dalej i dalej, to może gdzieś kiedyś dojedziesz. A teraz życzę Ci zdrowia i zdrowia, bo na rozum już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: *.icpnet.pl 03.09.08, 09:55 Byłem na imprezach młodzieżówek kilku partii (mam wielu znajomych o różnych poglądach) i faktycznie wszędzie to wygląda tak samo. Oczywiście nie wszyscy chleją jak debile, ale wystarczy, że połowa tak zrobi i jest gnój. Problem dotyczy nie tylko młodzieżówek partii, ale w ogóle młodych ludzi, do których sam się zaliczam. No ale pewnie zapomniał pies jak szczenięciem był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hotelarz Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: 193.201.167.* 03.09.08, 11:49 Byłem w hotelu jako gość. Wystarczy? Nie bronię młodych PiSowców. Daleki jestem od tego. Mówię tylko jak jest. Szczanie w windach, nieprzytomni w hotelowym holu, pijany poseł jeżdżacy samochodem i molestujący seksualnie młodych z partii, prostytutki i narkotyki - to wszystko widywałem na zebraniach młodych adeptów polityki. Nie wiem czemu mnie obrażasz, nie jestem za nikim bo widziałem politykę od środka. Dno i metr mułu w wykonaniu każdej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Przeciez PiS wchlanal LPR i MW. To czego sie po 02.09.08, 13:24 tej czerni spodziewac. Kwiat polskiej mlodziezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Mały Hehe - bawią mnie te "kulturalne" wpisy POlszewii IP: 193.201.167.* 02.09.08, 13:31 Jedni warci drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Młodego narybku PiS impreza na maksa 02.09.08, 14:14 Przeciez to ELITA PiSu. Nie ma sie wiec co dziwic, ze juniory ida w slady seniorow z LEPSZYCH MIEJSC na ZOliborzu:)))) To juz nie PiSuar, ale SZAMBO, ktore wylalo sie do RYNSZTOKA!!! I plynie swobodnie tak gdzie kierunek wyznaczaja Kaczynscy, kurskie, Ziobra i inne Girzynskie z Mularczykami. TAK TRZYMAC towarzysze z ELYT a'la KLOAKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: 83.238.175.* 02.09.08, 14:28 Przesadzacie, impreza nad jeziorem jak to impreza na tego typu spotkaniach, kończy się popijawą, nie bądźmy hipokrytami. Te teksty były obrzydliwe, po pierwsze nie przyzwoite po drugie o tematyce politycznej. Ale jeśli chodzi o całą impreze to nie bądzcie hipokrytami!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwanta29 Młodego narybku PiS impreza na maksa 02.09.08, 15:37 Jaka partia - taka młodzieżówka. A człowiek, jak sobie popije - mówi to, co w rzeczywistości myśli. Szkolenie jak trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: *.icpnet.pl 03.09.08, 09:58 Studenci jak popiją (szczególnie po egzaminie) to lepszymi tekstami rzucają :p. Pytanie tylko czy to ma jakieś znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: 83.238.168.* 02.09.08, 16:49 No i bardzo dobrze skandowali, platformerskie bydło jest warte jeszcze gorszych określeń, szubrawcy i zdrajcy polskich interesów, internacjonaliści, swołocz liberalna, tylko do wora Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 PISkomuchy są takimi gnojkami na co dzień !!!! 02.09.08, 16:53 c.wrzuta.pl/wi17283/432f223e001722374600fdaf/Pusty%20%C5%82eb?type=i&key=xDDI1hU6Fc&ft=f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 17:13 Ch*j Kaczora ci w buzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik Re: Młodego narybku PiS impreza na maksa IP: *.icpnet.pl 03.09.08, 09:59 Uderz w stół... Prawda w oczy kole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] "Donald, łobuzie, wsadzimy ci ch... w buzię" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 17:11 ROTFL Zamarzyli sobie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s a jak Adam M. pil wodke u Jerezg U. i jeszcze ta IP: *.eastwest.com.pl 03.09.08, 01:07 Monika O. opiszcie jak sie bawi Adam M.taki gosc z duzej gazety. To jest klasa i kultura. Poezja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikidajło Re: "Donald, łobuzie, wsadzimy ci ch... w buzię" IP: *.icpnet.pl 03.09.08, 09:59 Aby to zrobić musieliby ze 40 lat stać w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
allegrocostuniegro Tradycje polskich "Elyt polytycznych" 03.09.08, 12:56 To nasze dłuuuugie polskie tradycje: od sarmatów, przez komunę, "solidarność" aż po PIS i PO. Nic nowego. A ludzie się zastanawiają dlaczego nic w PL się od lat nie zmienia tylko ceny rosną. Warto by owe elity bawiły się za swoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś