Gość: P.B IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 19:32 "Poznań gospodarcza stolica Polski" tak powiedział dzisiaj premier M. Pol. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: couleur3 Re: Poznań gospodarcza stolica Polski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 21:04 No i... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeman Re: Poznań gospodarcza stolica Polski IP: *.chello.pl 17.01.02, 21:10 Gość portalu: couleur3 napisał(a): > No i... ? i ma rację ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczur Re: Poznań gospodarcza stolica Polski IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:11 Gość portalu: P.B napisał(a): > "Poznań gospodarcza stolica Polski" tak powiedział dzisiaj premier M. Pol. Taaa.. a w Krakowie z pewnoscia mowi o "kulturalnej stolicy Polski", w Zakopcu o "zimowej stolicy Polski", w Ustce czy Lebie o "letniej stolicy Polski". Wszystko po to, zeby sobie nabic pare punktow wsrod ludu i spokojnie bimbac sobie w stolicy Polski - Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BP Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 21:13 Gość portalu: P.B napisał(a): > "Poznań gospodarcza stolica Polski" tak powiedział dzisiaj premier M. Pol. Jakbym mieszkał w Poznaniu tak jak mr Pol też bym tak gadał he he. Malutki kłamczuszek i lizusek z tego Mareczka. Zawsze taki był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:24 pan Pol to znany lokalny patryiota który czesto mówi jednak żadko mysli nad tym co mówi, na forum Krakowa o nim dykutowali... ps. a poza tym :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.echostar.pl 18.01.02, 00:20 rzadko vinc burasku z Łodzi przez "rz" piszemy PS.Vinc-pamiętaj kim jesteś qrwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.matrix.pl 18.01.02, 09:34 Gość portalu: Loki napisał(a): > pamiętaj kim jesteś qrwo Cóż za elokwencja wypowiedzi...Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 13:05 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Gość portalu: Loki napisał(a): > > > pamiętaj kim jesteś qrwo > > Cóż za elokwencja wypowiedzi...Gratuluję! elokwencja dopasowana do osoby - vinc vel. debila! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.matrix.pl 18.01.02, 17:29 Gość portalu: Radost napisał(a): > elokwencja dopasowana do osoby - vinc vel. debila! W porządku...Ale debil to debil a q...a to juz cosik innego formatu... Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.wskiz.poznan.pl 18.01.02, 10:21 Gość portalu: vinc napisał(a): > pan Pol to znany lokalny patryiota który czesto mówi jednak żadko mysli nad tym > > co mówi, na forum Krakowa o nim dykutowali... > ps. a poza tym :)))))) Gdyby był lokalnym patriotą, to by nie popierał EXPO we Wrocławiu!! Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL 18.01.02, 11:21 więc lokalny patriotyzm polega według Ciebie na negowaniu wszytskiego co "nie lokalne"? Poznanak powinien kłaść tamę i blokować wszystko co nie poznańskie, nie dla nas, nie u nas? Chyba coś nie tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.wskiz.poznan.pl 18.01.02, 11:36 misza01 napisał(a): > więc lokalny patriotyzm polega według Ciebie na negowaniu wszytskiego co "nie > lokalne"? Poznanak powinien kłaść tamę i blokować wszystko co nie poznańskie, > nie dla nas, nie u nas? Chyba coś nie tak.... Ależ nie, Pol jednak wie, że Poznan będzie się starał o organizację EXPO w 2015, wybór Wrocławia uniemożliwi to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.icpnet.pl 18.01.02, 11:56 Gość portalu: P.B napisał(a): > Ależ nie, Pol jednak wie, że Poznan będzie się starał o > organizację EXPO w 2015, wybór Wrocławia uniemożliwi to. Po wczorajszym kataklizmie wolałbym uniknąć tego typu imprez w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.wskiz.poznan.pl 18.01.02, 12:05 Gość portalu: Me napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Ależ nie, Pol jednak wie, że Poznan będzie się starał o > > organizację EXPO w 2015, wybór Wrocławia uniemożliwi to. > > Po wczorajszym kataklizmie wolałbym uniknąć tego typu > imprez w mieście. Ale za to cała prasa o tym pisze, telewizja i radio również nie próżnują. Na dodatek A.Kwaśniewski w swoim wczorajszym wystąpieniu zachwalał Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.icpnet.pl 18.01.02, 13:04 Gość portalu: P.B napisał(a): > Na dodatek A.Kwaśniewski w swoim wczorajszym wystąpieniu > zachwalał Poznań. Gdyby dla mnie wyłączono z ruch pół miasta, to też bym nie narzekał. Niestety, wyłączono nie dla mnie i spóźniłem się do pracy jakieś pół godziny, a kupa ludzi również była pozbawiona swobody poruszania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.wskiz.poznan.pl 18.01.02, 13:34 Gość portalu: Me napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Na dodatek A.Kwaśniewski w swoim wczorajszym > wystąpieniu > zachwalał Poznań. > > Gdyby dla mnie wyłączono z ruch pół miasta, to też bym > nie narzekał. Niestety, wyłączono nie dla mnie i > spóźniłem się do pracy jakieś pół godziny, a kupa ludzi > również była pozbawiona swobody poruszania się. > O tej wizycie było wiadomo od dawna, do pracy można zawsze trochę wcześniej wyjść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.icpnet.pl 18.01.02, 13:53 Taaa, zwłaszcza jak się pracuje na lotnisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: POOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 20:44 Gość portalu: Me napisał(a): > Taaa, zwłaszcza jak się pracuje na lotnisku Praca wymaga poświęcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: Lista 500 IP: *.man.polbox.pl 18.01.02, 16:43 Powiedział i gadał głupoty. Aqrat wczoraj wpadła mi w ręce Lista 500 największych polskich przedsiębiorstw z maja 2001 r. wg Gazety Bankowej. W pierwszej 25 jest 18 firm z Wwy (19 z Mazowsza) i ani jednej z Poznania bądź Wielkopolski. I to by było tyle na temat "gospodarczej stolicy". Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Lista 500 IP: *.echostar.pl 18.01.02, 17:05 Oto jest tajemnica "centralizmu demokratycznego" Hmmm, chyba młodzi już chyba nie wiedzą co to........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Lista 500 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 20:47 Gość portalu: Pozhoga napisał(a): > Powiedział i gadał głupoty. Aqrat wczoraj wpadła mi w ręce > Lista 500 największych polskich przedsiębiorstw z maja 2001 r. > wg Gazety Bankowej. > > W pierwszej 25 jest 18 firm z Wwy (19 z Mazowsza) i ani jednej > z Poznania bądź Wielkopolski. I to by było tyle na temat "gospodarczej > stolicy". > > Pozdrawiam, A gdzie jest największy handel i usługi, i kto ma największe targi!!Warszawa zawsze ma najwięcej najbogatszych firm bo tam są cetrale, i niekoniecznie zakłady produkcyjne muszą się w niej zanjdować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Lista 500 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 20:49 najwiekszy handel i usługi również są w Wawie, targi najwieksza są w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Lista 500 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 12:07 Gość portalu: vinc napisał(a): > najwiekszy handel i usługi również są w Wawie, targi najwieksza są w Poznaniu usługi w W-wie, pewnie tak, głównie za sprawą wielkości stolicy ale handel,mmmm no nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
cesar01 Do P.B 18.01.02, 19:01 co ty za tematy na tym forum wypisujesz! co to daje? czy ty Waszmosc jestes az taki dziany ze masz prawo do wywyzszajacych wypowiedzi? mysle ze nie. Przestan pisac farmazony na tym forum bo hadko tego sluchac. bez pzdr. PS. Pol to bancwol, kto sie na niego powoluje musi byc do niego podobny .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Do P.B IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 20:50 cesar01 napisał(a): > > co ty za tematy na tym forum wypisujesz! co to daje? czy ty Waszmosc jestes az > taki dziany ze masz prawo do wywyzszajacych wypowiedzi? mysle ze nie. Przestan > pisac farmazony na tym forum bo hadko tego sluchac. > > bez pzdr. > > PS. Pol to bancwol, kto sie na niego powoluje musi byc do niego podobny .... Ja tylko go zacytowałem, wg. ciebie każdy kto jest za Poznaniem jest bancwołem. Wiec u ciekaj na swoje forum, a jak ci się nie podoba to nie zabieraj głosu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Poznań gospodarcza stolica Polski IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 21:09 mocno przesadzone Odpowiedz Link Zgłoś