Gość: kiti IP: 212.106.17.* 30.09.05, 08:42 fani tej genialnej babki nie wieci nic o jakimś koncercie???może wpadnie do polski???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIchal Re: patti smith IP: 195.94.205.* 30.09.05, 08:47 niestety nie. ale mozna poszukac tu bo oni organizuja jakies wyjazdy na zagranicznze koncerty www.shortcut.pl/ mmmmmm, a co do patti to nie zapomne jej koncertu w kongresowej na którym wyszła, splunęła na czerwony dywan po którym kroczyło przed nią wielu dyplomatów i zagrała jeden z najlepszych koncertów na jakim byłem. POezja... a Gone Again to dla mnie jedna z najwazniejszych płyt o życiu. o patti smith ppowiem to samo co mówił trener siatkarek o katarzynie skowrońskiej "szalona baba". pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: patti smith IP: 212.106.17.* 30.09.05, 09:01 fajnie ci kurcze!!!!!co ja bym dała żeby być wtedy w kongresowej!!!!!my madrigal to piękna piosenka jak nie wiem i kimberly też kocham!!!w ogóle dziewczyna w deche była!!!może jeszcze do polski przyjedzie !!kto wie???pozdro!! i dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: patti smith IP: 195.94.205.* 30.09.05, 09:38 no , fakt fajnie mi rzeczywiscie bo ten jej koncert był mocny ale na pewno jeszcze ja zobaczysz. ja odpadam też przy drugiej płycie z tej składanki LAND tam gdzie są jej rzadkie nagrania i jest parę niesamowitych kawałków. słyszałaś to? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: patti smith IP: 212.106.20.* 30.09.05, 11:35 nie,chyba tego nie słyszałam jeszcze!ale musze zdobyć!!!distant fingers jest odlotowe,w ogóle kocham radio ethiopia,a podobno to jej najsłabsza płytka!!ja tak nie uważam,a co myślisz o tej co się ukazała po 'wave',nie pamietam tytułu,ale tez podobno nie najlepsza!ja i tak uwielbiam wszystkie jej kawałki,a tamta chce własnie jakos zdobyć!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś