v.i.k.k.a 30.12.08, 19:03 poszukiwany: sklep poszukiwana: deska znaczy sie snołbord oczywiscie w promocji i duzy wybor:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyferciu Re: poszukiwany, poszukiwana 30.12.08, 21:36 Polecam DECATHLON w Swadzimiu, który funkcjonuje od 1,5 tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: poszukiwany, poszukiwana 30.12.08, 21:48 Nieeee, w Swadzimiu straszy;( Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: łuuuuuuuuu!!!!!!! 30.12.08, 23:38 Tak przypuszczałem, że tam straszy;) Stawiałem na doktorka lub na szmaciarę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: łuuuuuuuuu!!!!!!! 31.12.08, 08:58 Bys mial troszke wiekszy staz na forum, to bys nawet obstawiac nie musial ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: łuuuuuuuuu!!!!!!! 31.12.08, 11:01 drhuckenbush napisał: > Bys mial troszke wiekszy staz na forum, Rzeczywiście, mogę mieć krótszy. O jakieś 2 godziny;P > to bys nawet obstawiac nie musial ;-) Co do mojej wiedzy to odsyłam do stopki pod tym postem. Nie chciałem tak jednoznacznie wskazywać palcem na ciebie, ale skoro się przyznałeś to wszystko się wyjaśniło:)) Odpowiedz Link Zgłoś