mr.elwood Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 10:29 Ja bylem na przedpremierze. W sumie Laskowik byl ok, tylko aktorzy mizerni... Moze sie jeszcze rozpisze pozniej, ale najpierw Ty :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 10:32 Co to za podpuchy? ;) Ja nie byłam. :( Słyszałam tylko w porannej trójce ludzi, którzy byli - puścili same zachwyty. I chciałabym, by tak było naprawdę, bo bardzo lubię i szanuję "Zenka". :) Jakby nie było, jest to duże wydarzenie i dziwię się, że nikt jeszcze o tym na forum nie wspomniał. Więc opowiadaj. A co do jego ekipy - może się wyrobią. To przecież chyba nie są zawodowcy? Ile kosztują bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.elwood Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 11:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=8783743&a=8783743 ------------------------------------------------------------------------------- - Wlasnie wrocilem z "WuZetki", gdzie mialem przyjemnosc zobaczyc nowe wcielenie Zenona Laskowika. I mysle, ze powrot jego bedzie calkiem ciekawy, zachowuje w wiekszosci przypadkow swoj styl. Jednakze jeszcze troche potrwa zanim wszyscy aktorzy sie dotra i nabiora troche doswiadczenia, bo troche widac ze sa poczatkujacy... Wiecej szczegolow nie zdradze :) ------------------------------------------------- To napisalem 29.10 :-) Wstep byl wtedy tylko na zaproszenia, ale slyszalem ze bilety teraz kosztuja okolo 40 zl. Do tego co napisalem powyzej moge dodac ze nie podobalo mi sie wyznanie Laskowika - na powaznie- ze jest alkoholikiem. I tak juz to wszyscy wiedzieli a niepotrzebnie siada dobry nastroj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 12:12 Ale może to wyznanie potrzebne jest jemu? Może to dalszy ciąg terapii? Wiesz, nas zdrowych też mogły razić ciągłe wyznania chorych na raka. Ale postawmy się w ich sytuacji, widocznie jest im to potrzebne. Dopóki jesteśmy zdrowi trudno nam to sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.elwood Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 12:29 Nie zmienia to faktu ze nastroj w takim momencie siada. Odpowiedz Link Zgłoś
kome Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 13:29 lahlig, to że na forum nikt nie pisze, to jeszcze można zrozumieć, bo poziom jest taki, a nie inny. Zwłaszcza w ostatnim czasie. Ale media? Nic nikt prawie nie pisze, nie mówi. Wg mnie to GP I Gazeta zamieściły tylko niewielkie wzmianki, bardziej chyba z czysto dziennikarskiego obowiązku. Bo lepiej wykopywać z Poznania Kulczyka, niż witać po x latach Zenka. Lepiej np zapraszać na jakąś komisję i przesłuchania prezydenta, niż do WZ na Laskowika. Wczoraj słuchałem Terleckiego w Merkurym do południa. Aż mu piana z ust kapała... Jedno nie ulega wątpliwości: Poznań wbogacił się przez ostatnie dni dwóch kapitalnych rzeczy- SB i WZ ( ;) ), których naprawdę mogą nam zazdroscic niektórzy. :) Odpowiedz Link Zgłoś