Dodaj do ulubionych

Laskowik - ktoś był?

20.11.03, 09:16
I jakie wrażenia???
Obserwuj wątek
    • mr.elwood Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 10:29
      Ja bylem na przedpremierze. W sumie Laskowik byl ok, tylko aktorzy mizerni...
      Moze sie jeszcze rozpisze pozniej, ale najpierw Ty :-)

Pozdrawiam
      • lahliq Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 10:32
        Co to za podpuchy? ;)
        Ja nie byłam. :( Słyszałam tylko w porannej trójce ludzi, którzy byli - puścili
        same zachwyty. I chciałabym, by tak było naprawdę, bo bardzo lubię i
        szanuję "Zenka". :) Jakby nie było, jest to duże wydarzenie i dziwię się, że
        nikt jeszcze o tym na forum nie wspomniał.
        Więc opowiadaj. A co do jego ekipy - może się wyrobią. To przecież chyba nie są
        zawodowcy?
        Ile kosztują bilety?
        • mr.elwood Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 11:17
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=8783743&a=8783743
          -------------------------------------------------------------------------------
          -
          Wlasnie wrocilem z "WuZetki", gdzie mialem przyjemnosc zobaczyc nowe
          wcielenie Zenona Laskowika. I mysle, ze powrot jego bedzie calkiem ciekawy,
          zachowuje w wiekszosci przypadkow swoj styl. Jednakze jeszcze troche potrwa
          zanim wszyscy aktorzy sie dotra i nabiora troche doswiadczenia, bo troche
          widac ze sa poczatkujacy...
          Wiecej szczegolow nie zdradze :)

-------------------------------------------------

To napisalem 29.10 :-) Wstep byl wtedy tylko na zaproszenia, ale slyszalem ze
          bilety teraz kosztuja okolo 40 zl.
          Do tego co napisalem powyzej moge dodac ze nie podobalo mi sie wyznanie
          Laskowika - na powaznie- ze jest alkoholikiem. I tak juz to wszyscy wiedzieli
          a niepotrzebnie siada dobry nastroj.

Pozdrawiam
          • lahliq Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 12:12
            Ale może to wyznanie potrzebne jest jemu? Może to dalszy ciąg terapii?
            Wiesz, nas zdrowych też mogły razić ciągłe wyznania chorych na raka. Ale
            postawmy się w ich sytuacji, widocznie jest im to potrzebne. Dopóki jesteśmy
            zdrowi trudno nam to sobie wyobrazić.
            • mr.elwood Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 12:29
              Nie zmienia to faktu ze nastroj w takim momencie siada.
              • kome Re: Laskowik - ktoś był? 20.11.03, 13:29
                lahlig, to że na forum nikt nie pisze, to jeszcze można zrozumieć, bo poziom
                jest taki, a nie inny. Zwłaszcza w ostatnim czasie.

Ale media? Nic nikt prawie nie pisze, nie mówi. Wg mnie to GP I Gazeta
                zamieściły tylko niewielkie wzmianki, bardziej chyba z czysto dziennikarskiego
                obowiązku.

Bo lepiej wykopywać z Poznania Kulczyka, niż witać po x latach Zenka. Lepiej np
                zapraszać na jakąś komisję i przesłuchania prezydenta, niż do WZ na Laskowika.
                Wczoraj słuchałem Terleckiego w Merkurym do południa.
                Aż mu piana z ust kapała...

Jedno nie ulega wątpliwości:
                Poznań wbogacił się przez ostatnie dni dwóch kapitalnych rzeczy- SB i WZ
                ( ;) ), których naprawdę mogą nam zazdroscic niektórzy. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka