Gość: mackuch IP: *.aura.com.pl 24.02.01, 13:28 Dzień Dobry! Jestem autorem tekstu "Bar Pod Arkadami". Artykuł wywołał lawinę listów do redakcji. Czekam na Państwa opinie również w internecie. Dziękuję i pozdrawiam. Maciej Kucharski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: engel Re: Bar Pod Arkadami IP: *.cgs.poznan.pl 28.02.01, 17:00 te ostra slowa byly cholernie prawdziwe. bar pod arkadami to straszna speluna, ale przy brakach w portfelu - wymarzona przystan. sam stolowalem sie tam na pierwszych latach studiow. zartowalismy, ze jadaja tam gracze gieldowi, ktorzy albo przegrali wszystkie pieniadze, albo oszczedzaja kazdy grosz, zeby kupic nowe akcje. `bog, honor, ojczyzna i bar pod arkadami` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Bar Pod Arkadami IP: *.poznan.ppp.tpnet.pl 14.03.01, 00:46 Mają dobre frytki, ale przy wejściu śmierdzi sikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Bar Pod Arkadami IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.01, 12:40 Ludzie kochani, czy byliście kiedyś w sytuacji kiedy macie w kieszeni dwieście złotych, które powinny wystarczyć na dwa, trzy miesiące? Ja kilka lat temu tak. Teraz stać mnie na Murną, Orfeusza i inne tak lubiane przez Pana restauracje. Wtedy jednak zbawieniem były dla mnie niskie ceny posiłków. Jeśli uważa mnie Pan za gorszego od siebie to trudno, mnie tonie obraża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Bar Pod Arkadami IP: *.coh.org 21.03.01, 03:10 od dwoch lat nie mieszkam w Poznaniu, gdzie jest ten bar pod arkadami ??? ja jadalem kiedys w takich tanich barach dla emerytow ethanol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-g Re: Bar Pod Arkadami IP: *.augsburg.ipdial.viaginterkom.de 22.03.01, 19:58 ethanol , ty to masz zdrowie forum wprost już nie wystarcza ? Choinka wie gdzie ta knajpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Bar Pod Arkadami IP: 10.40.129.* 25.03.01, 15:06 przy placu Cyryla Ratajskiego Odpowiedz Link Zgłoś