wlodekzpoznania 16.03.09, 17:11 Jakby nasza GAZETA zapomniała poiformować o imprezie w zapowiedziach, albo te byłyby gdzieś z boku, małym druczkiem, to wrzucam link na potencjalnie ciekawą imprezę. www.madeinpoznan.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawek69_poznan Re: Made in Poznan 17.03.09, 09:34 no właśnie, a to już trzecia edycja festiwalu, gorąco polecam, potencjalnie ciekawa to z a mało powiedziane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontozawieszone Re: Made in Poznan 17.03.09, 12:08 gazeta ogólnie zapomina o imprezach na których wypięła się bokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach... Re: Made in Poznan IP: *.icpnet.pl 18.03.09, 22:19 ty, ale o co wam chodzi, przecież to jest dopiero za miesiąc. Gdyby teraz o tym pisali to wiara i tak zapomni. trochę wyluzujcie, dajcie tym nygusom z wybiórczej szansę, bo to, że się imprezami nie interesują to jedno, ale o tym na bank naskrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozołek Matołek Te ko(zło)ściotrupy to raczej odstraszają niż... IP: *.icpnet.pl 20.03.09, 13:20 ...zachęcają ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaklinacz Re: Made in Poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 09:12 tiaa na pewno, albo małym drukiem z boczku, bo nie sa sponsorem ani nic w tym stylu i pewnie się dziwią, że ktoś w ogóle bez ich agitacji wystartował i ma takie powodzenie, albo w ogóle, a koziołki są the best :D Odpowiedz Link Zgłoś
memor Re: Made in Poznan 25.03.09, 09:17 ja zjawię się na pewno ;) Może wyskoczymy gdzieś na piwko after party?;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaklinacz Re: Made in Poznan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 09:46 oł je je Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Made in Poznan 25.03.09, 12:28 "na piwko after party" co to znaczy??? Piwko? wiem. after party? wiem, a razem wzięte nie mogę skojarzyć. Co lingwista?? Może trzymajmy się jednego języka. Już wszystko jedno którego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Grunwaldu Re: Made in Poznan IP: *.icpnet.pl 25.03.09, 13:01 To się nazywa "warszawizm". Każdemu może się zdarzyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Made in Poznan 25.03.09, 13:11 "warsiawizm" to by tak było bardziej po rusku. czyli "na piwko, a poslje etawa" Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekzpoznania Re: Made in Poznan 20.04.09, 00:19 Frekwencja? Wrażenia? Ja niestety musiałem zrobić długi weekend w Warszawie i w końcu przegapiłem termin. Odpowiedz Link Zgłoś