Dodaj do ulubionych

Tutej is dead...

25.03.09, 09:22
walczył jak potrafił, ale to było za mało. Trudno powiedzieć abyśmy mieli
jakoś bardzo mocno tęsknić.
Obserwuj wątek
    • Gość: tamtej A mi szkoda - zaglądałem czasem... IP: *.icpnet.pl 25.03.09, 17:15
      .
      • Gość: asd Re: A mi szkoda - zaglądałem czasem... IP: *.icpnet.pl 25.03.09, 19:54
        jak to - tak nagle i po cichu? w niedzielę nie można się było dostać, ale
        myślałam, że to jakieś kłopoty techniczne...
        • Gość: zmęczony eee tam IP: *.icpnet.pl 25.03.09, 21:11
          Jak zwykle podczas tutejowej burzy nikt nie raczył o niczym
          poinformować ludzi, którzy codzinnie tam zaglądali, chociaż
          najczęściej już chyba tylko z przyzwyczajenia. No, ale chyba
          naprawdę już pozamiatane... Na przykład takie coś znalazłem:
          www.mmpoznan.pl/blog/entry/560/Drodzy+tuTejowicze%21.html
          • Gość: ach.. Re: eee tam IP: *.icpnet.pl 26.03.09, 00:02
            generalnie wszystkie strony tej grupy przestały działać, poza księgarnią tutej i
            xexe
            • princessofbabylon Re: eee tam 16.04.09, 19:00

No dobrze, że chociaż xexe działa.
      • Gość: Gromit Re: A mi szkoda - zaglądałem czasem... IP: *.bg.am.poznan.pl 26.03.09, 08:37
        Też mi szkoda, lubiłem ten portal, zwłaszcza cotygodniowe
        zagadki "Gdzie to jest". Właściwie jaka jest przyczyna likwidacji
        portalu? Domyślam się, że chodzi o pieniądze :-/
        • Gość: maki mak Re: A mi szkoda - zaglądałem czasem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 09:29
          pieniądze, pieniądze, a poza tym analfebetyzm osób prowadzących portal w
          dziedzinie internetu, e-marketingu, zachowań internautów itp. itd. już sama
          nazwa portalu była kretyńska, bo można ją było odczywywać jako "u nas na wsi"
          • l.george.l Re: A mi szkoda - zaglądałem czasem... 26.03.09, 10:58
            Gość portalu: maki mak napisał(a):
            [...]
            > poza tym analfebetyzm osób prowadzących portal [...]

Można psy na "Gazecie" wieszać, ale jedno trzeba przyznać: jeśli chodzi o
            funkcjonalność forum, nikt nawet nie próbuje im dorównać.
            • Gość: adas Re: A mi szkoda - zaglądałem czasem... IP: *.icpnet.pl 26.03.09, 11:56
              to prawda - fora tvn24, dziennika są do d* - a wybiórcza ma najlepsze - mimo
              reszty, która jest, jaka jest.
              • Gość: Jacek Re: A mi szkoda - zaglądałem czasem... IP: *.bg.am.poznan.pl 26.03.09, 12:04
                Dobry portal, jeszcze lepsze Fforum:
                www.fronda.pl/
                • Gość: adas Re: A mi szkoda - zaglądałem czasem... IP: *.icpnet.pl 26.03.09, 12:57
                  eee... tu nie chodzi o to co jest na forum. lecz o jego funkcjonalność,
                  przejrzystość itp. - i tym właśnie wybiórcza bije wszystkich - nie spotkałam się
                  jeszcze z forum, które by spełniało te cechy - jak dotąd - mam nadzieję :D
                  • Gość: zed Re: A mi szkoda - zaglądałem czasem... IP: 195.20.110.* 26.03.09, 13:52
                    A czy na portalu najważniejsze musi być forum ?
                    Ja Tutej lubiłem, ponieważ można było tam znaleźć informacje inne
                    niż na innych stronach. Nie powielali informacji ukazujących się na
                    innych portalach, a często pisali o czymś czego inni nie zauważali,
                    lub nie chcieli zauważyć.
                    Szkoda, bo byli dobrym uzupełnieniem ePoznania, głosu i gazety ...
                    • Gość: Poznaniak nie powielali? IP: *.icpnet.pl 26.03.09, 14:01
                      Nie powielali? 90% artykułów było podpisanych źródło: Gazeta Wyborcza, Radio
                      Merkury, TVN24, interia.pl. Najzabawniejsze, że często dawali przedruki
                      przedruków, np. artykuł z interii, który cytuje "Przegląd Sportowy" - żenada do
                      potęgi czwartej.

Jedyne portale w Poznaniu, które opierają się tylko na własnych materiałach to
                      poznańska gazeta.pl i mmpoznan.pl. Strasznie słabo jak na takie duże miasto jak
                      Poznań.
                      • Gość: asd Re: nie powielali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 14:10
                        widać że poznałeś ten portal dopiero po listopadzie 2008, wtedy niestety właśnie
                        zaszły tam spore zmiany i obrali taką koncepcję przedrukowywania. ale wcześniej
                        to mieli naprawdę mnóstwo tematów własnych, nie wspominając już nieodżałowanych
                        czasów wcześniejszego naczelnego od naszego poznania/
            • Gość: s zorzyk lizus:D liz liz starszych brotherow w wierz IP: 95.108.62.* 26.03.09, 22:08
              i donos - micwa aj waj cie wynagrodzi
          • Gość: zed Jeśli gwara poznańska to dla ciebie wiocha IP: 195.20.110.* 26.03.09, 13:48
            to wracaj skąd przyjechałeś
            • Gość: enia najpierw "Znak" teraz tutej.pl.... IP: *.icpnet.pl 26.03.09, 14:51
              czyżby kryzys w Poznaniu tez?
              ezoterycznypoznan.pl/news/437/16/Kryzys-atakuje-Poznan/
              • Gość: Mario MMPoznań też is dead? IP: *.icpnet.pl 16.04.09, 18:12
                Serwis mmpoznań także nie działa. Czyżby upadł?
    • Gość: piter Re: Tutej is dead... IP: *.icpnet.pl 27.03.09, 20:11
      tragedii nie ma. trochę się teraz tych portali namnożyło.
      jak szukacie informacji jest kochana gazeta.pl , epoznan, www.mmpoznan.pl
      jak chcecie rzeczy bardziej niszowych, nieznane strony miasta jest
      www.ezoterycznypoznan.pl

no ale i tak tutej mógł się chociaż pożegnać....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka