the_dzidka 28.11.03, 22:38 Spotkało mnie nieszczęście. Prawie tragedia. Wspomożecie dobrym słowem?... To poważna sprawa. Jestem bezradna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_s4 Re: Kochani Poznaniacy... :( 28.11.03, 23:11 the_dzidka napisała: > Wspomożecie dobrym słowem?... Oczywiście, że wpomogę :-D I nie tylko słowem, kobieto :-) Stawiam kawę z bitą śmietaną, a potem kino! Odpowiedz Link Zgłoś
whasuuup Re: Kochani Poznaniacy... :( 28.11.03, 23:52 Głowa do Góry!!!!!! za pół roku LATO!!!!! trzymaj sie Dzidka i nie daj sie!!! nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszbandi Re: Kochani Poznaniacy... :( IP: *.icpnet.pl 29.11.03, 01:46 Badź dobrej myśli! Forum Poznań myślami jest z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Kochani Poznaniacy... :( IP: 212.50.186.* 29.11.03, 11:52 ok, ale co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbaciarz Re: Kochani Poznaniacy... :( IP: *.icpnet.pl 29.11.03, 12:06 nawet ja jestem ciekawy amoze jakas anegdotke ci opowiedziec na poprawe humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: Kochani Poznaniacy... :( 29.11.03, 14:03 A co się stało ? Jeśli mogę cos zrobić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon Re: Kochani Poznaniacy... :) IP: *.echostar.pl 29.11.03, 14:35 dzidka opowiedziała znaną w całej Polsce anegdotkę z cyklu " to ja dzidka i mój kochany rower " po czym zauważyła, że jedna osoba w przeciwieństwie do reszty nie złamała sobie żuchwy ze śmiechu, zasmucona tym faktem podciągnęła spódnicę " za kolano" na wysokość kolana i wtedy rónież ta osoba upadła na ziemię łamiąc sobie nie tylko żuchwę ale i kręgosłup na wys. 7 kręgu jednak cała sytuacja bardzo przygnębiła naszą bahaterkę- czego efektem jest ten jakże nonsensowny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbaciarz Re: Kochani Poznaniacy... :) IP: *.icpnet.pl 29.11.03, 14:40 neon zapomniales dodac, ze cala rzecz miala miejsce na komisji rewizyjnej, gdzie sie okazalo, ze park ktory jest parkiem, nie jest nim, bo byl parkiem, ale nie byl parkiem, a slubu udzielalam kazdemu, ale nie kazdemu, bo nie kazdy ma prak, ktory nie jest parkiem, ale nim byl i jedna mala literowka nie zmieni prawdy w flasz Odpowiedz Link Zgłoś