Gość: MIKI IP: 213.199.217.* 07.12.03, 12:29 CZY KTOŚ ZNA JAKIEŚ SAUNY W POZNANIU? ROBI SIĘ CORAZ ZIMNEJ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rik Re: SAUNA W POZNANIU IP: *.icpnet.pl 28.12.03, 18:06 Polecam aqua park WODNYRAJ w Swarzędzu. W Poznaniu chyba niestety nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: SAUNA W POZNANIU 29.12.03, 12:15 witam, to trzeba tak daleko jezdzic do sauny?? ja tez bym sie wybral ale zupelnie nie wiem gdzie?! a e jakims kompleksie sportowym gdzie jest silownia, solarium...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: SAUNA W POZNANIU IP: 62.29.129.* 29.12.03, 13:22 Ja tez bezskutecznie szukam sauny w Poznaniu: zadnych informacji ani w internecie, ani w ksiazkach telefonicznych. I na forum tez milcza. Zmowa milczenia wokol poznanskich saun? Bylem w Olimpie na Smoluchowskiego - drogo! 30 zl sauna plus silownia, no i na drodze Debinskiej 10zl ale tam czesto jest zarezerwowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: SAUNA W POZNANIU IP: *.grontmij.net 29.12.03, 15:03 Niestety w Poznaniu kiepsko z saunami. Na Chwiałkowskiego jest drogo i trzeba z góry rezerwować. Są sauny pomniejsze, np. w piwnicach w blokach ale nie korzystałem. Ja również również polecam Swarzędz ale także pływalnię w Środzie Wlkp. Puściutko a ceny niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_forum Re: SAUNA W POZNANIU 02.01.04, 18:55 Moze jednak ktos podpowie saune? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowlaski Re: SAUNA W POZNANIU IP: *.icpnet.pl 04.01.04, 13:20 Jest sauna w klubie kulturystycznym Taurus(ul.:Grunwaldzka 55-pawilon20,tj.za rondem kolo szpitala)-jesli jestes po silowni mozna kozystac za darmo a jak chcesz inaczej to musisz tam isc i pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: SAUNA W POZNANIU 05.01.04, 18:18 witam, jak nie ma to dobry pomysl by otworzyc!!! szkoda ze nie mam kasy! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: SAUNA W POZNANIU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 19:38 No jasne, sasiad otworzyl i zbanczyl po pol roku. W Polsce nie ma tradycji chodzenia do sauny. Odpowiedz Link Zgłoś