Dodaj do ulubionych

Czy studenta można kupić?

• koko1957 "1981 r. zabili 70 irańskich dygnitarzy" 15.06.09, 04:04
      a Iran uwaza ich za organizacje terorystyczna? lol
      Ile fanatycy co teraz rzadza w Iranie zabili w tamtym okresie ludzi?
      Amerykanie prowadzili dyskryminacje czarnych jeszcze w latach 60
      tych. Moim zdaniem trzeba im zabronic wjazdu do Polski.
      Nie mowiac juz o zamykaniu 14letnich dzieci w guantanamo
    • czwarty.wymiar Szmaciarstwo 15.06.09, 08:12
      Jadą tam, bo mają wycieczkę za friko. A, że cel taki czy inny... Nieistotne.
      Jak to ktoś wcześniej ujął: prostytucja.
      • Gość: M Re: Szmaciarstwo IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 08:32
        Można to nazwać rodzajem prostytucji, podobnie jak wyjazdy do Izraela "celem
        poznania kultury narodu Żydowskiego" coś tam, coś tam...
      • Gość: marcin student Re: Szmaciarstwo IP: *.devs.futuro.pl 15.06.09, 08:59
        dla mnie prostytucja jest pisanie takich artykulow!

to manipulacja najnizego poziomu kierowana do warstwy zafascynowanej
        "odkrywaniem nowej prawdy" przez takie gazety jak ta... jestem studentem 5 roku
        stosunkow miedzynarodowych i to czego sie nauczylem na studiach, mowi mi, ze nie
        warto isc przez zycie z klapkami na oczach. jesli chodzi o informacje, to te
        czerpane z jednego zrodla sa g warte (jeszcze takiego zrodla jak to). pilsudzki
        tez byl terrorysta (wie o tym kazdy, kto skonczyl liceum), a mimo tego jest
        naszym bohaterem narodowym. gazeta wyborcza musi bardzo bac sie pogladow, jakie
        glosza mudzahedini, skoro obraza tych, ktorzy chca je poznac. no ale co sie
        dziwic, kazda organizacja nieprzychylna polityce mordu i terroru izraela, oraz
        jego zbrodniom wojennym i przeciw ludzkosci jest ostro tepiona przez wyborcza.
        • czwarty.wymiar Re: Szmaciarstwo 15.06.09, 09:59
          Wcześniej również inne media informowały o studentach jeżdżących na takie wycieczki na zasadzie "bo jest okazja".
          Zarzucasz gazecie niewiarygodność, a sam nie jesteś wiarygodny o czym świadczy skrajność zaprezentowana w twojej wypowiedzi.
    • michaelus_maximus - Czy wiesz, że w latach 70. i 80. Mudżahedini mor 15.06.09, 08:44
      "- Czy wiesz, że w latach 70. i 80. Mudżahedini mordowali ludzi? - pytamy
      jedną z organizatorek wyjazdu."

a czy Ty wiesz, ze izraelscy zolnierze otwarcie przyznaja sie, ze podczas
      ostatniej interwencji w strefie gazy z pelna premedytacja, za przyzwoleniem,
      lub tez na rozkaz swoich zwierzchnikow strzelali do dzieci i starcow, ktorzy
      nie stanowili dla nich zadnego zagrozenia? czy wierz, ze armia izraela
      stosowala zakazany miedzynarodowymi konwencjami bialy fosfor?
      czy wiesz, ze stany zjednoczone morduja tysiace ludzi, zeby zabezpieczyc swoje
      interesy energetyczne? czy wiesz, ze zamykaja w guantanamo ludzi, ktorym nie
      potrafia postawic zadnych zarzutow przez pare lat pomimo stosowanych przez
      siebie tortur? czy wiesz, ze trzymaja tam rowniez dzieci?

uzywacie taniej manipulacji...
    • Gość: aJaToLach mam 40 lat i sam bym pojechał IP: *.cust.tele2.pl 15.06.09, 09:08
      skoro Lech mógł pojechać na imprezę za którą dostał kasę a mimo to mógł zachować
      swoje poglądy i wpływać na kształt dyskusji, to dlaczego potępia się studentów
      którzy czynnie włączają się w proces demokracji, czy po dobrej stronie oceni
      historia, ale nawyk wpływania i uczestniczenia może pozostać, a to jest
      pozytywne.Do samej oceny Mudżachedinów mam dystans szczególnie do tego co pisze
      Gzeta Wrcza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka