Dodaj do ulubionych

Solarium z piwem..??

29.06.09, 13:57
Szukam solarium w Poznaniu gdzie mają zezwolenie na alkohol :-) Znacie takie miejsca?
Obserwuj wątek
    • energy52 Re: Solarium z piwem..?? 29.06.09, 14:04
      U mnie na balkonie ;-)
      • edza Re: Solarium z piwem..?? 29.06.09, 14:30
        Hehehe to wpadam ;P;P a tak serio to ja wiem, że nie wolno się opalac po alkoholu, ale szukam solarium z zezwoleniem na alko.
    • siakaiowaka Re: Solarium z piwem..?? 29.06.09, 14:26
      czyżby to pragnienie solary, która dosmażając się na super turbo łóżku opalającym chce zadbać o swego mena karka,który w oczekiwaniu na jej koniec seansu ma się delektować piwskiem?innego sensu łączenia solarium z alkoholem nie widzę...a wzrok mam bardzo dobry :P :P
      • edza Re: Solarium z piwem..?? 29.06.09, 14:37
        hehe śmieszne :P:P nie mam mena, cel poszukiwań takiego solarium jest inny :-))
        • siakaiowaka Re: Solarium z piwem..?? 29.06.09, 15:24
          jeśli takie solarium istnieje-jestem ciekawa jakimi powodami "za" kierował się organ wydający pozwolenie.czy tajemnicą jest w jakim celu szukasz?bo ja tu śmiechy chichy a może masz bardzo sensowym powód:)
      • Gość: mrv Re: Solarium z piwem..?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 21:38
        oj jak ja nie lubię oceniania innych wg utartych schematów. W temacie solarium
        (tu akurat mam na myśli solarium jako usługę, bez łączenia z piwem :) ). Nie
        jestem solarą, dresiarą itp a na solarium chodzę. Choruję na łuszczycę, solarium
        bardzo mi pomaga
        • siakaiowaka Re: Solarium z piwem..?? 30.06.09, 00:31
          no ale właśnie wątek dotyczy łączenia solarium z piwem
    • Gość: Inka Re: Solarium z piwem..?? IP: *.icpnet.pl 29.06.09, 15:17
      Opalanie w solarium to kilka minut...
      Nie wytrzymasz tyle bez kielicha?
      • edza Re: Solarium z piwem..?? 29.06.09, 15:35
        Napisałam, że szukam takiego solarium, ale w sumie, to szukam osoby, która w takim solarium pracuje :-) więc proszę powstrzymać ugryźliwe komentarze, bo ja nie alkoholik ;P
    • conena Re: Solarium z piwem..?? 29.06.09, 22:31
      a ja to rozumiem. normalny człowiek nie wytrzyma w solarium ani chwili,
      prawdopodobnie dziewczyna ma mus, może potrzebuje opalonych zdjęć do serwisu
      społecznościowego, a może to jakiś grubszy zakład, no, w każdym razie jest na
      musiku i potrzebuje się znieczulić. i ja to rozumiem i wyrażam aplauz. niestety
      nie wiem, gdzie takie solarium jest. natomiast wiem gdzie można wyprać bety i
      łyknąć w międzyczasie browara. wiem, ale nie powiem.
      • Gość: mrv następna... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 23:54
        ja chodze na solarium bo mi pomaga to na stan skóry. Chora jestem. Zgadzam się w
        jednym - nie jestem "normalna" - na łuszczycę choruje ok. 3% populacji więc
        odbiegamy od normy. Prędzej staniesz koło opalonej na solarze osoby, czy obok
        wyglądającej tak pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81uszczyca ?
        • conena a nie, bo poprzednia. 30.06.09, 10:44
          pudło, wnerwiona rybko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka