elo072 05.07.09, 13:10 ile w poznaniu zarobić można jako operator wózka widłowego??? słyszałem że w hurtowniach płacą 2500 zł netto na rękę a w firmach dużych gdzie najwięcej płacą??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szukający Re: operator wózka widłowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 15:43 jakie są płace w poznaniu? ile pracownik fizyczny może najwięcej zarobić? czy bez problemu znajdę prace z ogłoszenia czy z biura pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magyster Re: operator wózka widłowego IP: *.centertel.pl 05.07.09, 16:33 to niezle bo w Poznaniu magistery dostaja 1200-1800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do magystera Re: operator wózka widłowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 18:04 jaja sobie robisz chyba za tydzień 1200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: operator wózka widłowego 06.07.09, 00:23 Gość portalu: magyster napisał(a): > to niezle bo w Poznaniu magistery dostaja 1200-1800 --- ale operator to fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do magystra Re: operator wózka widłowego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.01.10, 15:24 te magyster a te ogłoszenie to co??? www.infopraca.pl/praca/operator-wozka-widlowego/poznan/554452 co magystry tyle w poznaniu nie zarabiają????? Odpowiedz Link Zgłoś
elagresto operator wózka widłowego 06.07.09, 07:31 zmieniając trochę temat, gdzie najlepiej zrobić kurs na wózek widłowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguś Re: operator wózka widłowego IP: *.icpnet.pl 25.08.09, 13:15 ja robiłam kurs na wózki z firma bhp i polecam tanio i naprawde ucza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimota Re: operator wózka widłowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 15:48 O ja cie krece... To to takie skomplikowane jest ? No tak.. pewnie jakis drazek i ze 2 guziczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operator Re: operator wózka widłowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 08:51 to mi się podoba no proszę jak się płaci w poznaniu od 2000 brutto do 5000 zł brutto na wózku widłowym tylko niestety na jedno miejsce setki chętnych....... Odpowiedz Link Zgłoś
elagresto Re: operator wózka widłowego 09.07.09, 09:16 ehehe, dobre powiązanie. Ale jest inaczej. Jak nie ma roboty to nawet na wózkowego człowiek pójdzie... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukający Re: operator wózka widłowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 12:19 szukam mieszkania taniego albo pokoju do wynajęcia, pracy na wózki też szukam jak ktoś ma jakieś info to dzięki z góry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Re: operator wózka widłowego IP: *.icpnet.pl 24.05.10, 17:53 no wiadomo jak masz milion lat swietlnych doswiadczenia tylko pytanie gdzie zdobyc to dosiwadczenie ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syriusz Re: operator wózka widłowego IP: *.cdma.centertel.pl 20.06.10, 16:11 Duże firmy tak się już wycwaniły,że wynajmują teraz pod firmy.Zarobki w takich pod firmach to niekiedy 7,01 za godzinę netto.Biorąc pod uwagę praktykę i fachowość pracownika to żałosne są to zarobki.Przy tym często stosowany jest mobbing wobec takich pracowników przez przez pracowników macierzystych-pewnie z obawy utraty pracy.Jedną z takich firm jest Polkowicki Sanden który wynajął firmę Work Poopel z Wrocławia.Niestety wyzysk ten nie zostanie zatrzymany na tym terenie ponieważ jest tu duże bezrobocie i takie firmy właśnie to skutecznie wykorzystują. Jedyne rozwiązanie tej sytuacji jakie mi przychodzi to zaangażować do roboty naszych polityków i odpowiednie ustawy aby zabronić "istnieć" agencją pracy tymczasowej. Musimy przeciwstawić się wyzyskowi i niewolnictwu.. Odpowiedz Link Zgłoś