Gość: Łaciataa IP: *.icpnet.pl 30.12.03, 21:30 To jest moj ranking najprzystojniejszych facetow w Poznaniu - ja glosuje na Marka Pawelczyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka9009 Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY FACET W POZNANIU 30.12.03, 21:54 hihi zgadnnijcie kogo ja typuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY FACET W POZNANIU IP: *.echostar.pl 30.12.03, 21:57 Ja typuje siebie. Powaga. Anyone interested?? Odpowiedz Link Zgłoś
brudna.suka kiedy i gdzie? 30.12.03, 22:02 Gość portalu: Harry napisał(a): > Ja typuje siebie. Powaga. Anyone interested?? to kiedy i gdzie, przystojniaku? P.S. ja glosuje na Starego Marycha Odpowiedz Link Zgłoś
ratamar Re: kiedy i gdzie? 31.12.03, 00:16 Państwo wybaczą, że się wtrącam, ale nie mogłem się powstrzymać... Tak frywolnego nicka od wieków nie widziałem :))) Gorące pozdrowienia dla brudnej.suki i gratulacje za nonkonformistyczne poczucie humoru :))) Serdeczności Ratamar P.s. A czy szanowne Panie przewidziały jakieś nagrody w tytułowym konkursie? Bo jam z Poznania, pensja marna, a diadem by się przydał... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seila Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY FACET W POZNANIU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 12:27 a kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
brudna.suka Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY FACET W POZNANIU 31.12.03, 12:57 Gość portalu: seila napisał(a): > a kto to jest? no wlasnie, dobre pytanie, kto to jest pan Pawelczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY FACET W POZNANIU IP: 195.205.111.* 31.12.03, 13:15 jarek z 6 lo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelena Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY FACET W POZNANIU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 16:14 Łukasz Kotecki z XIV LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jury Re: Misiek z VIII LO n/t IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 18:28 Krystyna Łybacka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko Re: Tylko the best Sebastian Kulczyk IP: *.com.pl / *.crowley.pl 01.01.04, 22:22 ex-abp Paetz!!! Poza wszelką konkurencją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Tylko the best Sebastian Kulczyk IP: *.icpnet.pl 02.01.04, 01:15 chlopcy z choro - poznanskie slowiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY FACET W POZNANIU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 15:50 wiecie co mnie rozbawiło? Jak był wątek o najładniejszę poznaniankę, to panowie prześcigali się w pisaniu o swoich faworytkach. Natomiast wątek o najprzystojniejszych facetach w Poznaniu został potraktowany bardziej z dowcipem niż na serio :))) Ale jeżeli już głosujemy, to ja podaję kelnera w jednej z poznańskich knajpek. Sęk w tym, że widziałam go gdy jeszcze były ogródki na Starym, a za nic nie kojarzę, do której knajpy ten ogródek należał. Ale wiem, że facet był super i miał świetny tyłeczek :))) Odpowiedz Link Zgłoś