Dodaj do ulubionych

Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę

08.09.09, 08:34
Dobrze zrobili, że go zdjęli.

Załóżmy, że pracodawca wysyła mnie na konferencję, na której publicznie go krytykuję. Długo bym nie popracował...

Panu Grzegorzowi Chlaście zabrakło elementarnych zasad lojalności wobec pracodawcy.

A najlepsze, że inne media zrobią z niego męczennika walki o wolność słowa. Tak więc Pan Chlasta wyjdzie na plus na całej tej akcji.
Obserwuj wątek
    • Gość: J.J-P. Re: Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 10:48
      Redaktor G.Chlasta nie krytykował swojego pracodawcy tylko
      przedstawiciela Zleceniodawcy , TVP sa. Zachował się bardzo
      poprawnie, bo to telewizja publiczna, której jest współwłaścicielem.
      Był u siebie. Mówił prawdę i ukazał zakłamanie i lizusostwo
      pracowników TVP.
      Nawet gdyby to była jakaś telewizja prywatna to przyzwoity człowiek
      tak właśnie powinien się zachować.
      Co do lojalności, to ma ona granice, a nadgorliwość jest gorsza od
      faszyzmu. To, że G.Chlasta stacił zlecenie, to źle świadczy o pani
      Alicji, a nie o nim.
      Pan Grzegorz jest ok. (jest dobry) i zlecenia lub pracę znajdzie.
      Dziękuję Panu G.Chlaście za godne zachowanie.
      Komentującemu (zxspeccy)życzę właśnie takich lojalnych pracowników
      jak G. Chlasta, a nie takich jak pani Alicja R.
      • drhuckenbush Re: Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę 08.09.09, 10:57
        Szkoda tylko ze tak sie nie przejmowal losami telewizji, gdy jej szefem byl
        komunista.
        • Gość: miko Re: Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę IP: 95.108.20.* 08.09.09, 11:44
          Ludzie chyba sami nie wierzycie w to co piszecie!! To komunista nie możne być
          dyrektorem TVP ale neofaszysta tak??? Takie gadanie wiadomo dokąd prowadzi w
          1939 już jeden taki "inteligent" był i wiadomo jak to się skończyło.
          Niestety TVP jest taka jaką każdy widzi i zdarza się bardzo rzadko lub wcale,
          żeby do prywatnych (nie kierowanych bezpośrednio przez polityków) stacji
          telewizyjnych ktoś robił takie wjazdy. Bo nie ważne jest przesłanie telewizji
          jak to władze TVP lubią nazywać ale TYLKO i wyłącznie polityka.
          • drhuckenbush Re: Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę 08.09.09, 12:59
            Wlasnie o to chodzi, ze w 1939 bylo dwoch takich inteligentow - jeden byl
            faszysta, drugi komunista. Ktory byl gorszy? Moim zdaniem ten drugi - Hitler
            przynajmniej wsrod swoich czystki nie robil.

Jesli ktos aprobowal komuniste we wladzach TVP - niech aprobuje tez neofaszyste.
            I na odwrot.

Mi osobiscie obaj przeszkadzali.
            • Gość: miko Re: Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę IP: 95.108.20.* 08.09.09, 14:42
              hmm uważasz że Hitler w swoich czystki nie robił to bardzo ciekawe :) po 70
              latach od II WŚ coś nowego odkryłeś. Z tego co pamiętam to kto nie był z nim był
              przeciwko wiec chyba coś tutaj nie tak... Oczywiście komuniści jak by ich nie
              nazywać tez maja swoje za uszami ale jak już napisałem w poście (w innej
              odpowiedzi) niżej to TVP powinna być niezależna i apolityczna, a tak cały czas
              sprężyna nakręca się :)
              • drhuckenbush Re: Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę 08.09.09, 14:47
                Porownaj liczby i procenty zabitych przez Hitlera i Stalina. Tak samo procenty i
                liczby zabitych przez nich rodakow. Nie twierdze, ze Hitler tego nie robil - ale
                to co robil Hitler to kropla w morzu z dokonaniami komunistow.

Zapamietajcie raz na zawsze, na calym swiecie wiecej ofiar na swoim koncie maja
                komunisci niz faszyscy.

To przed komunistami nalezy sie PRZEDE WSZYSTKIM bronic, byc na nim uczulonym i
                za wszelka cene starac sie wyeliminowac ich z zycia publicznego.
                • dobrusia_to_ja Re: Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę 08.09.09, 17:13
                  Przeczytałam i jestem... Zamurowało mnie!! Skąd Ty się wziąłeś?? Człowieku!!
                  Powiedz mi, czy ten, kto zamordował milion ludzi, jest mniejszym zbrodniarzem
                  niż ten, kto zamordował dwa miliony??
            • marek.es Re: Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę 08.09.09, 20:35
              I tu się mylisz. Hitler był narodowym socjalistą. Faszystą był
              Benito Mussolini. Czyli obaj dyktatorzy stali raczej po jednej
              stronie. Blisko ideologii socjalistycznej stoją bracia Kaczyńscy. No
              ale sam wódz Jarek zawyrokował,że atmosfera domu dominuje
              światopogląd dzieci (to o sędzi z Gdańska).
    • ratusz2 Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę 08.09.09, 11:21
      Ciekawe że pewni "redaktorzy" zamiast być dziennikarzami wyczyniają jakieś
      jednorazowe numery ,po czym znikają z jakikolwiek środków masowego
      przekazu.Ten biedny -zapewne zdesperowany-chłopina podzieli los wielu ,wielu
      wcześniej czyniący tego typu wyskoki medialne.
      Przypomnijcie sobie państwo ilu to "dziennikarzy" zginęło z pola medialne ?
      Mieli swoje 5 minut i po ..NICH!
      • Gość: zenek Taka jest cena prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 12:18
        i oni byli gotowi ją ponieść.
        Ty, jak rozumiem, hołdujesz zasadzie że lepiej się skundlić aby jak najdłużej
        pozostać przy korycie?
        • drhuckenbush Re: Taka jest cena prawdy 08.09.09, 13:00
          Ale tylko ostatnia ku*** - nie obrazajac prostytutek - gryzie reke, co ja karmi.
          • Gość: miko Re: Taka jest cena prawdy IP: 95.108.20.* 08.09.09, 14:37
            Z tego co się orientuje to dziennikarz jest zawodem niezależnym, chyba nikt nie
            jest wstanie go zobowiązywać do tego co ma mówić a czego nie?? Tym bardziej moim
            zdaniem telewizja państwowa jaką jest TVP, możliwe że się mylę, ale Ona powinna
            być najbardziej niezależna z telewizji a nie kierowana przez kilku napaleńców
            rządnych władzy?
            • drhuckenbush Re: Taka jest cena prawdy 08.09.09, 14:51
              Niech sobie mowi co mu sie podoba - ale swietym prawem, a moze i obowiazkiem
              pracodawcy jest wyrzucenie na zbity pysk pracownika, co to wlasna firme i
              wlasnego szefa opluwa.
              • Gość: poprawiacz Re: Taka jest cena prawdy IP: 172.16.2.* 08.09.09, 15:48
                drhuckenbush napisał:

> [...] swietym prawem, a moze i obowiazkiem pracodawcy jest wyrzucenie na zbity
                pysk pracownika, co to wlasna firme i wlasnego szefa opluwa[...]

Moim zdaniem powinno sie wywalac na zbity pysk tych, ktorzy komentuja a nie
                czytaja tego co komentuja. Aha i kazda dyskusje w ktorej pada HITLER albo STALIn
                uznawalbym od razu za zamknieta:) Za granica juz tak robia.
              • dobrusia_to_ja Re: Taka jest cena prawdy 08.09.09, 17:18
                drhuckenbush napisał:

> Niech sobie mowi co mu sie podoba - ale swietym prawem, a moze i obowiazkiem
                > pracodawcy jest wyrzucenie na zbity pysk pracownika, co to wlasna firme i
                > wlasnego szefa opluwa.
                On nie opluwał własnego szefa, bo Farfał mnie jest ani właścicielem, ani szefem
                Telewizji Publicznej.
    • hs112b Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę 08.09.09, 13:58
      Panie Grzegorzu dziękuję za to co Pan robi.Raio TOK FM (NAJLEPSZE
      RADIO)nie pozwoli Panu zginąć.A tych wszarzy z nadania pisu należy
      tepić. Jak i tych co naszą sutanny należy obserwować i zadawać im
      trudne dla nich pytania ( tak jak biskupowi z Poznania).
    • drmuras Grzegorz Chlasta zmienił ramówkę 08.09.09, 15:28
      Brawo dla Chlasty ,śmiech mnie ogarnia kiedy czytam posty frustrata
      hackenbusha który stoi na stanowisku że lepsza sraczka niż ból zęba. No ale
      ma dużo czasu chyba nie pracuje zbyt inntensywnie - cały czas na forum - co z
      renty lecisz normalnie co nie?
    • renepoznan Koncern Agora zmienił ramówkę a nie Chlasta. 08.09.09, 20:07
      Bo jakoś mi się nie chce wierzyć w "bohaterskie" nastawiwenie karku przez
      Chlastę. Do tej pory był raczej dyspozycyjny (choc trzeba przyznać że jest
      dośc inteligentny). Jestem przekonany,że dostał polecenie od swego pracodawcy
      i je wykonał.
      Słucham czasem TOK FM i to co się tam na temat Farfała wyprawia to juz
      histeria. Zaprosili kiedyś kogoś od ustawy medialnej i zamiast o ustawie to
      ciągłe gadali o odwołaniu Farfała. Sprowadzili kwestie do personaliów.
      O tym,,ze Farfał to nazista oczywiście też gadają. A z niego taki nazista jak
      z koziej d... traba.
      Co zabawne - Farfałowi wypominają nazizm a spróbujcie komukolwiek wypomnieć
      komunistyczną przeszłość. To wrzask powstanie taki, że pół Polski to będzie
      musiało słuchać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka