tomacha1971 14.04.06, 12:06 rezerwacja hoteli na całym swiecie online - płatność w hotelu - niskie ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamileszczak Re: www.barometr.waw.pl IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.13, 02:26 A po spacerach na Mazowieckiej warto zajrzeć do music club warszawa Barometr. Jam session czy sam klub muzyczny to gratka dla ludzi którzy mówią "Warsaw - this is my place" :) Szczerze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaligulstreet re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.14, 13:31 Polecam po rezerwacji wstapic do night clubu warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
katymatylda Re: re: 07.04.15, 21:09 o kurczaki! Niezła baza. Polecam również www.booking.com. W wolnej chwila zapraszam na inhibitorkorozji.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamakulata Re: www.hotelowerezerwacje.pl 08.03.16, 22:00 Ostatnio szukałem odpowiedniego materaca. Takiego, na którym mogę się wysypiać. Jeden z ciekawszych modeli znalazłem w firmie w mieszczącej się w... Otwocku. Całkiem zdziwiony wszedłem na www.materaceotwock.pl a finalnie pojechałem na miejsce. Z zakupu jestem zadowolony w 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamakulata Re: www.hotelowerezerwacje.pl 24.01.17, 02:35 I tak najbardziej ciekawi mnie fakt, że większość hoteli współpracuje z firmą merizon.eu Ciekawe dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś