Dodaj do ulubionych

święta w górach

19.02.13, 22:27
macie jakiś pomysł na święta w górach....może coś podpowiecie dla dorosłych i dzieci....
Obserwuj wątek
    • megory Re: święta w górach 27.02.13, 19:40
      Polecam Osrodek Uroczysko.osobiscie bylem z zona na 2tyg wypadzie.teraz jedziemy na Wielkanoc.polecam! Sprawdzone miejsce, wejdzcie na strone www.uroczysko-karkonosze.pl i sami ocencie.ja odpoczalem z zona.Osrodek jest w samym les!e,jest pieknie! Nie ma takiego drugiego miejsca,naprawdę :)
      • megory Re: święta w górach 27.02.13, 20:09
        m.youtube.com/#/watch?v=J26Hcs65erU sami się przekonajcie :)
    • domekwrabce Re: święta w górach 01.03.13, 14:29
      Zapraszamy na swieta do nas :) Szczególnie mamy promocje dla rodzin z dziecmi od ceny która jest z góry ustalona mozna smiało negocjowac nawet 30% mniejsza cene :) Dodatkowo prosze sie powołac na to forum to przy wiekrzej ilosciu osob bedzie nawet jeszcze teaniej :)
      Pozdrawiamy
      www.domekwrabce.com.pl
      www.dom-w-gorach.com.pl
    • www.domekbabci.pl Re: święta w górach 06.03.13, 12:46
      Witam serdecznie ;
      Jeżeli mogę to polecam nasz domek góralski na wyłączność w górach.
      Jest to piękny samodzielny domek który znajduje się w zaczarowanym miejscu :))
      Zdjęcia naszego domku znajdą Państwo na naszej stronie internetowej :
      www.goralek.pl

Pozdrawiam serdecznie

Zatrzymujemy czas ....
      Domek Babci Gieni - kameralny dom z duszą
    • slawekurbaniak Re: święta w górach 07.03.13, 15:37
      Zapraszam do Ustronia położonego 7km od Wisły. Utrzymany w stylu regionalnym pensjonat Mileżówka z widokiem na góry oferuje świąteczny wypoczynek z wyżywieniem. Pełna oferta na naszej stronie: www.milezowka.pl
      • sandra1301 Re: święta w górach 12.10.13, 19:40
        slawekurbaniak napisał:

> Zapraszam do Ustronia położonego 7km od Wisły. Utrzymany w stylu regionalnym pe
        > nsjonat Mileżówka z widokiem na góry oferuje świąteczny wypoczynek z wyżywienie
        > m. Pełna oferta na naszej stronie: www.milezowka.p
        > l

he, he, śmiech na sali - śniadanie świąteczne - frankfurterki z musztardą i keczupem!!!!
        Ale zachęta, he, he, he!!!!!
    • polityk432 Re: święta w górach 22.03.13, 13:45
      Mogę podpowiedzieć święta w Karpaczu. Ceny nie są jakieś strasznie wygórowane, każdy znajdzie coś na swoją kieszeń. Generalnie jest też dużo atrakcji do odwiedzenia. Polecam stronkę www.karpacz.net/. Każdy znajdzie tutaj ofertę dla siebie :)
    • annanawczasach Re: święta w górach 16.08.14, 11:23
      Polecam Biały Dunajec. Pobyt świąteczny z atrakcjami jak kulig, baseny termalne, impreza góralska. Prz kolacji Wigilijnej kolęduje zespół góralski. Byłam w ośrodku Małgosia, cena około 500 za piecio-dniowy pobyt. Przyjemny ośrodek z bardzo dobrym domowym jedzeniem. Strona: www.wigiliawgorach.pl
    • Gość: Dominika Szuma Re: święta w górach IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.10.14, 14:34
      My spędzamy tegoroczne święta Bożego Narodzenia w Świeradowie Zdroju. Wiemy, że w pensjonacie www.pensjonat-malwa.pl/ mają tam dobre jedzenie i z wyczuciem podchodzą do gości. Kilkakrotnie się o tym przekonaliśmy. Spędzamy tam już trzecie święta. Za każdym razem jest przyjemna atmosfera, a góry nadają dodatkowego klimatu.
    • Gość: DagmaraK Re: święta w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.14, 23:36
      Ofert na Święta w Górach najlepiej szukać na portalu Gory.pl
    • prezydent_rabka Re: święta w górach 22.11.14, 14:47
      Zapraszam do skorzystania z oferty Świąt Bożego Narodzenia w Pensjonacie Prezydent*** w Rabce-Zdroju. Przy rezerwacji kilku pokoi zostanie dla Państwa przygotowana oferta z miłym rabatem :) Podstawowa oferta jest dostępna na stronie www.pensjonatprezydent.eu a szczegóły i ofertę indywidualną proszę uzgadniać z recepcją :) POLECAM
    • Gość: agniecha Re: święta w górach IP: 78.63.136.* 18.12.14, 17:17
      My co roku od trzech lat jeździliśmy z dzieciakami do Zakopanego na święta, ale tym razem zostajemy w domu. Chcemy trochę spędzić czas w domu, coś pooglądać. Dzieciaki wymyśliły sobie juz jakie filmy ma tatuś ściągnąć im. Także mąż przeszukuje filefox.pl i działamy heh :) Ale w Zakopanym w święta też jest urokliwie.
    • Gość: Staff Re: święta w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.15, 19:32
      www.wigiliawgorach.pl - polecam. Kulig, impreza góralska, lampiony, kolacja wigilijna z mikołajem i kapelą góralską śpiewającą kolędy.
    • Gość: swietawgorach.pl Re: święta w górach IP: *.timplus.net 09.08.16, 15:31
      www.swietawgorach.pl - zapraszamy na święta do Białego Dunajca. Kolacja Wigilijna w towarzystwie kapeli góralskiej i Mikołaja, kulig z ogniskiem, zakwaterowanie, wyżywienie, baseny termalne, lampiony, impreza w karczmie z zespołem i poczestunkiem. 5 dni pobytu z atrakcjami za 500pln osoba! Zapraszamy
    • Gość: elizab Re: święta w górach IP: 80.82.24.* 15.09.16, 12:09
      My spędziliśmy miło rodzinne chwile w jednym z Zakopiańskich hoteli - bardzo fajna obsługa i atmosfera. Nosalowy Dwór, tak sie hotel nazywał.
    • hotel_klimek Re: święta w górach 28.09.16, 12:21
      W tym roku proponujemy malownicze Beskidy! A do tego... piękny hotel z Aquaparkiem i SPA. Idealne miejsce dla całej rodziny! Zapraszamy :)
      • patrycja9307 Re: święta w górach 24.11.16, 10:38
        Byłam w zeszłym roku! :) Polecam ! ;)
    • piotrjedrz Re: święta w górach 14.11.16, 23:11
      Coś dla ciała, coś dla ducha, coś dla dorosłych i dla dzieci. Na bank wypoczniecie i naładujecie baterie :) [url=http://www.liliowydwor.pl/oferta-zima2016-pensjonat-tatry/boze-narodzenie-2016-w-pensjonacie-liliowy-dwor]Boże Narodzenie w Kościelisku k. Zakopanego[/url]

Pozdrawiam!
    • patrycja9307 Re: święta w górach 24.11.16, 10:33
      świeta w górach kojarzy mi się z odpoczynkiem :) Zregenerować ciało, naładować baterie :) Ostatnio była w Muszynie w hotelu klimku i własnie mega odsapnęłam od codziennych obowiązków :) Obsługa na najwyższym poziomie, Spa, basen. Również okolica jest przepiękna !:)
      • alexandra_19 Re: święta w górach 08.12.16, 09:41
        Też byłam kiedys w Muszynie. Po nartach relaksowałam się zabiegami w spa. Dla mojego męża Muszyna to raj, szczególnie teraz kiedy jest tam tyle wyciągów.
    • qazqazqaz Re: święta w górach 07.01.20, 14:25
      Ja polecam w górach muzeum oscypka super miejsce
    • biuro_topapart Re: święta w górach 05.12.20, 17:19
      Zapraszamy do Szczyrku do obiektu Złoty Widok Sk&Spa.

Znajdziecie nas na facebooku oraz na stronie TopApart . pl
    • sonka18 Re: święta w górach 02.03.21, 14:38
      Z całego serca polecam Chatę pod Przehybą w Beskidzie Sądeckim! Jest to całoroczny dom ze SPA usytuowany w tak malowniczej okolicy, że dosłownie nie chce się stamtąd wyjeżdżać. Jeździmy tam z rodziną regularnie, żeby odpocząć od miejskiego zgiełku. Pokoje są pięknie, nowocześnie urządzone, ale wciąż mają w sobie klimat gór. Poza SPA, Chata pod Przehybą oferuje też cudowną bliskość natury – ogród z tarasem oraz las i strumień w niedalekiej okolicy. Jest też możliwość organizowania różnych aktywności fizycznych na świeżym powietrzu. Miejsce to ma tak dużo zalet, że można wymieniać w nieskończoność, polecam zapoznać się dokładnie z ich ofertą: www.chatapodprzehyba.pl/oferta.html i przekonać się samemu. Naprawdę warto.
    • niunia36 Re: święta w górach 01.07.23, 17:10
      Zdecydowanie Włochy, www.narty-wlochy.pl/.
    • Gość: 15ewelaaaaa15 Re: święta w górach IP: *.fiberway.pl 20.09.23, 09:58
      Poszukuję noclegu w górach Szczyrk, Zakopane, Małe Ciche itp .ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA od 24-26 grudnia na 2 doby, z kolacją wygilijną , wyżywieniem moga być dodatkowe atrakcje Mikołaj, kulig w razie dobrej pogody.
      Nie za miliony, poszukujemy willi, domów wypoczynkowych
      2 +2 ( 7,10 ) lat pokój 4 os
      3 osoby dorosłe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka