18.04.26, 07:34
www.youtube.com/shorts/CM3cJaRxCKY
I nasunęło mi się kilka pytań:
- skąd nastolatkowie mieli samochody?
- gdzie byli rodzice?
- kto dał pijanemu nastolatkowi samochód?
I pytanie do ematek: czy dajecie swoim dzieciom samochody na imprezy?
Obserwuj wątek
    • yenna_m Re: Łomianki 18.04.26, 07:54
      Moj syn dawno temu dostal od nas porządny alkomat i nie wsiada za kierownicę, dopóki alkomat nie pokaże wyniku 0.
    • andaba Re: Łomianki 18.04.26, 08:01
      Nie wiem o jakim wypadku mowa, bo w tym głosnym to chyba nie nastolatkowie byli pijani.
      I chyba wolno się im poruszać po drogach bez rodziców. A jak mają prawo jazdy to często mają też swoje auta.
      • johana741924 Re: Łomianki 18.04.26, 08:09
        Sprawcą nie był nastolatek tylko pijany 40 kilkulatek.
        20 latek nie musi pytać rodziców o zgodę na samodzielne poruszanie się i może mieć swoje auto.
        Pytania absurdalne i niezgodne z faktami
    • heca007 Re: Łomianki 18.04.26, 08:13
      Przecież tam kierowcą (zmarłym zresztą w szpitalu) był 23 latek. Albo 20 latek bo różnie piszą. A zatrzymanym mężczyzną chyba 40 latek...
    • bazia_morska Re: Łomianki 18.04.26, 08:15
      Sugerujesz winę ofiar, kosz.
    • nojabrina88 Re: Łomianki 18.04.26, 08:24
      tanebo0001 napisał:

> I nasunęło mi się kilka pytań:
      > - skąd nastolatkowie mieli samochody?
      > - gdzie byli rodzice?
      > - kto dał pijanemu nastolatkowi samochód?
      > I pytanie do ematek: czy dajecie swoim dzieciom samochody na imprezy?
      >

Co ty piredolisz idioto? Kosz!
    • marta.graca Re: Łomianki 18.04.26, 08:25
      Co ty bredzisz?
    • analoga_niet Re: Łomianki 18.04.26, 08:32
      Nie chce mi się oglądać głupich filmów bo jak zawsze nie raczysz napisać o co chodzi.
      Ale mogę napisać skąd nastolatki mają samochody - bardzo często w grupie jest kilka osób pełnoletnich które je wypożyczają na siebie. Przy wypożyczeniach z aplikacji nikt nie sprawdza trzeźwości.
    • fogito Re: Łomianki 18.04.26, 08:49
      Pytanie dlaczego za kierownicą siedział pijany czterdziestolatek.
    • alicia033 Re: Łomianki 18.04.26, 08:56
      No idiota
    • ga-ti Re: Łomianki 18.04.26, 09:15
      Tak, mój nastolatek jeździł samochodem po otrzymaniu prawa jazdy. Na imprezy czasem też. Czasem, bo gdy planował poimprezować alkoholowo jechał komunikacją miejską albo go podwoziliśmy.
      Kupił sobie (z naszą pomocą finansową, cześć z prezentów, część sporą zarobił) własne autko, czasem jeździł naszym. Czasem z nami, czasem z rodzeństwem, ze znajomymi, a czasem sam.
      Co w tym dziwnego?
      Pijany za kierownicę nie wsiada. I mam nadzieję, że nigdy nie wsiądzie.
      To tyle w temacie mojego nastolatka.
      A w temacie wypadku, do którego chyba nawiązujesz to kierowcą, który wypadek spowodował był pijany czterdziestokilkuletni facet.
    • jkl13 Re: Łomianki 18.04.26, 09:15
      I jak odpowiedź na te akurat pytania rozwiąże twoje wątpliwości odnośnie sprawcy wypadku? Którym był 40-letni pijak - morderca z dwukrotnym sądowym zakazem prowadzenia pojazdów? Bo jak rozumiem martwisz się o ofiary i ich rodziny. Czy może wysuwasz teorie, że sami się prosili, bo gdyby nie mieli samochodu i gdyby wtedy nie wyjechali na drogę, to by nie zginęli? Na pewno o to chciałeś się zapytać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka