Dodaj do ulubionych

Coś fajnego 2+2

25.11.10, 15:46
Witam.
Już rozpoczynam powolne szukanie czegoś fajnego nad Bałtykiem. Dziecko 4,5 roku i niecały roczek w przyszłym sezonie,najlepiej blisko morza,cicho,CZYSTO!!! Najlepiej gdzie jest niezależne wejście i plac zabaw,gdzie dziecko starsze bez obaw będzie mogło samo wychodzić na zewnątrz, na plac zabaw,miła atmosfera...
Pozdrawiam.
Ja mogę polecić coś fajnego w Mielnie,ale teraz już bym chciała inną miejscowość...
Obserwuj wątek
    • pannazajeta Re: Coś fajnego 2+2 25.11.10, 20:48
      Z czystym sumieniem mogę polecić kwatery w Sianożętach:www.podrozawiatrow.afr.pl/index.html
      Byliśmy tam w tym roku w sierpniu w domku 4-osobowym. Jak najbardziej czysto, plac zabaw, który obserwowałam z tarasu. Właściciele bardzo mili, doba zaczyna się o 10:00, my byliśmy o 7:30 i nie było problemu, od razu trafiliśmy do domku. Do morza rzut beretem, z bramy widać zejście na plażę. Na pewno tam jeszcze wrócę, tylko nie w następnym sezonie, bo chcę jeszcze pojechać w inne miejsca i też szukam dla 2+2. Pozdrawiam.
    • krasulas Re: Coś fajnego 2+2 25.11.10, 21:11
      forum.gazeta.pl/forum/f,595,Podroze_z_dzieckiem.html
      Proponuję kuknąć również na powyższe forum.

Osobiście ponownie wybieram Kaprys - Niechorze.
      Osobne wejścia do parterowych pokoi - opcja 3osobowa zupełnie wystarzająca. Fajny plac zabaw, czysto i ładnie.
      Można mieć "ale" do wyżywienia, ale generalnie wystarczająca oferta stołówkowa.
      Do plaży 50 metrów - ośrodek na uboczu miasteczka - a do centrum również "rzut beretem".
      Masa dzieci na ośrodku - nie jest jednak za głośno.
      Powodzenia w poszukiwaniach!
      • max.mimi Re: Coś fajnego 2+2 26.11.10, 09:13
        Proszę zapoznać się z tym miejscem: www.bonda.zaplanujurlop.pl i www.bonda.hejwakaqcje.pl
        Cała posesja do wyłącznej dyspozycji.
    • nalepka12 Re: Coś fajnego 2+2 26.11.10, 20:24
      też polecam ,, Kaprys" w Niechorzu, dla dzieci rewelacja, no i bardzo blisko morza:)
      • bo76 Re: Coś fajnego 2+2 27.11.10, 09:16
        Dziewczyny, a w Kaprysie jakich cen się spodziewać w lipcu - sierpniu?
        Mam nas dorosłych dwójka i dzieci 3 i 6lat - jaki dla nas zaoferują pokój? MAmy np turystyczne dla syna, wolałabym to niż osobne spanie dla niego. No i dwa tygodnie z pełnym wyżywieniem.
        Czy tam są opcje obiady - kolacje, czy tylko obiadokolacje?
        • krasulas Re: Coś fajnego 2+2 27.11.10, 19:29
          Rok temu - 2+2 (syn w łóżeczku turystycznym, nieraz z nami na dwóch połączonych jedynkach, córka na sporej wersalce).
          Pokój 3-os. (duży) w pawilonie, cena za pokój 160zł (za czwórkę już ok. 220zł).
          Wyżywienie - 2xdziennie - za syna nie płaciłam, mimo wszystko miał osobne nakrycie na obiedzie (na zupę) plus mały talerz na drugie danie ode mnie; córka 6 lat - wzięłam jej 1/2 porcji - cena 9+9=18zł/dzień; dorośli - wyżywienie chyba 36zł/dzień

Teraz wezmę dla dzieci 2x połówki.

Obiady są dosyć wcześnie - porę można ustalić - maksymalne chyba do 16.30 (ja chodziłam na 15tą).
          Moje dzieci były dożywiane wieczorami (jadły kolację).
          W pokoju lodówka, szklanki, sztućce, czajnik.
          Można sobie grillować:-)

Ceny na 2011r. będą pewnie wyższe, a ile niewiadomo...
          • annamagdalena76 Re: Coś fajnego 2+2 28.11.10, 10:24
            My chyba też się zdecydujemy, tylko ciekawe jak będzie z tą rezerwacją jak wszyscy zaczną dzwonić 15 stycznia?, I ciekawe czy bardzo podwyższą ceny? Napiszcie proszę jak wyglądają pokoje w budynku głównym? Waszym zdaniem lepiej wziąśc pokój w pawilonie parter czy 1 piętro a może budynek główny? Za odpowiedzi z góry dzięki.
    • tanie-noclegi Re: Coś fajnego 2+2 01.12.10, 05:14
      Szukasz taniego noclegu ? Polecam ten serwis --> tanie-noclegi-online.pl/ Jeden z lepszych z serwisów z bazą noclegową jaką widziałem.
    • Gość: adam Re: Coś fajnego 2+2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 20:59
      Myślę,że u nas może się Państwu spodobać www.adam.jaroslawiec.pl
    • kate-71 Re: Coś fajnego 2+2 08.01.11, 10:57
      zapraszam do Świnoujścia do Villi Park&Plaża
    • Gość: ewa Re: Coś fajnego 2+2 IP: *.146.127.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.11, 16:04
      Zapraszam serdecznie do Karwi. Oferujemy pokoje z łazienakami zaledwie 150m od morza i pięknego sosnowego lasu. Do wyboru pokoje na piętrze z balkonem lub na parterze z bezpośrednim weściem wprost z dworu. Teren posesji ogrodzony, plac zabaw dla dzieci- piaskownica, huśtawka, trampolina z siatką do skakania. Ponadto do dyspozycji Gości parking, grill, drewniane ławy a także dostęp do dobrze wyposażonej kuchni- kuchenka gazowa i mikrofalowa, lodówka, toster, ekspres do kawy, naczynia, garnki itp. Atrakcyjne zniżki dla dzieci przez cały sezon a także dla dorosłych w czerwcu i po 20 sierpnia.

Po więcej informacji proszę pisać lub dzwonić
      Serdecznie zapraszam
      ewa_kowalska2@poczta.onet.pl
      tel 605 04 2424
    • nadmorzemdom.pl Re: Coś fajnego 2+2 26.01.11, 15:06
      Witam, u nas jest fajnie - zapraszamy do zapoznania sie z naszą ofertą www.nadmorzemdom.pl
    • Gość: Daadi Re: Coś fajnego 2+2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 08:37
      Zapraszam do Karwieńskich Błot II nadmorskiej spokojnej miejscowości gdzie znajdziecie dobre warunki do wypoczynku dla siebie i dzieci w rozsadnej cenie.
    • adammielenko Re: Coś fajnego 2+2 03.02.11, 22:10
      Zapraszam do Mielenka. Zobacz www.nemo.dot.pl A.W.
    • Gość: adam Re: Coś fajnego 2+2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 23:02
      zapraszam do nas na www.adam.jaroslawiec.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka