Dodaj do ulubionych

Szukam kwater Wisła

02.01.14, 13:49
Witam, poszukuję kwatery (pokój dwuosobowy) na 4 noclegi w terminie 25.01 do 01.02. jeżeli ktoś posiada wolny pokój proszę o kontakt.
Obserwuj wątek
    • mandarykowo Re: Szukam kwater Wisła 09.01.14, 14:27
      w malince w wiśle mogą być wolne miejsca
    • zofia.123 Re: Szukam kwater Wisła 09.01.14, 19:15
      Może złóż zapytanie o nocleg tutaj, a na maila dostaniesz oferty od właścicieli:) To fajny sposób, mi samej tak udało się właśnie znaleźć fajny nocleg:)
    • iza.kaczynska Re: Szukam kwater Wisła 25.01.15, 22:05
      Zobacz www.podochorowiczowka.pl
      Nie wiem jakie mają teraz ceny, ale moim zdaniem nie fajniejszego miejsca w Wiśle...
    • kobusowa Re: Szukam kwater Wisła 18.03.15, 10:17
      Witam,
      Polecam nasz apartament Wiślany Sen, wszędzie blisko, bardzo ładny nowy obiekt. Apartament elegancki i czysty, z pięknym widokiem na góry, balkon od strony południowo - zachodniej.
      ilośc osób: od 2 do 6.
      www.wislanysen.com.pl
    • spicex Re: Szukam kwater Wisła 10.11.16, 21:03
      www.podochorowiczowka.pl GENIALNE MIEJSCE...
    • turystapolska Re: Szukam kwater Wisła 14.12.16, 09:16
      Sporo jest kwater w Wiśle, rejon Głębce też blisko ma wyciągi i knajpki. Znam spokojny pensjonat, może nie ma tam atrakcji ale na nocleg jest ok. Przy drodze głównej więc o podjazdy martwić się nie trzeba.
    • turystanizinny Re: Szukam kwater Wisła 21.02.17, 13:41
      Polecam Orlicę w Szczawnicy :) Cisza, spokój, przyroda, czyste powietrze, relaks :)

www.orlica.com/oferta/pakiety
    • jakubek885632 Re: Szukam kwater Wisła 25.02.19, 11:22
      Ja znalazłem przytulną, niedrogą i cichą kwaterę dzięki portalowi z ogłoszeniami www.wisla.com.pl/kwatery-prywatne/. Same sprawdzone oferty, moi znajomi też korzystają i nikt jeszcze się nie zawiódł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka