guru800 02.01.14, 13:49 Witam, poszukuję kwatery (pokój dwuosobowy) na 4 noclegi w terminie 25.01 do 01.02. jeżeli ktoś posiada wolny pokój proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandarykowo Re: Szukam kwater Wisła 09.01.14, 14:27 w malince w wiśle mogą być wolne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
zofia.123 Re: Szukam kwater Wisła 09.01.14, 19:15 Może złóż zapytanie o nocleg tutaj, a na maila dostaniesz oferty od właścicieli:) To fajny sposób, mi samej tak udało się właśnie znaleźć fajny nocleg:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.kaczynska Re: Szukam kwater Wisła 25.01.15, 22:05 Zobacz www.podochorowiczowka.pl Nie wiem jakie mają teraz ceny, ale moim zdaniem nie fajniejszego miejsca w Wiśle... Odpowiedz Link Zgłoś
kobusowa Re: Szukam kwater Wisła 18.03.15, 10:17 Witam, Polecam nasz apartament Wiślany Sen, wszędzie blisko, bardzo ładny nowy obiekt. Apartament elegancki i czysty, z pięknym widokiem na góry, balkon od strony południowo - zachodniej. ilośc osób: od 2 do 6. www.wislanysen.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
spicex Re: Szukam kwater Wisła 10.11.16, 21:03 www.podochorowiczowka.pl GENIALNE MIEJSCE... Odpowiedz Link Zgłoś
turystapolska Re: Szukam kwater Wisła 14.12.16, 09:16 Sporo jest kwater w Wiśle, rejon Głębce też blisko ma wyciągi i knajpki. Znam spokojny pensjonat, może nie ma tam atrakcji ale na nocleg jest ok. Przy drodze głównej więc o podjazdy martwić się nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
turystanizinny Re: Szukam kwater Wisła 21.02.17, 13:41 Polecam Orlicę w Szczawnicy :) Cisza, spokój, przyroda, czyste powietrze, relaks :) www.orlica.com/oferta/pakiety Odpowiedz Link Zgłoś
jakubek885632 Re: Szukam kwater Wisła 25.02.19, 11:22 Ja znalazłem przytulną, niedrogą i cichą kwaterę dzięki portalowi z ogłoszeniami www.wisla.com.pl/kwatery-prywatne/. Same sprawdzone oferty, moi znajomi też korzystają i nikt jeszcze się nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś