dziewczyna-z-berlina 03.03.13, 16:13 Termin 29.03 - 01.04 Święta Wielkanocne Dla: 4 dorosłe osoby Proszę o kontakt wraz z ofertą cenową: dziewczyna-z-berlina@gazeta.pl Dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna-z-berlina Re: Poszukuje noclegu - Gdynia Orłowo 05.03.13, 15:59 Dzięki za radę. Jako pierwszy odezwał się hotel z Sopotu wyceniając nasz kilkudniowy pobyt na prawie 7 tyś :D Odpowiedz Link Zgłoś
montegeo Re: Poszukuje noclegu - Gdynia Orłowo 23.03.13, 19:00 jeśli jeszcze aktualne lub może ktoś, kiedyś w innym terminie - to za bardzo rozsądne pieniądze można w Orłowie przenocować - w fajnym Domu Gościnnym Właściciele mają jeszcze tańsze noclegi - hostelowe - ale już nie w Orłowie tylko w Redłowie. To tak przy okazji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johanessa Tani nocleg Gdynia centrum IP: 213.192.87.* 23.04.13, 11:28 witam, wynajmę dla Turystów apartament 2 pokojowy typu studio. Dobre ceny dla 4 osób od 160 zł za dobę. kontakt: johanessa4@yahoo.com www.gumtree.pl/cp-krotki-termin-noclegi/gdynia/idealne-mieszkanie-na-majowke-i-wakacje-w-gdyni-475954393 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Tani nocleg Gdynia centrum IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 13:33 W centrum Gdyni mogę również polecić nowy hostel Mały Żagiel. Lokalizacja idealna - przy samej plaży. Byliśmy bardzo zadowolenia z pobytu. Tu jest strona tego hostelu www.malyzagiel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Tani nocleg Gdynia centrum IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.13, 11:13 Najlepsze i najtańsze noclegi w centrum Gdyni to apartamenty na Św. Piotra 13. Czysto, schludnie, tanio w centrum Gdyni. Noclegi Gdynia Centrum to najlepsza alternatywa dla drogich hoteli. www.Nocleg-Gdy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Tani nocleg Gdynia centrum IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.13, 11:15 Najlepsze i najtańsze noclegi w centrum Gdyni to apartamenty na Św. Piotra 13. Czysto, schludnie, tanio w centrum Gdyni. Noclegi Gdynia Centrum to najlepsza alternatywa dla drogich hoteli. Skorzystaj z oferty Noclegi Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZEGORZ Re: Tani nocleg Gdynia centrum IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.13, 02:12 Pozostawiamy Państwu do dyspozycji pięć apartamentów (kompletnie wyposażone komfortowe mieszkania) zlokalizowane w Centrum Gdyni. Wynajmem apartamentów zajmujemy się od 2008 roku, dlatego też wiemy jak umilić Państwa wypoczynek w Gdyni. Zapraszamy serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty noclegi gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: Tani nocleg Gdynia centrum IP: 178.32.151.* 09.01.14, 13:42 Zachęcam do spędzania urlopu w Villa Magna w Gdyni. Naprawdę świetne miejsce, pokoje na wysokim poziomie, w bardzo dobrym standardzie. Dobra lokalizacja. Więcej szczegółów na stronie www.villamagna.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: Poszukuje noclegu - Gdynia Orłowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 10:40 Lepiej poszukać na własną rękę niż dać sobie coś wepchnąc. Sama szukam przez internet i polecam Ci poszukać przez baza noclegowa w Gdyni Znajduję tam co roku fajne miejsca na wakacje z dzieciakami. Odpowiedz Link Zgłoś
agnizia0704 Re: Poszukuje noclegu - Gdynia Orłowo 16.03.14, 19:10 Ja szukając noclegu na wakacje szukałam przez www.noclegowo.pl, hotel okazał się strzałem w 10, jechałam wtedy do Sopotu. Tamten wyjazd to naprawdę miłe wspomnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marti399 Re: Poszukuje noclegu - Gdynia Orłowo 19.03.14, 15:51 Ogromną ilość ofert miejsc noclegowych znajdziesz na stronie: www.noclegowo.pl/noclegi/gdynia/orlowo/ Odpowiedz Link Zgłoś
alfabeta4 Re: Poszukuje noclegu - Gdynia Orłowo 14.05.14, 19:51 Polecam zajrzeć na stronę www.myapartments.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poszukuje noclegu - Gdynia Orłowo IP: *.mobile-tech.pl 14.07.14, 10:26 Fajny, komfortowy hotel w Gdyni - hotel Neptun, byłam tam w ubiegłym roku, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś