Gość: filipczaksylwiaa
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
02.07.13, 12:12
Hej! Chciałabym Wam przedstawić wspaniałą stronę dzięki której możecie świetnie spędzić wakacje. Jestem osobą zabieganą, wraz z moim partnerem, chcieliśmy wyjechać na wakacje, jednak żadne z nas nie miało do tego głowy, i czasu. Kolega z pracy polecił mi stronę www.obokmorza.pl, na początku trochę zwątpiłam, bo to strona internetowa, bo to nie wiadomo na kogo się trafi etc, etc. Ale wraz z partnerem stwierdziliśmy że jeśli nie zaryzykujemy, to się nie do wiemy ;d no i czar! stało się. Zarejestrowaliśmy się, wybraliśmy miasto wraz z hotelem, mieliśmy ustalony termin pobytu, ale mimo wszystko nie mieliśmy czasu żeby się z tym wszystkim zapoznać. Pojechaliśmy tam, i wiecie co?! wszystko było dopięte na ostatni guzik. No cud miód i orzeszki! Strona, na której sie zarejstrowaliśmy, na prawdę jest warta polecenia, wszystko jest dopięte na ostatni guzik, wszystko odbywa się uczciwie, żadnych oszustw, i do tego te oferty, mmm! Także kochani, jeśli macie jakieś wątpliwiości, czy też nie macie czasu (tak jak my) na załatwianie różnych spraw, to wiecie gdzie możecie szukać !