stolberg 31.10.13, 17:27 Witajcie ! Jakie miejsca z noclegem polecacie nad morzem !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stolberg Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 31.10.13, 17:28 My w zeszlym roku bylismy w "Sloncu " w Dabkach ...Polecam ...Blisko centrum ...plaza ...same "Slonce" super nocowalismy w domkach ,,,do dzieci plac zabaw i basen :-) Wyzywienie b.dobre ...ognisko z pieczeniem kielbasek i wystepow Klaunow ...super atrakcje ...Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wakacjelato2014 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 06.11.13, 15:20 Dom Bałtycki Apartamenty nad Morzem Wicie Polecam ciszę, spokój i komfortowe warunki w apartamentach w Wiciu. Szczegóły na stronie: Dom Bałtycki Apartamenty LUX i jeszcze €ąłńśąćęó Odpowiedz Link Zgłoś
adam21.0 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 18.11.13, 20:16 zapraszamy do nas www.adam.jaroslawiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-oss Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 22.11.13, 23:01 Ogólnie polecam Jastarnie, nie ma szans na nude - jakieś 300-400 metrów dzieli może i zatokę, możesz tu i tu leżeć :). A ostatnio byliśmy w Zamilli (www.mojewakacje.org/ogloszenie/12/zami-a) standard spoko loduweczka i tv w pokoju. Nie mają drogo też, bo płaciliśmy jakieś 6 dyszek, a dzieci za 20 zł spały. Wcześniej byliśmy w Krystianie ale w porównianiu do tego pierwszego lepiej w zamilli. Zresztą przejżyj jeszcze serwisy z noclegami troche tego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.1980 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 25.11.13, 08:49 Strona nie wygląda zachęcająco, ale domki nowe i dosyć fajnie urządzone: www.lebadomkialaitomek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
21tomek Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 26.11.13, 13:01 W zeszłym roku po raz pierwszy byłem nad morzem w Ostrowie. Jest to idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Plaża szeroka, czysta i nie przeładowana turystami. My wczasowaliśmy w domkach Balfala. Lepszego miejsca chyba nad polskim morzem nie znajdę. W bocznej uliczce, zarazem w centrum, do sklepu 2 minuty, do najbliższej smażalni też. Pod nosem boisko - mam syna - chętnie korzystał. Domki - rewelacyjne. Zresztą sami oceńcie. Polecam obejrzenie filmiku. Na nim wszystko super jest pokazane.Tekst linka. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 26.11.13, 20:19 W lipcu 2013 byliśmy w Ostrowie , ale na ul.Lazurowej :) Oczywiście byłam oglądać domki Balfala :) piękne, blisko centrum usytuowane . Jedyny minusik to chyba malutka przestrzeń wokół domków ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciapcia5 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 30.11.13, 14:06 Ja polecam Kołobrzeg szczególnie wschodnią plażę, która teraz jest odnowiona i powięszkona Miasteczko super, ciekawe z historią, jest ryczek jest fajnie a że to uzdrowisko to jeszcze można się do jakiegoś sanatorium zapisać na zabiegi, a jeśli chodzi o nocleg w Kołobrzegu królują jednak apartamenty, chyba najbardziej wypasione są w Divie www.e-wczasy.pl/apartamenty,3454 basen duży z zabawkami typu makaroniki, extra restauracja solarium i takie tam fajne zabiegi Odpowiedz Link Zgłoś
21tomek Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 02.12.13, 13:23 ulica Lazurowa ładnie brzmi, a gdzie to mniej więcej jest? Co do domków - to przyznaję posesja nie jest duża , ale myślę że wystarczająca. Z tyłu jest jeszcze takie wgłębienie, którego nie widać z ulicy, gdzie właściciele zorganizowali miejsce zabaw. Posesja ma około 800m2. - właściciel był bardzo miły i chętnie odpowiadał na nasze pytania. Ale wszystko jest na tyle przemyślane, że jest naprawdę wygodnie. No i na przeciwko posesji jest boisko. Ogromne. Mam chłopaków chętnie korzystali. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 02.12.13, 20:49 LAZUROWA JEST NA KOŃCU WSI :) pod samym lasem :D www.ostrowo.info.pl/mapka.html Odpowiedz Link Zgłoś
koteczek1997 Wakacje 2014 nad morzem ! 28.12.13, 20:25 Ostrowo. Domki u Pana Piotra. Do morza 80 m. Cicho, pięknie . Teren ogrodzony. Polecam. Byhłam tam z dwu latkiem i 16 latkiem. osrodekprzystan1.pl Polecam gorąco te domki Odpowiedz Link Zgłoś
morskaosada.pl Pleśna koło Ustronia Morskiego 02.12.13, 11:31 Malutka mieścinka, jeden bar i sklepik, jedna stołówka i nieprzepełniona plaża :-) Dla rodzin z dziećmi to raj na ziemi :-) morskassada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
morskaosada.pl Re: Pleśna koło Ustronia Morskiego 02.12.13, 11:32 morskaosada.pl napisała: > Malutka mieścinka, jeden bar i sklepik, jedna stołówka i nieprzepełniona plaża > :-) Dla rodzin z dziećmi to raj na ziemi :-) morskassada.pl Oczywiście miało być morskaosada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Wicie ? 02.12.13, 20:52 czy może ktoś polecić sprawdzone,czyste,przyjazne dzieciom noclegi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciapcia5 Re: Wicie ? 04.12.13, 15:26 Tak ja mogę polecić ale w Jarosławcu, to jest kilka km od wicia ale miasteczko też fajne Dom Lillianna www.e-wczasy.pl/apartamenty,4330 tu można zdjęcia obejrzeć moja sistra z dziećmi była w ubiegłym roku strasznie sobie chwaliła a ma 2 dzieci jedno 3 drugie 7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
wakacjelato2014 Re: Wicie ? 17.12.13, 14:06 Rodzinne apartamenty nad Morzem - cicha i spokojna miejscowość warta polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Wicie ? 17.12.13, 23:37 Szkoda ,że nie ma apartamentów dla 2 dorosłych +małe dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Wicie ? 20.12.13, 22:47 bardzo chętnie , ale moi znajomi preferują miejscowości bardziej rozrywkowe ;) bowiem posiadają już pełnoletnie dzieci :D Odpowiedz Link Zgłoś
jowita690 Re: Wicie ? 23.12.13, 22:15 Polecam gorąco domki Dziedzic w Dąbkach.Plac zabaw dla dzieci rewelacja z 7m. statkiem,domki komfortowe,czyściutkie i pachnące.I do tego mikroklimat naprawdę super.Byliśmy w 2013 i jedziemy znowu w 2014r. Odpowiedz Link Zgłoś
domingo89 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 11.12.13, 22:21 Ja osobiście polecam fajny ośrodek jakim jest Szekla w miłym i przytulnym Grzybowie 4 Km od Kołobrzegu . Standard bardzo dobry i przystępny cenowo . www.szekla-grzybowo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nauseua Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 18.12.13, 00:06 Ja w tym roku jadę do Łeby. Jeszce nie szukam noclegu, ale znajoma mi poleciła kilka pensjonatów i zachwalala że nie ma tam czasu na nude. Odpowiedz Link Zgłoś
travel-on Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 18.12.13, 10:17 Ze znajomymi wybieramy się do Sopotu, noclegi mamy sprawdzone z zeszłego roku, byliśmy tam na Sylwka Apartamenty Sopot . Sopot to idealne miejsce żeby się "zresetować" od codzienności, sporo klubów i pubów. W tym roku może się uda na tym całym windsurfingu coś spróbować, ale obiło mi się o uszy, że to na półwyspie lepiej to jakiś jednodniowy wypad zaliczymy :D Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 18.12.13, 13:19 Wejherowo to bardzo ładne miasto z pięknym rynkiem, kalwarią. Bardzo zadbane i spokojne. Do morza nie tak daleko, a ceny naprawdę konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita690 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 23.12.13, 22:01 Ja gorąco polecam Dąbki.Domki Dziedzic naprawdę super.Plac zabaw dla dzieci rewelacja,domki czyściutkie i pachnace.Byliśmy w 2013r. i już mamy zarezerwowany termin na 2014r. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 29.12.13, 11:07 Mettrowska przestań z ta reklama,teraz juz nigdzie nie ma kaucji a wasze balticki stoją puste bo większość wynajmuje na komandorskiej za polowe waszej ceny kaucje tylko frajer płaci,Niemiec Polak za cwany Odpowiedz Link Zgłoś
montegeo Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 11.01.14, 15:00 biorąc pod uwagę rewelacyjny standard i bardzo przystępne ceny (od 30 zł/os) - wystarczy sprawdzić telefonicznie - to zupełnie nowe apartamenty rodzinne w w Rowach koło Ustki - kasują niejeden hotel 4 gwiazdkowy. Mnie powaliły łazienki - sami zobaczcie na zdjęciu... Odpowiedz Link Zgłoś
luckyboy86 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 13.01.14, 12:32 Polecam Pensjonat NORD Krynica Morska, fajne miejsce, idealne dla rodzin z maluchami. Pokoje czyste, łazienki ok, kuchnia. Fajne były wakacje, a te będą jeszcze fajniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
zan26 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 14.01.14, 12:36 Zapraszamy do USTKI - ośrodek położony wśród zieleni, duży, ogrodzony, wiele możliwości rekreacji, dużo ścieżek spacerowych. Specjalna oferta promocyjna - Turnusy z wyżywieniem. Pokoje w pełni wyposażone w Pensjonacie lub domki. Na ośrodku: stołówka (śniadania i obiadokolacje), plac zabaw, miejsce na grill/ognisko, boiska sportowe, bezpłatny parking. www.morski101.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ideal_me Villa Lawenda apartamenty nad morzem 14.01.14, 13:02 Komfrotwe apartamenty w urokliwej i spokojnej miejscowości Rusinowo k. Jarosławca. Apartament składa się z dwóch osobnych sypialni (jedna z łożem małżeńskim, w drugiej dwa osobne łóżka), salonu z TV, aneksu kuchennego (pełne wyposażenie), łazienki, z osobnym wejściem, z tarasem lub balkonami. W wyposażeniu sprzęt plażowy. Na terenie obiektu bezpłatny parking, rowery turystyczne, plac zabaw (zjeżdżalnia,trampolina,piaskownica, huśtawki), grill, pralka. Zapraszamy do naszej galerii zdjęć na www.villalawenda.pl www.villalawenda.pl Odpowiedz Link Zgłoś
luckyboy86 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 23.01.14, 13:29 Polecam Pensjonat Nord w Krynicy Morskiej, super lokalizacja, czyste pokoje, duże, ładne, nowoczesne. Nam się bardzo podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łebskiharry Re: Wakacje 2014 nad morzem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 21:20 Łeba, a noclegi tutaj www.fajnewczasy.pl/noclegi/leba Bylem w kilku miejscach, ostatnio u Mariana. 30zł od osoby Odpowiedz Link Zgłoś
julia1008 Re: Wakacje 2014 nad morzem ! 19.09.14, 11:29 Fajna baza noclegów. Byłam ostatnio w Vrest jest to villi gdańsk. Bardzo sympatyczny hotel, ładnie urządzony i w atrakcyjnej cenie. Polecam hotel-vrest.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka11 Tanie domki letniskowe w Łebie IP: *.centertel.pl 10.04.14, 17:25 Witam, ja od siebie chciałam polecic domki letniskowe "Sylwia" w Łebie. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
morskaosada.pl Morska Osada Pleśna 11.04.14, 06:58 Zdecydowanie najpiękniejsze miejsce nad polskim Bałtykiem, nieskażone cywilizacją, tłumami i straganami :-) Odpowiedz Link Zgłoś