Gość: Ania IP: *.chello.pl 03.08.06, 15:08 Polecam ten przepis - to moja ulubiona tarta, mimo iz wymaga wiele sprawnosci przy przekładaniu na talerz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
of1 Tarta gruszkowa 08.03.07, 00:15 pyszna! pyszna! trochę jest z nią roboty ale to najlepsza jaką jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: su Tarta gruszkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 16:44 przepis jest fantastyczny! prosta, piękna i wyrafinowana w smaku tarta - moje kulinarne odkrycie roku. jedyna zmiana, jaka wprowadzilam, to nie dodawanie cukru do kruchego spodu. polecam wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jempra 4 łyżki wody? IP: *.centertel.pl 10.10.09, 14:10 hm... nie wiem, może ja i za bardzo doświadczona nie jestem, ale jak czytałam to już mi się wydawało: "z czego to ciasto ma się zlepić"? Nikt z poprzedników nic na temat ciasta nie mówił... a ja stwierdziłam, że 4 łyżki wody i pół kostki masła na 2 szklanki mąki to chyba zdecydowanie za mało... no i faktycznie - nawet w kuchni trzeba być czujnym - wyszła kruszonka, ale nic ponad to! Póki co dodałam coś jeszcze... ale co, pochwalę się jak mi wyjdzie;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Tarta gruszkowa IP: *.hsd1.in.comcast.net 29.10.11, 23:26 OKROPNE!!!!! BLLLLEEEE Odpowiedz Link Zgłoś