Dodaj do ulubionych

tani domek,pokój 3 os nad morzem??

04.01.14, 17:11
Witam. Jak w temacie,szukam namiarów na jakis tani domek,pokój z osobnym wejściem dla 3 dorosłych osób nad morzem. Może ma ktos jakies sprawdzone adresy,które mógłby polecić? Dzieki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ideal_me apartamenty 600 m od morza Villa Lawenda 12.01.14, 16:10
      Zapraszam do Villi Lawenda w Rusinowie koło Jarosławca. Apartament z dwoma sypialniami, salonem z TV, aneksem kuchennym, łazienką, z osobnym wejściem, blisko do morza, pięknie wyposażony, z parkingiem, placem zabaw, rowerami turystycznymi, pralką, grillem. Plaża czyściutka, mało ludzi, leśna droga do plaży, cicha i spokojna okolica z dala od zgiełku typowego dla dużych kurortów. Pozdrawiam i zapraszam
      www.villalawenda.pl
    • mar.kry Re: tani domek,pokój 3 os nad morzem?? 13.01.14, 11:24
      Nie wiem czy byliście w Darłowie, ale to fajna miejscowość, byłam tam z rodzinką w tych domkach . Miło wspominam ten wyjazd, a co do domków to bardzo fajne, klimatyczne:)
    • zan26 Re: tani domek,pokój 3 os nad morzem?? 14.01.14, 13:24
      Zapraszamy na wczasy do USTKI - ośrodek położony wśród zieleni, duży, ogrodzony, wiele możliwości rekreacji, dużo ścieżek spacerowych. Domki z łazienkami oraz pokoje w pełni wyposażone w Pensjonacie. Na ośrodku: stołówka (śniadania i obiadokolacje), plac zabaw, miejsce na grill/ognisko, boiska sportowe, bezpłatny parking. www.morski101.republika.pl
    • magsmi1 Pod Klonami 01.03.14, 18:16
      Pokoje z wejściem z podwórza w bardzo przystępnych cenach :)
      www.tesa.fanti.pl
    • Gość: miłka Re: tani domek,pokój 3 os nad morzem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 00:06
      Sosnowa Mila w Pobierowie. Zdjęcia i ofertę można zobaczyć przez oferty noclegów w Pobierowie Gdyby Ci się nie spodobały te, polecam zobaczyć na przymorzu.pl inne noclegi. Byłam w tych domkach i w skali od 1 do 5 oceniam na 4+. Trzy osoby jak nic się zmieszczą :)
    • morskaosada.pl Morska Osada Pleśna 11.04.14, 06:59
      Morska Osada Pleśna
      Jaki termin Państwa interesuje ?
    • Gość: muriel Re: tani domek,pokój 3 os nad morzem?? IP: *.dynamic.mm.pl 30.04.14, 12:04
      mhh, a może przyczepa? ja osobiście polecam, na przykład w chłapowie: www.lazurowe.com.pl/cenniki - świetna baza wypadowa na hel i do władysławowa, można na przykład okolice zjeździć rowerami. mi się tam bardzo podoba :)
    • Gość: Ariel Re: tani domek,pokój 3 os nad morzem?? IP: *.ceti.net.pl 30.08.14, 17:26
      Najlepsze do tego typu poszukiwań są bazy ofert. Ta jest moim zdaniem godna uwagi, ze względu na liczbę ofert, które tam są prezentowane: www.fewo24.pl
    • gerwaz Re: tani domek,pokój 3 os nad morzem?? 31.01.15, 21:44
      poszukaj w necie np kwaterynadmorzem
    • annamariabcn Re: tani domek,pokój 3 os nad morzem?? 18.04.16, 13:00
      Choczewo. Wynajme pokój z niezależną kuchnia i łazienką. Na wyciagniecie reki sad, gril, miejsce na parking.Mozliwosc wypożyczenia rowerów. Do pięknego i czystego jeziora choczewskiego sa tylko 3 km a do Morza Balytckiego 9 km. Świetnie zaopatrzone sklepy, znajdujące się w odległości 500 m od kwatery. Zapraszamy i życzymy miłego wypoczynku w naszych progach! Bogumila i Mieczyslaw www.fajnewczasy.pl/noclegi/choczewo/pokoje_goscinne/32917N annamariabcn@gmail.com
    • patrycja5952 Re: tani domek,pokój 3 os nad morzem?? 15.08.16, 15:44
      Ostrzegam przed "luksusowym" domkiem w Pleśnej ( domki solar ), rzeczywistość nie ma nic wspólnego z opisem zamieszczonym na stronie internetowej. Domek mały, w korytarzu na antresoli wciśnięte 2 lóżka- nazwane to zostało sypialnią. Łazienka mała z dwiema plastikowymi półkami i rdzą w brodziku prysznicowym, a w ofercie opisana jako duża łazienka nowocześnie wyposażona. Do morza jest o wiele więcej niż 100 m. Ceny z kosmosu. Dozorca arogancki. Omijajcie to miejsce z daleka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka