Dodaj do ulubionych

Tanie wakacje nad morzem 2014

14.02.14, 10:48
Witam serdecznie, szukam domku nad morzem dla rodziny 2+4 oraz pies i kot. Jesteśmy mało zamożną rodziną ale chcemy wreszcie pokazać dzieciom morze.Może jakaś zniżka za drobną pomoc w obejściu lub gospodarstwie ( dzieciaki kochają zwierzęta). Proszę tylko o powazne odpowiedzi. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • andy810 Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 18.02.14, 11:18
      może tu Wam się spodoba www.fajnewczasy.pl/noclegi/zastan/agroturystyka/52878
    • kol.3 Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 19.02.14, 08:35
      Na pewno taniej jest poza wysokim sezonem tzn. w czerwcu i w II poł. sierpnia oraz we wrześniu. Poza tym zawsze taniej jest jeśli okres pobytu jest dłuższy.
      Polecam miejscowości małe mniej popularne turystycznie i towarzysko.
    • roszpunkax33 Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 08.03.14, 17:09
      Też szukałam czegoś taniego na wakacje i znalazłam niedrogi nocleg w mojej ukochanej Łebie! Korzystałam z www.noclegowo.pl więc może i Tobie się przyda ;)
    • igusmigu Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 09.03.14, 15:13
      Witam,

może coś takiego: domkinadmorzem.net.pl/domki-5-osobowe/ - proszę sprawdzić ceny poza sezonem - one są wtedy niższe.

Spokojnie powinni się Państwo zmieścić w domku dla 5 osób, byłam tam z rodziną. Polecam, bo kuchnia w domku pozwala na samodzielne przygotowanie posiłku; łazienka jest w domku; zwierzaki są mile widziane a ośrodek jest spory więc dzieciaki mogą biegać po całości, i mają tez świtlicę
      • mama0303 Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 10.03.14, 09:14
        Polecam Sianożęty Kacperek,w domku 1-6 zmieścicie się spokojnie,jest gdzie obiad ugotować,a to też ważne bo jedzenie jest drogie w knajpkach.Ja taniej nie znalazłam.Morze jest pod nosem,więc nie problem rzucić coś szybkiego na ruszt.
        www.sianozety.net/
        • Gość: pensjon Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 IP: *.dynamic.mm.pl 30.04.14, 12:13
          tu jest fajnie i tanio: www.lazurowe.com.pl/ - polecam rezerować pobyt wcześniej, bo zdarza się, że wszystko zajęte (no chyba, ze chodzi o namiot własny). świetna baza wypadowa do zwiedzania helu. miła atmosfera. no i tanio :D
    • lemon-trip Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 10.03.14, 13:27
      jak ma być tanio to polecam skorzystanie z portalu lemon-trip.com tam rozdaja znizki za darmo na noclegi i restauracje
    • houdiridi Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 10.03.14, 15:36
      ja byłam dwa lata temu w Stegnie www.morze.noclegiw.pl przyjmują zwierzęta duży plac dla dzieci z domkiem na drzewie jedyny minus to dwa kilometry do morza :( gospodarze w porządku choć właścicielka czasami sie wtrącała do nas jak siedzieliśmy sobie przy ognisku i troche przynudzała pozatym jest ok zrobiła nawet dzieciom dyskoteke:)
    • polkrisss Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 20.03.14, 07:06
      W sumie dokładnych namiarów to nie kojarzę, ale wiem, że w Dźwirzynie za Kołobrzegiem są ośrodki z domkami drewnianymi dla całych rodzin. Może coś tam się znajdzie.
      • magdajan1983 Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 20.03.14, 19:39
        Ja też polecam Dźwirzyno! Jeździmy tam już od paru lat. Polecam stronę www.przymorzu.pl/dzwirzyno Można tu znaleźć pokoje, domki pensjonaty - co kto preferuje.
    • Gość: Beata Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 IP: *.CNet.Gawex.PL 03.04.14, 12:08
      Witam mam 3 pokojowe mieszkanie po remoncie do morza 500 metrow parter za 220 zl za dobe w tym kuchnia lazienka cale mieszkanie do panstwa dyzpozycji ,jezeli jestescie panstwo zainteresowani moj nr 502509746,przed tel prosze wyslac sms w sprawie wczasow.
    • Gość: liloo Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 12:00
      ja znalazłam tanie wakacje dla siebie, męża i dzieci na eurobon.pl to takie jakby zakupy grupowe;) wykupiłam bon i zaoszczędziłam 50% na wakacjach ;) także zajrzyj tam, może będzie coś dla ciebie i rodzinki :)
      • Gość: Myszowska Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 IP: *.wroclaw.mm.pl 31.12.14, 11:57
        My wyjeżdżamy zawsze na tanie wakacje w Polsce. Kraków, Mazury, Śląsk.. Same piękne miejsca :)
        • Gość: Sed Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 IP: *.dynamic.mm.pl 13.08.15, 07:22
          Polecam zajrzeć do serwisu www.tanienoclegi-24.pl Jest tam sporo ciekawych i tanich ofert noclegów na wakacje nad morzem. Pozdrawiam!
    • Gość: Mirek Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 IP: *.lublin.mm.pl 26.06.14, 14:18
      Zorganizuje własne wakacje, tak jak tylko Ty sobie to wymarzysz, bez biura podróży.
      Najlepsze rozwiązanie to wakacje z dojazdem własnym
      Zaplanuj swoją podróż do Włoch i Chorwacji
    • Gość: aurorka Re: Tanie wakacje nad morzem 2014 IP: *.dynamic.mm.pl 12.01.15, 13:55
      Wspaniale i niedrogie wakacje mieliśmy w ubiegłym roku na Kaszubach zobaczcie cennik www.kaszuby-wczasy.pl/cennik.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka