Dodaj do ulubionych

Busy Polska Anglia

15.04.16, 12:06
www.facebook.com/busypolskaangliawww.grzesioo.pl
Regularne wyjazdy z Anglii do Polskii i z Polskii do Anglii.
Firma Grzesioo oferuje przewóz osób, rzeczy, paczek, mebli, motocykli, zwierząt, przeprowadzki oraz indywidualne zamówienia.Licencjonowana firma.Wystawiamy potwierdzenie na życzenie klienta. Wyjazdy w każdy czwartek/piątek z Polski oraz w każdą sobotę/niedzielę z Anglii. Korzystne ceny +48 721 782 226 +44 754 936 6740.

Busy Polska Anglia
Przewóz osób do Anglii
Busy Polska Anglia
Przewóz paczek do Polskii
Przewozy Polska Anglia
Busy do Polskii
Przewóz meblii do Anglii
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia1 Re: Busy Polska Anglia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.16, 12:32
      Ostatnio natrafiałam na dość ciekawą ofertę firmy świadczącej usługi przejazdów busami, między innymi właśnie na trasie Lublin - Anglia, jako, że niebawem, niestety ale będę musiała z takiej usługi skorzystać to sporo w sieci się naszukałam. Gdyby ktoś podobnie jak ja potrzebował transportu lądowego do Anglii zerknijcie sobie na stronę www.gron-tour.pl/57/lubelskie
      • Gość: monika Re: Busy Polska Anglia IP: *.opera-mini.net 22.09.16, 14:20
        rozmawiałam z nimi; regularne kursy do anglii od grudnia
    • Gość: niezadowolona Re: Busy Polska Anglia IP: *.as13285.net 05.08.16, 16:48
      Uwaga na firme PTU Hamer przewozy do anglii www.busanglia.pl/. Nieuczciwa firma. Nic w ich reklamie nie jest prawda! cena ustalona przed wyjazdem okazała się być inna przy wsiadaniu do busa. Kazano mi dopłacić więcej!jechałam z Anglii do pl prawie 40 godzin!! wysadzono mnie 50 km od miejsca mojego zamieszkania ponieważ kierowca stwierdził ze jest mu nie po drodze i absolutnie mnie nie zawiezie pod umówiony adres. Jechaliśmy w 30 stopniowym upale bez klimatyzacji. Ogólna dezorganizacja i chaos. Nie uprzejmi i chamscy kierowcy. Nie polecam wręcz odradzam ta firmę!!
      • Gość: Niezadowolony Re: Busy Polska Anglia IP: *.wolv.cable.virginm.net 06.08.16, 13:38
        A ja podziele się swoimi opiniami na tema firmy LukaTrans. Miałem okazję jechac z nimi nieraz. Zazwyczaj było w porzadku. Ostatnim razem jechali jednak kierowcy, którzy okazali sie patologią. Palenie w kabinie, rozwożenie paczek, zjeżdżanie z trasy, aby dokupić tytoń lub fajki, brak informacji kiedy, na ile i po co się zatrzymujemy. Zamiast spodziewanego jak zwykle Spintera pojawiało się Reanault, którego wyposażenia nijak nie dało sie porównać do tego co było w Sprinterach. Nie było nic z tego co było obiecane: Wi-Fi, ładowarki w samochodzie, kierowcy mieli problem, żeby właczyć TV i DVD... Po drodze największą frajdą sprawiało im, kiedy licytowali się, ile to oni mandatów nabiajają Łukaszowi (właściciel firmy). Dodatkowo chwalili się, że są w trasie cały tydzień bez przerwy - ruszaja w poniedziałek i robia dwa kursy z PL do UK w ciągu tygodnia... W Belgii okazało się, że auto jest przeładowane i aby uniknąć kolejnego mandatu trzeba było jechać nieco okrężną trasą... Podróż na odcinku 2000km trwała 31 godzin, zazwyczaj było to 25-26 godzin.
        Właściciel najpierw obiecywał zwrot pieniedzy, zwolnienie i zmianę kierowców, a po chwili nie przyjmuje głosów krytyki, twierdzi, że byli klienci to ludzie konkurencji, kasuje niepochelbne komentarze na FB, grozi sądem.Nie polecam.
      • Gość: gość Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.236.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.17, 22:54
        Rozumiem Twoje niezadowolenie. Dlatego polecam Ci sprawdzoną firmę Evobus. Kursują klika razy w tygodniu, jeżdżą nowymi busami, mają stałą cenę biletów w obydwu kierunkach i dodatkowe promocje dla stałych i nowych klientów. To najlepsze busy do Anglii i Polski. Sprawdź ich ofertę na evobus-anglia.pl
        • Gość: Alekso Re: Busy Polska Anglia IP: *.204.1.230.dsl.dynamic.t-mobile.pl 17.11.20, 00:37
          A ja Ci nikogo nie polecę, bo jestem właścicielem firmy przewożącej ludzi do UK i doskonale wiem, że wszyscy jesteśmy patologią. A jesteśmy patologią tylko i wyłącznie dzięki wam drodzy klienci. Czy któryś z was wyobrażał sobie jakie są koszta wysłania busa do UK?:) W tej chwili 2000 zł tunel, 3000 zł kierowcy w jednym kursie!!!, 3000-3500 ropa. A więc jest to około 8000-9000 tysięcy złotych łącznie z amortyzacją auta. Busy kursujące do Holandii mają kosztów 3000-3500 zł w jednym kursie i za bilety biorą około 400 zł (RK Trans, MultiVan, ARSpeed). A więc moje kochane raczki, jak przy prawie potrójnych kosztach i przy biletach rzędu 500-600 zł nie wozić fajek, tytoniu, piwa i wódki, jak nie napychać busa paczkami i zwierzakami, jak nie przeładowywać aut? Chłopie za bilet powinieneś płacić 800 zł i wtedy możesz żądać podróży bez kupowania fajek na granicy, możesz żądać zwrotu kasy za swoje marudzenie i za okrężne drogi. Póki płacisz mniej niż 800 zł to jedź sobie na taczce jeśli Ci coś nie pasuje. A jęcz jak będziesz miał trochę więcej wiedzy a propos tego, co się wokół ciebie dzieje. Nawiasem mówiąc myślałeś, że ile ważą te busy na pusto, bo tak się składa, że Sprintery ważą 2800-3200 kg, a więc posadzisz swoją dupę plus tyłki 4 pasażerów i już bus jest przeciążony. Najpierw wiedza, potem krytyka. Pamiętaj - nie znasz się na czymś, nie krytykuj i nie żądaj zwrotu pieniędzy, nie smrodź komuś w internecie, nie dziw się, że jak komuś odbierasz chleb komentarzami to ci grozi sądem. Tępe Polactwo, najpierw gada i działa, a potem myśli. Wieczni malkontenci. To k...a poprowadź taką firmę, pośpij 4 godziny na dobę, sraj, szczaj, pieprz się z żoną, kąp się i zdychaj z telefonem przyklejonym do ręki to wtedy zobaczymy czy Ci przyjdzie krytyka do głowy.
    • Gość: Justyna Re: Busy Polska Anglia IP: *.skybroadband.com 28.08.16, 21:57
      NIE POLECAM KING BUS!
      Moja mama postanowila mnie w koncu odwiedzic, postanowila jechac busem, wybrala King Bus doors to doors. Z Zielonej Gory Jej nie zabrali! Kiedy po 4h wydzwaniania ktos w koncu raczyl odebrac telefon 'mily Pan' powiedzial, ze o Niej zapomniali i bus jest juz daleko w Niemczech, jedyny 'pozytywny' akcent, to to ze zapewnili Jej innego przewoznika, drozszego, nie pokryli nawet roznicy w cenie.
      Droga powrotna (wczoraj, a wlasciwie dzisiaj). Wyjazd mial odbyc sie o godzinie 22, jak nie trudno sie domyslic o 24 jeszcze nikogo nie bylo. Po 20min wydzwaniania odebral szef, czy kim On tam jest, powiedzial, ze w ciagu 5min wysle numer to kierowcy, a bus powinien dotrzec w ciagu godziny. Godzina minela ani numeru telefonu ani busa. Zadzwonilam jeszcze raz, to powiedzial, zebym sobie numer gdzies zapisala. Kierowca odebral za czwartym razem, powiedzial, ze za godzine bedzie. Oczywiscie nikt w przeciagu godziny nie dojechal. Bus przyjechal o 3 nad ranem, 5h opoznienia i gdyby nie to, ze my dzwonilysmy nikt nie raczylby nas nawet o tym poinformowac. Jest godzina 21, w Polsce 22 i moja mama dalej nie dojechala do domu! ZENADA!!!!!!
    • busanglia24 Re: Busy Polska Anglia 01.09.16, 16:13
      A ja zas polecam busy i preferuje firme z zamoscia tanie bilety, mila atmosfera, wygodne siedzenia, jezdzilem nia nie raz i serdecznie polecam
      • Gość: wasabi103 Re: Busy Polska Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.16, 17:19
        No właśnie jak się korzysta z usług malutkich firm, albo mało znanych to tak est. Sam sporo jeżdżę, głównie Eurobusem i jak do tej pory nie ma kłopotów. Wiadomo tam zawsze coś się może nie podobać, ale nie ma takiej kpiny jak opisana wyżej… A dodatkowo mają spoko wyszukiwarkę połączeń na stronie gdzie samemu można sobie wybrać kiedy chce się jechać i kupić bilet. Nie ma co gdzie indziej kombinować
      • Gość: gosc Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.38.80.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.02.18, 17:30
        Miałam okazję z wami jechać busydoanglii24.pl/i było całkiem spoko. Dojechałam na czas bez żadnych problemów i w miłej atmosferze. Polecam
    • Gość: andrzej Re: Busy Polska Anglia IP: *.unity-media.net 13.06.17, 22:41
      stanowczo niepolecam firmy przewozowej o nazwie grand tour dwukrotnie zapewniala mnie ze mnie zawiezie pod wskazany adres w niemczech a okazalo sie ze wogole niepryjechali poprzez co przez nich stracilem prace
      • Gość: iwk Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.239.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.01.18, 18:52
        Polecam Ci firmę, z którą sama podróżuję, co prawda jeździ do Holandii, ale również dojeżdża w wiele miejsc na ternie Niemiec. Wejdź na holandiaexpress.pl i sprawdź sam. To sprawdzone busy do Holandii, myślę że nie zawiodą i Ciebie
    • Gość: Gość Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.66.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.17, 18:42
      Od jakiegoś czasu podróżuję tylko z enterbus-anglia.pl to pewna firma. Tanie busy do Anglii i Polski na wysokim poziomie. Prosta rezerwacja, bezpieczne i komfortowe przejazdy z miejsca i do miejsca wskazanego przy rezerwacji. Nie trzeba się o nic martwić, wystarczy się spakować i można odpoczywać w podróży.
      • Gość: WZ Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.0.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.11.17, 12:06
        Hej. Jechałem z nimi ostatnio i muszę przyznać, że entebus-anglia.pl to solida i godna zaufania firma. Polecam
    • Gość: NiezadowolonyKlien Re: Busy Polska Anglia IP: *.dynamic.mm.pl 07.12.17, 14:27
      Witam odradzam firme przewozowa Trans Podkarpacie
      www.transpodkarpacie.pl
      Rozcinają i przeszukuja wszystkie paczki. Kłamstwem jest również ze alkohol oraz wyroby tytoniowe zostały zabrane na granicy przez straż graniczną po czym znajdują sie w garażu u wlasciciela firmy. Wiemy ze nie wolno podawać takich towarów ale nie zmienia to faktu że to Oszuści
      • Gość: gość Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.236.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.17, 23:00
        To prawda, nie wolno przekazywać w paczce wyrobów tytoniowych i alkoholu. Jeśli jednak szukasz sprawdzonej i uczciwej firmy przewozowej to polecam Ci Super Paczki. Na ich stronie superpaczki.pl znajdziesz regulamin i dokładne informacje, jak powinna być spakowana paczka do Anglii i Polski.
    • Gość: ewa13 Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.1.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.12.17, 19:10
      Szukacie pewnego przewozu osób do Anglii i Polski? Polecam wam firmę, z którą sama podróżuję. To godna zaufania firma którą polecił mi znajomy. Znajdziecie ich na evobus-anglia.pl o przejazdach z nimi mogę śmiało powiedzieć, że były wyjątkowo zaplanowane, za każdym razem przyjechali po mnie o tej godzinie co informowali, z doświadczenia wiem, że niektóre firmy potrafią przesunąć nawet termin podróży. Z Evobusem nie było żadnych problemów, dowieźli mnie dokładnie tam gdzie chciałam. Śmiało mogę polecić tą firmę.
      • deepbeep10 Re: Busy Polska Anglia 26.05.18, 00:44
        Super Busy mają dobrą ofertą i nie jest to jakiś sezonowy krzak. Busy do Anglii są nowe i mają wszystko co potrzeba, a przed wszystkim sprawną i nieśmierdzącą klimę. Bilety tanie i nie zmieniają ceny podczas przyjazdu kierowcy. Kierowcy ok, zawsze można się dogadać. Do Polski też można rezerwować przejazd kilka razy w tygodniu.
    • Gość: Gość Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.39.45.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.01.18, 21:53
      Moim faworytem busy do Anglii enterbus-anglia.pl/ jechałam z nimi dopiero dwa razy, ale z pewnością pojadę kolejny. Bardzo mili kierowcy, wygodne busy i szybka podróż bo nie zabierają paczek.
      • Gość: Ewa Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.37.169.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.02.18, 11:07
        Też miałam okazję z nimi jechać i muszę przyznać, że busy do Anglii enterbus-anglia.pl/ spisały się całkiem dobrze. Polecam
    • Gość: Piotr Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.105.215.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.18, 17:46
      Jeżdżę z busem z Anglii do Polski z firmą grandbus-anglia.pl/ i jestem bardzo zadowolona z przejazdów. Mają tanie bilety. Polecam
      • klli Re: Busy Polska Anglia 21.02.18, 21:30
        Niestety wyżej opisane przypadki to zwykła reklama. Najlepszą ofertą jaką znam prezentuje firma angliabus.pl. Jest to rzetelna firma, z grzeczną obsługą. Warto wybrać i sprawdzić. Naprawdę polecam. Tutaj nie ma żadnej ściemy.
    • Gość: ilk Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.166.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.03.18, 17:59
      Ostatnio jechałam z busydoanglii24.pl/ i przejazd miną całkiem dobrze. Polecam. Już przy pierwszym przejeździe dostałam rabat 10%
    • Gość: wiola Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.136.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.03.18, 10:37
      Podróżuję do Anglii tylko z grandbus-anglia.pl/ i polecam wszystkim tą firmę. Szybkie dojazdy i nowe dobrze wyposażone busy.
    • Gość: Wera Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.241.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.04.18, 19:54
      Polecam busydoanglii24.pl/ podróżuję z nimi od jakiegoś czasu i jestem zadowolona z ich usług. Warto zajrzeć na ich stronę i sprawdzić jak działają oraz promocje.
    • Gość: gosc Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.2.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.18, 16:22
      Miałam okazję wracać z tą firmą z Anglii przed świętami. Muszę przyznać, że zrobili na mnie dobre wrażenie. Podróż trwała tylko 20 godzin i przyjechali po nie na miejsce i dowieźli pod drzwi domu. Dodatkowo internet i gniazdka, których zawsze brakuje w busach. Wróciłam zmęczona po podróży, ale nie tak bardzo jak zawsze, miałam wrażenie, że kierowca jest doświadczony i jedzie z większym wyczuciem, bo zazwyczaj ciężko jest zasnąć tak szarpią. Polecam busy do Anglii z firmą Grandbus.
    • tomasztomaszek1 Re: Busy Polska Anglia 08.05.18, 17:57
      W podróż proponuję wybrać dobrze znaną firmę superbusy.pl/ to dobrze znane busy do Anglii, wiele moich znajomych nimi podróżuje.
      • forumsuperbusy Re: Busy Polska Anglia 25.02.19, 09:44
        Oo dokładnie, polecam Ci kolego busy do Anglii SuperBusy - mają w porządku ofertę i dobrze się z nimi podróżuje. Transport nie trwa nie wiadomo ile, a koszty biletów na przyzwoitym poziomie. Z tego co tam słyszałem można nawet pojechać z dużym bagażem za 350 zł. Zadzwoń i zapytaj czy znajdą dla ciebie miejsce.
    • Gość: gosc Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.198.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.18, 08:57
      Do Anglii jeżdżę tylko z firmą busydoanglii24.pl/ jest dobrze znana na terenie lubelszczyzny. Jeżdżą szybko, ale bezpiecznie i co najważniejsze spod adresu pod adres.
      • Gość: gosc Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.233.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.07.18, 18:43
        Też jeżdżę z tą firmą. Zawsze rezerwuję bilet przez stronę busydoanglii24.pl/
    • deepbeep10 Re: Busy Polska Anglia 11.05.18, 11:35
      Nie ma co szukać, wpisujesz w wyszukiwarkę busy do Anglii i wybierasz SuperBusy.pl - mają wszystkie trasy po Polsce i UK. Ceny są przystępne i jeżdżą door to door. Jak dla mnie testowanie nowych przewoźników to duże ryzyko.
    • olgax7 Re: Busy Polska Anglia 20.06.18, 13:09
      Ja z kolei chciałabym wam polecić firmę, z której usług jestem bardzo zadowolona. Wszystko poszło bezproblemowo, czysto, wygodnie, na czas- same plusy! Rzućcie okeim www.polsec.pl/transport-anglia-polska-rodzaje/ :)
      • klli Re: Busy Polska Anglia 24.06.18, 13:24
        Ja korzystam tylko z usług firmy bus-holandia.pl oraz angliabus.pl. Tylko te firmy sprostały mojemu oczekiwaniu.
      • kafisz1 Re: Busy Polska Anglia 03.07.18, 00:54
        Jeżeli często podróżujesz na trasie Polska Anglia i szukasz sprawdzonego busa w niskiej cenie, to polecam Ci busy do Anglii zeroproblemów SuperBusy.pl - jeżdżą często! Mają dobrze wyspsażone 9-cio osobowe samochody i dobrych kierowców. Plusem jest to, że nie wożą paczek. Cały przejazd mieści się w 24 godzinach.
    • daniel.marczuk007 Re: Busy Polska Anglia 29.06.18, 23:33
      Wybierz Busy do Anglii SuperBusy.pl - najlepszy przewóz osób! Komfortowe przewozy 9-cio osobowymi samochodami bez paczek. Polecam serdecznie tani transport z 11 województw!
      • Gość: Michas Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.226.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.09.18, 20:52
        Bez paczek tylko zaladowani piwem że opony pękają
    • Gość: gosc Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.160.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.18, 14:32
      Busami do Anglii podróżuję zawsze z tą samą firmą. Polecam grandbus-anglia.pl/ to firma, która od wielu lat utrzymuje się na rynku i dba o jakość sowich usług.
    • Gość: Gość Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.66.136.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.18, 16:42
      Ostatnio jechałem z firmą Lion Bus dostępną pod adresem tapu-trans.pl/ i muszę przyznać, że przejazd był całkiem komfortowy.
      • Gość: Jacek Re: Busy Polska Anglia IP: 178.212.123.* 02.08.18, 21:22
        Wszyscy mijają się z prawdą. Busy z anglii do polski to przeszłość. Obecnie na topie są przeloty samolotem. Jeżeli już mam jechać busem to tylko z angliabus.pl.
    • matuaszenko4176 Re: Busy Polska Anglia 03.08.18, 13:00
      4osoby szukają busa do Polski Penzance Rzeszów na 11 sierpnia
      • Gość: Gość Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.235.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.08.18, 10:46
        Polecam busydoanglii24.pl/ podróże w Door to Door i przeprawa Eurotunelem.
    • tomasztomaszek1 Re: Busy Polska Anglia 09.08.18, 11:37
      Do anglii polecam podróże ze sprawdzoną firmą. Osobiście od dłuższego czasu jeżdżę z evobus-anglia.pl/ i polecam ją wszystkim. Oferują tanie busy do Anglii i Polski w systemie Door to Door.
    • klli Re: Busy Polska Anglia 07.09.18, 11:51
      To jest temat o przewozach a nie pożyczkach. Wracając do tematu jedynie firma przewozowa angliabus.pl sprostała moim oczekiwaniom. Busy kursują z Anglii do Polski od domu pod dom. Wiele razy korzystem i nigdy się nie zawiodłem. Polecam szczerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka