Dodaj do ulubionych

Busy Polska Anglia

• Gość: gosc Re: Busy Polska Anglia IP: *.147.67.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.09.18, 15:21
      Polecam enterbus-anglia.pl/ jeżdżę tylko z nimi.
    • Gość: anna Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.130.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.09.18, 22:13
      Do Anglii jeżdżę zawsze z tą samą firmą ponieważ zawsze dojeżdżam na czas, a podróż mija mi przyjemnie. Polecam więc grandbus-anglia.pl/
    • irena_i13 Re: Busy Polska Anglia 03.10.18, 17:14
      Według mnie sprawdzona firma, z którą można wybrać się w długą trasę to www.tapu-trans.pl/ mają bardzo wygodne busy, jeżdżą bardzo dobrze i są mili, a co najważniejsze nie pozwalają palić i pić w busie.
    • mratinik Re: Busy Polska Anglia 13.10.18, 22:56
      Profesjonalny przewóz z Polski do Anglii. Najlepsza firma na rynku.
      Busy Polsk a Anglia
      • klli Re: Busy Polska Anglia 22.10.18, 22:37
        Najlepszą ofertę w zakresie przewozów zagranicznych busami pomiędzy Polską a Anglią posiada obecnie angliabus.pl. Jest to gwarancja terminowego dotarcia do celu.
        • klli Re: Busy Polska Anglia 04.11.18, 10:44
          Ostatnio przypadła mi oferta firmy bookbus.pl naprawdę warto firma ma duży zasięg i wygodne busy
          • klli Re: Busy Polska Anglia 28.12.18, 18:11
            Polecam szczególnie usługi i busy do Anglii w wykonaniu angliabus.pl. Tanio i solidnie.
    • iwonka005 Re: Busy Polska Anglia 18.01.19, 21:46
      Polecam sprawdzoną przeze mnie firmę enterbus-anglia.pl/
    • Gość: ciekawy Re: Busy Polska Anglia IP: *.static.chello.pl 28.01.19, 15:40
      A co myślicie o tym nowym rozwiązaniu jakie oferuje BusNow.pl?
      Wystarczy zarezerwować przejazd na ich stronie i w ciągu 1 dnia otrzymamy ofertę z przejazdem w wybranym przez nas terminie. Czy to nie wygodne? Nie trzeba dzwonić do 10 firm, gdzie po rozmowie z niemiłą panią okazuje się, że jednak po nas nie przyjadą, bo im to nie po drodze tym razem. Ktoś korzystał?
    • leshal Re: Busy Polska Anglia 28.01.19, 16:09
      www.busanglia.pl super firma, jechałam kilka razy, kierowcy mili i uprzejmi, postoje na żądanie, busy nowoczesne, czyściutkie. Kontakt z właścicielem w każdej chwili. Polecam
    • mclass123 Re: Busy Polska Anglia 04.02.19, 18:27
      W I T A M

NASZA WYPOŻYCZALNIA POSIADA :
      - 5 X RENAULT TRAFIC
      - 5 X RENAULT MASTER
      Wszystkie nasze pojazdy są nowe 9-cio osobowe w cenie netto 169 zł za dobę za Trafica oraz 179 zł netto za Mastera.
      Nie pobieramy opłaty za wypożyczenie przed kontynuacją tylko po zdaniu busa wystawiamy FV przelewową z terminem płatności 7 dni. Nasze busy są komfortowo wyposażone, przystosowane do dalekich podróży, bez limitu kilometrów.
      Masz wieczór panieński, kawalerski lub imprezę w plenerze albo grupowy wyjazd służbowy ? Służymy pomocą w wypożyczeniu lub wynajmie komfortowego busa.
      Zobacz nas na Facebook-u lub wejdź na naszą stronę www.marecki-1stclass.pl
      albo zadzwoń 600-777-333 lub 787-733-333.

KORZYSTAŁO JUŻ WIELU, SPRÓBUJ I TY. ZAPRASZAMY!

• danielhulme Re: Busy Polska Anglia 20.02.19, 10:44
      Thanks for your sharing
    • Gość: edyta Re: Busy Polska Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.19, 22:23
      Polecam busy do Anglii, którymi często zdarza mi się podróżować tapu-trans.pl/
    • Gość: Gość Re: Busy Polska Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.19, 14:45
      Jeśli przewóz rzeczy i paczek to tylko z firmą transportdoanglii.com/ nie przewożą ludzi więc szybko dociera bardzo szybko. Mi transportowali meble i zrobili na mnie dobre wrażenie.
    • iwonka005 Re: Busy Polska Anglia 03.06.19, 12:21
      Polecam busemdoanglii.pl/ nowa firma z nowymi, dobrze wyposażonymi busami
    • abiaga Re: Busy Polska Anglia 28.06.19, 12:24
      Przestrzegam przed firmą busypolskaanglia24. pl
      Paczka miała być odebrana ok. 23, czekałam i czuwałam cała noc - nie przyjechali. Telefony nie odbierają, na sms-y nikt nie odpisuje, brak jakiejkolwiek informacji, nawet zwrotnej, że usługa nie będzie zrealizowana. Tak się zwyczajnie nie postępuje, totalny brak szacunku dla klienta. Strona na fb zniknęła z powodu bardzo złych opinii. Kontakt z firmą fatalny. Życzę lepszych firm przewozowych, pozdrawiam.
    • jakubxxx Re: Busy Polska Anglia 03.09.19, 12:01
      Nie polecam przejazdów z firmą KING BUS. Jeszcze nikt w życiu mnie tak nie potraktował jak ta firma. Zamówiłem przewóz 2 osób do Anglii. Potwierdzili rezerwację, a w dniu wyjazdu nikt po nas nie przyjechał. Do kierowcy nie można było się dodzwonić, a szef czy kim on tam jest był przez telefon niemiły i kazał kontaktować się z kierowcą. Jeśli nie chcecie jechać do Anglii to zdecydowanie wybierzcie tą właśnie firmę. OSZUŚCI!!!
      • Gość: Andrzej Re: Busy Polska Anglia IP: *.146.226.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.09.19, 17:54
        Ja nigdy nie doświadczyłem tego że bus nie przyjechał ponieważ trzymam się sprawdzonego przewoźnika tj. angliabus.pl jeszcze się nie zawiodłem.
    • Gość: busolee Re: Busy Polska Anglia IP: *.internetia.net.pl 07.07.21, 20:59
      Wyjazdy do Anglii z całej Polski, Busy kursujące z całej Polski sprawdź najlepsze Busy do Anglii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka