Dodaj do ulubionych

DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 08:47
Hej! Czy możecie polecić jakieś ładne domki nad morzem- miejscowość
obojętna:):)?? Pozdrawiam z Radomia!!
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:15
      www.owmonika.afr.pl
      Byłam w tym roku. Polecam
      • Gość: DADA Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.udn.pl 15.11.05, 19:07
        Madziu a moglabys powiedzieć jakie tam są ceny?? bo domki prezentuja sie super
        tyle ze ile to kosztuje? Prosze o dokladniejsze dane- dzięki!!
        • Gość: madzia Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.chello.pl 15.11.05, 23:27
          My byliśmy we wrześniu i płaciliśmy 150 zł za domek. W środku czysto i ładnie.
          Teren dookoła domków zadbany, z placem zabaw dla dzieci. Na prawdę polecam.
          Magda
    • kacperek40 Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem 15.11.05, 22:26
      --------------------------------------------------------------------------------
      Dom połozony jest we wsi agroturystycznej Biebrowo w okolicach Lubiatowa,
      Sasina, Łeby, blisko latarni Stilo.
      Powierzchnia 70 m, salon z aneksem kuchennym na parterze i dwie sypialnie na
      piętrze. Mieszkamy w nim na codzień ale chętnie odnajmiemy go na czas
      okołonoworoczny, na Sylwestra, ferie zimowe i wakacje.
      Wszystkie wygody, z podwórkiem, drzewa owocowe latem, z okna widać las i
      pola. 2 km. do jeziora Kopalino, 2,5 km do morza. 605 067 958
      • Gość: dada Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.udn.pl 15.11.05, 22:35
        Kacperku40 serdecznie dzieki za propozycje jednak zbyt dobrze znamy już te
        okolice. Pozdrawiam!
    • Gość: dada Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.udn.pl 20.11.05, 22:16
      Naprawdę nikt nic nie ma do polecenia???? Przykre.............
      • aga_mama_zuzy Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem 21.11.05, 11:32
        www. owrlaguna.ta.pl
        Ośrodek w Mrzeżynie, który na swoim teenie oprócz budynku hotelowego ma też
        murowane domki dla mniejszych i większych rodzin.Wrażenia - jak w normalnym
        domu, dla nas lepiej, bo powierzchnia większa i balkon, na co dzień tego nie
        mam (uroki dwóch pokoi w bloku)
        Bylismy tam w tegoroczne wakacje. Naprawdę polecamy!
        Jedzenie dobre i porcje OK. Dużo organizowanych atrakcji podczas pobytu typu
        ogniska, dyskoteki dla dzieci i starszych itp.
        My byliśmy bardzo zadowoleni i jeśli tylko finanse pozwolą to na pewno tam
        wrócimy.
        Pozdrawiam, Agnieszka z Jeleniej Góry
    • Gość: dada Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.udn.pl 02.12.05, 13:19
      Dlaczego nie piszecie??- nie chce się wam podzielić z koleżanką z forum?? Proszę
      dajcie jakieś namiary na fajowe domki.Plisek!!!! Czekam i czekam a tu nic:(:(:(
      A ja marzę o domku nad morzem/ w przystepnej cenie oczywiście/ , duzo lasu
      iglaków i morza szum.......ech wakacje??Gdzie jesteście??? Pozdro!!
    • Gość: Jarek C. Polecam Astorię w Dziwnówku nad Bałtykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 14:49
      www.astoria.dziwnowek.pl
    • Gość: dada Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.udn.pl 03.01.06, 23:33
      Ciagle czekam bo trza juz cos rezerwować:( a tu nie mam co...
    • Gość: steve Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.rene.com.pl 10.01.06, 08:43
      dużo ładnych domków znajdziesz w serwisie www.abcwypoczynku.pl.
      szczególnie polecam domki w Łebie i Dębinie
      • Gość: seba. Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 06.02.06, 17:09
        nie przesadzaj i nie reklamuj się. Zapewniam ,że daleko temu całemu
        ABece,do .urlopwpolsce.pl. Od kiedy istniejecie ,otrxzymaęm od was ofertę ale
        nie skorzystam.
    • Gość: Mariusz Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 08:52
      Witam,
      W tamtym roku byliśmy (razem z żoną i dwójką dzieci) na wakacjach w bardzo
      sympatycznym miejscu. Domki , których właścicielami jest przemiłe małżeństwo
      (wspólne grilowania, pomoc przy każdej najdrobniejszej sprawie), leżą na
      ogrodzonej posesji (jest gdzie trzymać samochód). Z tego co pamiętam mają dwa
      domki do wynajecia, ten w którym byliśmy bardzo przytulny dla 4 osób, a drugi
      większy, chyba dla 9 osób. Koszt wynajęcia na czas pobytu (dwutygodniowy) dla
      czterech osób wyniósł nas ok 1300zł. Domek miał dwa pokoje, kuchnie, łazienkę, a
      co najfajniejsze werandę, na której wieczorami zawsze spedzaliśmy miło czas.
      Przyjemnie także spedzało się czas w hamaku, który zawieszony był pod drzewami
      owocowymi. Strona domków: www.morze.fpga.pl
      a kontakt tel (o ile nic nie pomyliłem) 604537469
      Wszystkim polecam!!! Sam chętnie kiedyś tam wrócę.

Pozdrawiam
      Mariusz
      • Gość: vxy.1924 Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: 87.207.46.* 12.02.06, 11:56
        bocko,cudnie i..........tylko 6 km do morza w linii prostej!
        • Gość: Mariusz Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:12
          Ok, zgadzam się z Tobą, że jest to kawałeczek od morza, ale jeśli chcesz
          mieszkać w miejscowościach nadmorskich gdzie jest: pełno osób, głośna muzyka,
          BARDZO duzy ruch samochodów, i wiele innych rzeczy, które akurat mi
          nieodpowiadają na urlopie to proszę bardzo płać sobie po te 70zł za osobę za
          takie warunkach. Ja wolałem mieć ciszę spokój, a jak chcialem jechać na plaże to
          mi jeszcze właściciele podpowiedzieli gdzie można pojechać aby nieleżeć 0.5 m od
          innych osób. Pamietaj, że tam (na pomorzu) nie tylko jest morze i plaża, ale
          także piękne lasy, jeziora, które też warto odwiedzić. Ja urlop miałem w 100%
          uddany!!!
          Pozdrawiam
          • Gość: aga Re: Domki domki nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:03
            Czesc Mariuszu.
            Też byłam u tych samych właścicieli :))
            Napisz kiedy byłeś??

Pozdrawiam
            Aga
            • Gość: Mariusz Re: Domki domki nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 01:11
              Witam,
              Bylem na przelomie Lipca i sierpnia,
              ale co najfajniejsze w tym roku znowu sie wybieram i zamierzam WYPOCZYWAC,
              WYPOCZYWAC i niczym sie nie przejmowac.
              Do tego wlasciciele zaskoczyli mnie - znizka dla stalych klijentow !!! (sami bez
              zadnych negocjacji,juz po rezerwacji, zaproponowali 10% tanszy pobyt!!!) :))))

Pozdrawiam i zycze udanych poszukiwan
              • gwarek88 Re: Domki domki nad morzem 22.11.13, 09:38
                Ja z żoną byłem w domkach Fala koło miejscowości Dąbki. Można o nich poczytać nawet tutaj :-)
    • Gość: Seba Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 12.02.06, 15:03
      alkana.urlopwpolsce.pl., spoko.
    • kolczewo Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem 13.02.06, 00:38
      mam do zaoferowania domek letniskowy na wyspie wolin, 4 sypialnie, salon z
      kominkiem, kuchnia ze zmywarka, 1000m2 ogrodu, ogrodzony, 3.5km od plazy, domek
      polozony na skraju spokojnej wsi, wiecej informacji? kolczewo (at) gazeta.pl
    • Gość: Dawid Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.bn.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:17
      Polecam domki w Rusinowie sprawdzone ich strona
      www.jaroslawiecokolice.webpark.pl
    • Gość: Mariusz Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.intermedia.net.pl 13.02.06, 18:59
      Proszę bardzo :www.roza-wiatrow.com.pl/
    • kulec Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem 13.02.06, 23:41
      www.camping21.interleba.pl/, www.intercamp.ta.pl

Łeba :) osrodki polozone w czesci zdecydowanie cichszej, blizszej mniej
      zatloczonej i czystszej plazy, do centrum miasta 10 minut spacerkiem.
      cen nie znam. sama bywalam w takim ktory rowniez na ul. turystycznej byl, ale
      decyzja wladz miasta przeniesiono go na 10x mniejsza dzialke przy topolowej, bo
      mial powstawac mega hotel. od kilku dobrych lat fundamenty owej nowej budowli
      porasta zielsko. inwestycja utkla...... nie zaskakuje mnie to chyba.
    • imp9 Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem 14.02.06, 12:04
      polecam domki w Karwi - ośrodek Sęk. Byliśmy tam w lipcu 2005.

www.nadmorze.pl/sek/index.php
      • Gość: luzhaker Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:39
        Napisz coś więcej. Interesuje mnie domek dwuosobowy. I wogóle wrażenia z pobytu.
        dzięki
        • imp9 Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem 16.02.06, 19:20
          Na terenie ośrodka są trzy rodzaje domków. Ja byłam w tym średnim, natomiast
          odwiedzałam znajomych w tym 2-3 osobowym.
          Domek był fajny, wersalna i łózko piętrowe, łazienka chyba nawet większa niż w
          moim domku.
          Ogólnie ośrodek też miły, sporo zieleni, w poniedziałki o 21.00 było ognisko z
          bigosem, kiełbachą, piwem i colą dla dzieci (bez dodatkowych opłat), przejazdy
          motorówką, rowery - korzystasz do woli. Wyżywienie ok.- dużo i smacznie, choć
          minusem jest niewielkie urozmaicenie (z drobnymi wyjątkami jadłospis powtarza
          się co tydzień, co w trzecim tygodniu pobytu "trochę" nam przeszkadzało).
          Do morza niedaleko.
          Karwia sama w sobie niespecjalnie ciekawa, ale mając morze, plażę i fajny
          ośrodek, praktycznie nie musisz się tam wypuszczać. Przynajmniej nam to
          wystarczało. Nie wiem co jeszcze Cię interesuje. Pytaj, w czym będę mogła to
          pomogę.

pozdrawiam
          i.
          • Gość: luzhaker Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 07:38
            Bardzo dziękuję to mi dużo pomogło.
            pozdrowienia
    • bozmar Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem 15.02.06, 14:23
      polecam www.terimex.ta.pl/ na granicy Pogorzelicy i Niechorza
    • Gość: agnieszka Re: DOMKI DOMKI DOMKI nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:42
      My jedziemy tu www.idara.pl/farma/index.php
      Ośrodek polecany na forum w zeszłym roku.
      • Gość: m Re:nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:03
        my także z nadziejami bo po raz pierwszy aktualna strona to
        www.farmajantar.webpark.pl
        • hanya00 Re:nad morzem 07.03.06, 23:10
          www.chatcafe.afr2.pl/
    • Gość: kasia Re: IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.03.06, 18:25
      Proponujemy w pełni wyposażone domki letniskowe znajdujące się w miejscu, które
      umożliwia spędzenie spokojnych wakacji, a jednocześnie zlokalizowanym w bliskim
      sąsiedztwie morza. Do dyspozycji Państwa oddajemy nowo wybudowane drewniane
      domki letniskowe, w których może zamieszkać 5-7 osób. Powierzchnia użytkowa
      domu to aż 38m2 , zadaszony taras wyposażony w meble ogrodowe - 18 m2. W domu
      macie Państwo do dyspozycji: - salon - w salonie jest m.in. komplet
      wypoczynkowy, telewizor; - aneks kuchenny połączony z salonem wyposażony w
      lodówkę, kuchenkę, czajnik bezprzewodowy i wszelkie niezbędne naczynia -
      garderobę; - sypialnie ; trzy, cztero, piecio-osobowe - łazienkę z kabiną
      natryskową Istnieje możliwość zaparkowania samochodów obok domków.Zapraszamy
      Państwa do Wicia - miejscowości wypoczynkowo-letniskowej położonej pomiędzy
      morzem Bałtyckim a jeziorem Kopań, oddalona o 13 km od Darłowa, 5 km od
      Jarosławca i 25 km od Ustki. Cicha i spokojna okolica jest idealna na
      wypoczynek będący odskocznią od miejskiego gwaru i zgiełku. Malowniczo
      położona - plaża, wydmy, lasy pełne grzybów, jeżyn i ptactwa tworzą
      niepowtarzalny urok tego miejsca, miejsca w którym wczasowicze znajdują ciszę i
      spokój. W Wiciu macie Państwo do dyspozycji zaplecze handlowo-gastronomiczne z
      możliwością wykupienia całodziennego wyżywienia. Teren wokół domków jest
      ogrodzony z możliwością bezpłatnego parkowania samochodu. Przygotowaliśmy dla
      Państwa różne atrakcje m.in. boisko do gry w siatkówkę. Nie mogliśmy zapomnieć
      o lubiących grillować lub tych, którzy lubią posiedzieć przy ognisku - miejsca
      na te atrakcje też są gotowe. Dla wędkarzy, którzy przyniosą z odległego o 5
      minut drogi morza (lub o 20 minut - jeziora*) świeżą rybkę, i zechcą ją
      uwędzić – przygotowaliśmy własną wędzarnię W jeziorze Kopań - istnieje
      możliwość połowu taaakich ryb oraz możliwość uprawiania windsurfingu; Dla
      dzieci przygotowaliśmy atrakcyjny plac zabaw z huśtawkami, piaskownicą i
      ślizgawką
      wiciowechaty@op.pl szalekkasia@o2.pl 502553239 www.chaty.infowczasy.pl
      www.wiciowechaty.blog.onet.pl
    • Gość: DADA Re: domki nad morzem IP: *.vline.pl / *.89.rev.vline.pl 20.03.06, 20:03
      ...
    • Gość: kasia tu wejdz IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.06, 11:58
      zapraszam do Wici koło Darłowa
      www.chaty.infowczasy.pl
      wiciowechaty.blog.onet.pl
      Cicha , spokojna miejscowosc, a własciwie wioska - świetne miejsce dla osób z
      dziećmi , osób starszych lub po prostu lubiących sisze , spokój.
      Domki są nowe 2 oraz 1 roczne. Domki sa 6 lub 7 osobowe.CHATY sa w pełni
      wyposażone : salon z aneksem kuchennym( tv, sofa 2 osobowa rozkładana, duzy
      stół, czajnik, garnki, sztućce, naczynia, szklanki , lodówka, kuchenka ,
      itd...) sypialnia z garderobą( łóżko pietrowe, (gora 1 osobowe, dół 2 osobowe)
      oraz pojedyńcze( lub podwójne w domkach 7 osobowych)Łazienka(toaleta, zlew,
      prysznic)
      Teren ogrodzony, na noc zamykany.Na terenie plac zabaw, miejsce na ognisko,
      siatka do gry w siatkówke, grill z wędfzarnia(dodatkowo każdy domek wyposażony
      jest w własny mały grill) Do morza 300-350 m(5 minut drogi osoby dorosłe)Wokół
      ośrodka las i łąki.Możliwość wykupu obiadów w pobliskim pensjonacie lub ośrodku
      ( to dla leniwych;))
    • anja_000 ***********Re: domki nad morzem 26.04.06, 12:26
      www.elwira.mierzeja.pl
    • kuca54 Re: DOMKI nad morzem 29.04.06, 15:32
      Witam.Mogę zaoferować Państwu mój całoroczny ,komfortowy dom w miejscowości
      Kopalino-Lubiatowo ,położony w odległości 1500m od morza,na polanie w
      lesie,200m od jeziora,spokojna okolica.Dom przeznaczony jest dla 8 osób,4
      sypialnie,salon z kominkiem,garaż.Jest w pełni wyposażony (naczynia,gril,sprzęt
      plażowy).Serdecznie zapraszam .
    • Gość: aga Re: DOMKI nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:23
      Czy jest jeszcze coś wolnego w lipcu????
      • Gość: wiciowe chaty Re: DOMKI nad morzem IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.06.06, 13:31
        jeden domek od 1 lipca (jeden tydzień)
        www.chaty.infowczasy.pl
        wiciowechaty.blog.onet.pl
        • Gość: Genowefa Kąkol Ludziska, co tak drogo? Poradzcie cos. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:11
          O Matko!! Co to za upiorne ceny, ok. 200 zl. srednio za dobe, kogo na to stac,
          to wychodzi 6000 za domeczek miesiecznie, czy ja snie!!A ja zarabiam 1300
          miesiecznie i chce pojechac z corka i wnusia, przyjaciolka i psem na 7 dni nad
          morze. Rozumiem, ze dla takich jak ja nie ma juz miejsca na tym strasznym
          pazernym swiecie, ale poki co zyje, mam tyle ile mam, jestem zmeczona, do
          emerytury jeszcze pare lat, musze odpoczac choc tych 7 dni. Ludziska poradzcie
          cos!! Pozdrawiam serdecznie Gienia.
          • mamatoomaszka Re: Ludziska, co tak drogo? Poradzcie cos. 30.06.06, 17:47
            A znacie ludziska domki Drewbudu, fabryki z Tarnowskich Gor, ktora wynajmuje na
            lato swoje firmowe domki w Blotach Karwienskich, sliczne i nowe, bo to zywa
            reklama dla firmy.
            www.drewbud.com.pl/webcm/orodek_wczasowy
            jUZ MAM ZAKLEPANY NA TEN ROK DOMEK W kARWII , ALE PRZEJDE SIE DO TYCH bLOT I
            PEWNIE SIE ZDECYDUJE NA PRZYSZLY ROK.

• Gość: Ewa Re: DOMKI nad morzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:27
          www.nawydmie.com.pl
          Bardzo fajne domki, do morza właściwie za furtka ośrodka.
          Dziwnów.Polecam.Lubię!!!
    • Gość: tom70 DOMKI nad morzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:40
      Pozdrawiam z Łodzi i polecam dom w Mielenku. Byłem w tamtym roku z żoną i
      dzieciarnią i wszystkim się podobało. Jest cicho, czysto i bezpiecznie, do plaży
      idzie się bez przechodzenia przez ulicę. Mają stronę www.nemo.dot.pl - szczerze
      polecam. tom
      • gwarek88 Re: DOMKI nad morzem 22.11.13, 09:53
        Mielenko jest spoko. Byliśmy tam kilka razy. A tu ktoś był? To jest w Darłowie. Domki na fotkach spoko. ale czy ktoś tam był? U Sevilli w Darłowie
    • sabaciki13 Re: nad morzem 26.01.14, 21:32
      z dala od gwaru nadmorskich miejscowości

www.domnadmorzem.nocowanie.pl
      www.facebook.pl/uroczyzakatekplesna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka