zeus9781 27.06.07, 21:22 Poszukuje pokoju dla jednej osoby w Rowach, badz okolicach od 30 lipca na okres tygodnia. Prosze przesylac oferty jesli mozliwe to ze zdjeciem obiektu i odlegloscia od morza na zeus978@hotmail.com Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www.czapla.org Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.arbeitsagentur.de 28.06.07, 06:49 Witamy, i zapraszamy do Leby. Zdjecia i blizsze szczegoly znajdziecie Panstwo na naszej stronie www.czapla.org lub tel. 511978008 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:39 Czapla ale jesteś upierdliwa - chyba wyrżnie pisała o Rowach a nie o łebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.czapla.org Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.netcologne.de 28.06.07, 10:02 Witaj -ona upierdliwość nie zawsze jest cechą negatywną, czasami jest wręcz pomocną. Masz rację Rowy to nie Łeba ale wiele te miejscowości łączy - chociażby wielka woda. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:49 upierdliwa czapla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:56 Czapla rzeczywiscie przeginasz z ta agitacja. Poza tym jaka to Leba. Toz to raptem Lukecin :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.czapla.org Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.netcologne.de 28.06.07, 12:54 -ja wam jak to nazywacie w agitacji nie przeszkadzam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zeus9781 Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien 28.06.07, 21:41 A ja dalej nie mam pokoju w Rowach od 30 lipca, moze ma ktos jakies informacje ? A Leba to troche za daleko ale takze dziekuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&& Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.eranet.pl 29.06.07, 20:17 Niestety to przykre , że forum zostało zdominowane przez kwaterodawców . Myslałam , że to polega na wymianie doświadczeń wczsowiczów . faktycznie Rowy to nie Łeba , choc niedaleko. Czytając ten wątek na forum częściej spotykam reklamę , a raczej autoreklamę . Bardziej odpowiednia byłaby wymiana doświadczeń między urlopowiczami , wczasowiczami , turystami . Niestety wątek "morze" nie spełnia oczekiwań forumowiczów . Przestaje do niego zagladać , bo to nie ma sensu . Nie interesuje mnie reklama wynajmujących kwatery nad morzem. Pa pa . Odpowiedz Link Zgłoś