Dodaj do ulubionych

Rowy od 30 lipca na 1 tydzien

27.06.07, 21:22
Poszukuje pokoju dla jednej osoby w Rowach, badz okolicach od 30 lipca na
okres tygodnia. Prosze przesylac oferty jesli mozliwe to ze zdjeciem obiektu
i odlegloscia od morza na zeus978@hotmail.com
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: www.czapla.org Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.arbeitsagentur.de 28.06.07, 06:49
      Witamy, i zapraszamy do Leby. Zdjecia i blizsze szczegoly znajdziecie Panstwo
      na naszej stronie www.czapla.org lub tel. 511978008
      • Gość: ona Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:39
        Czapla ale jesteś upierdliwa - chyba wyrżnie pisała o Rowach a nie o łebie
        • Gość: www.czapla.org Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.netcologne.de 28.06.07, 10:02
          Witaj -ona
          upierdliwość nie zawsze jest cechą negatywną, czasami jest wręcz pomocną.
          Masz rację Rowy to nie Łeba ale wiele te miejscowości łączy - chociażby wielka woda.

Powodzenia
          • Gość: ona Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:49
            upierdliwa czapla
            • Gość: mk Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:56
              Czapla rzeczywiscie przeginasz z ta agitacja. Poza tym jaka to Leba. Toz to
              raptem Lukecin :(
              • Gość: www.czapla.org Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.netcologne.de 28.06.07, 12:54
                -ja wam jak to nazywacie w agitacji nie przeszkadzam

powodzenia
                • zeus9781 Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien 28.06.07, 21:41
                  A ja dalej nie mam pokoju w Rowach od 30 lipca, moze ma ktos jakies informacje ?
                  A Leba to troche za daleko ale takze dziekuje
                  Pozdrawiam
                  • Gość: &&& Re: Rowy od 30 lipca na 1 tydzien IP: *.eranet.pl 29.06.07, 20:17
                    Niestety to przykre , że forum zostało zdominowane przez kwaterodawców .
                    Myslałam , że to polega na wymianie doświadczeń wczsowiczów .
                    faktycznie Rowy to nie Łeba , choc niedaleko.
                    Czytając ten wątek na forum częściej spotykam reklamę , a raczej autoreklamę .
                    Bardziej odpowiednia byłaby wymiana doświadczeń między urlopowiczami ,
                    wczasowiczami , turystami .
                    Niestety wątek "morze" nie spełnia oczekiwań forumowiczów .
                    Przestaje do niego zagladać , bo to nie ma sensu .
                    Nie interesuje mnie reklama wynajmujących kwatery nad morzem.
                    Pa pa .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka