IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 21:11
Czy Ktoś zna firmę BMM.z ul. Przemysłowej
Oczekuję opinii.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Firma BMM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 21:30
      Jakich opinii poszukujesz? O firmie jako firmie, czy firmie jako
      pracodawcy?
      • Gość: zainteresowany Re: Firma BMM IP: *.rzeszow.mm.pl 11.09.09, 21:49
        Co prawda nie ja pytałem, ale tez jestem zainteresowany informacjami o tej
        firmie jako potencjalnym pracodawcy.
    • Gość: autor Re: Firma BMM IP: *.americanprogress.org 17.09.09, 12:24
      Atmosfera pracy jest OK, pracują tam w zdecydowanej większości ludzie w wieku od dwudziestu kilku do prawie 40 lat. Jak w każdej firmie można znaleźć plusy i minusy. Zarobki są zróżnicowane, w zależności od tego co się robi, jak na Rzeszów myślę, że nie są najgorsze.
      Potrzebną wiedzę do pracy (zwłaszcza początkującemu w danej dziedzinie) przekazują po trochu współpracownicy, trzeba samodzielnie zgłębić niektóre zagadnienia, są też szkolenia.
      Firma istnieje na rzeszowskim rynku od kilkunastu lat i z roku na rok powoli się rozwija.
      • Gość: stanley Re: Firma BMM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.09, 11:49
        A które z tych rzeszowskich firm polecalibyscie najbardziej?: patrze
        na bmm, elektra, sykom, etobres, ideo...
        • Gość: matatjahu Re: Firma BMM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 09:46
          Zdecydowanie odradzam Sykom. Już na etapie rekrutacji traktują Cię jak śmiecia i
          poniżają. Poza tym byłem świadkiem rozmowy przełożonego z pracownikiem, zwyzywał
          go przy mnie! Atmosfera zatem jest nieciekawa. No chyba, że komuś nie
          przeszkadza takie podejście.
          Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Firma BMM IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.10, 11:20
          zdecydowanie odradzam elektrę firma to porażka, oszukają cię żebyś tylko stracił
          jak coś ci niewyjdzie albo za długo będziesz coś robił to usłyszysz tylko że jak
          ci się niepodoba albo niewyrabiasz to możemy zakończyć współpracę. Na niektórych
          pracowników trzeba uważać bo głównym ich zadaniem jest donoszenie na
          współpracowników do przełożonych. kumpel pracował w bmm i zrezygnował bo
          kierownik go strasznie gonił do pracy
          • Gość: bel Re: Firma BMM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.10, 13:35
            Oj biedaczysko kierownik mu kazał pracować to jest nie do pomyślenia. Ehhh co
            się z tymi ludźmi dzieje.
            • Gość: Tomek B Re: Firma BMM IP: *.multimo.pl 01.08.10, 08:07
              Witam jest ktoś kto pracuje/pracował w tej firmie i mógłby powiedzieć coś więcej
              o atmosferze w pracy, zarobkach itd ... Warto się przenosić do tej firmy ?
    • ipod_a Re: Firma BMM 28.09.18, 13:09
      ponawiam pytanie! Potrzebuję informacji o prowadzonej rekrutacji przez firmę bmm Rzeszów. Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko konsultanta? Ile etapów? Jakie pytania są zadawane? Dostałam dziś telefon, że zapraszają mnie na rozmowę w przyszłym tygodniu i chciałabym przygotować się jak najlepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka