Gość: Odytta IP: *.tktelekom.pl 08.10.09, 06:44 Jestem chora i lekarze nie wiedzą co mi jest, nie mogą nic mi pomóc, mowią żebym leczyła sie u naturoterapeutów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heilstrom Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: 84.38.160.* 08.10.09, 07:31 www.bruno-groening.org/polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_sama Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: 80.54.33.* 08.10.09, 07:53 energoterapeuci czerpią moc od samego szatana, leczą magią dlatego czasem udaje im się wyleczyć człowieka nadprzyrodzoną moca niestety taki zdrowy na ciele człowiek cierpi na duszy i umyśle, dlatego jako ktolik mam obowiązek odradzić leczenia u energoterapeuty, może spróbuj jeszcze u innych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heilstrom Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: 84.38.160.* 08.10.09, 10:16 Lekarze leczą mocą największego szatana ! Jego imię to mamona i przemysł farmaceutyczny . Do tego bożka zwraca się też kościół , każąc nam modlić się do tego ... który wodzi nas na pokuszenie . Od dawna już kościół nie wierzy że Bóg jest największym lekarzem . Dlatego drogę do własnego uzdrowienia (jakie by nie było) każdy musi odnalezć sam . O to trzeba Boga prosić z ufnością i wiarą , bo kto prosi - ten dostaje . A pomoc przyjdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barba Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: 84.38.160.* 08.10.09, 18:55 Moim obowiązkiem jest poinformować,że 90 procent polskiego społeczeństwa zostalo opętana przez pazernych na kasę i obleśnych grubasów w czarnych sukienkach. Za miedzą od południa mamy mądrych sąsiadów, to Czesi tam jest odwrotnie 90 procent to wolni ludzie, a tylko 10 procent opętanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odytta Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: *.tktelekom.pl 11.10.09, 05:39 Czy oprócz www.bruno-groening.org/polska ktoś jeszcze pomaga energią chciałabym mieć wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h... Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: 84.38.160.* 26.10.09, 21:02 No tak ! U Groninga trzeba zmieniać życie , odciąć się od zła . A przecież dużo łatwiej jest iść , uiścić i ma być ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Kiedy czary skończą sie w kościołach IP: 84.38.160.* 16.10.09, 04:36 Kiedy czary skończą sie w kościołach! Uprawiają magię w domu Bożym, kadzą, święcą, kropią, zjadają ciało , popijają krew, wibrują różnymi częściami modlitw, powtarzają mantry. Cała masza to jeden wielki ceremoniał magiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Kiedy czary skończą sie w kościołach IP: 84.38.160.* 17.10.09, 08:22 Mimo tych wszystkich szopek i jasełek jakoś ta magia kościelna nie działa . A z działania uzdrowicieli są owoce , i to w większości dobre owoce . Za to przybywa kościołów, wpływ jego na władzę i społeczeństwo ciągle rośnie . Rośnie też wszechogarniające zło . Żeby to nam wytłumaczyć ze tak ma być , powstają całe Instytuty Papieskie i tym podobne twory . Oczywiście za nasze pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka-srulka Re: Kiedy czary skończą sie w kościołach IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.10.09, 01:03 Oj,działa ta magia,działa.Ludzie są na tyle tępi,że wypędzanie szatana wciąz traktują serio.Zastanawia mnie,po co tyle tych uczelni tworzą,skoro oświata opiera się na wyznawaniu wiary,zamiast na nauce. Sa przeciez psychoterapeuci-ludzie z bardzo wysokimi kwalifikacjami... No,ale łatwiej wierzyc,niz wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odytta Proszę o wykaz IP: *.tktelekom.pl 22.10.09, 08:49 Czy ktoś z uprzejmości poda wykaz energoterapeutów abym mogła sobie wybrać sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Proszę o wykaz IP: 84.38.160.* 23.10.09, 00:38 W Rzeszowie jest dużo dobrych energoterapeutów np. Pani Kruk, Pan Paśko, Pan "Izis" Nie radzę chodzić do filipińczyków bo to biznes, mała skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odytta Re: Proszę o wykaz IP: *.tktelekom.pl 25.10.09, 07:49 Czy mogłabym się dowiedzieć po ile biorą Ci wymienieni i jak długo trwa u nich taki seans, jaka jest ich skutaczność, ilu pomogli,a ilu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.10.09, 17:15 zrób więcej badań zmień lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odytta Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: *.tktelekom.pl 12.10.09, 03:35 Cytat "zrób więcej badań zmień lekarza" Ty chyba nic nie rozumiesz. Ostatnio był u nas sąsiad i opowiadał, że jego kuzyn z innego miasta miał problem z prostatą, chodził do lekarza i ten żadnych leków mu nie podawał tylko kierował natychmiast do swojego kolesia na zabieg laserem za 10 tysięcy złotych, który miał trwać o dziwo tylko 10 minut! Ten nie był naiwny i głupi, zaczął chodzić do bioenergoterapeuty po 5 spotkaniach, zrobił badanie i się okazało, że PSA z 6,39 spadło na 0,29, a norma jest od 0 do 4. Co najważniejsze w nocy już nie wstawał chodzić sikać. Jakie było ogromne zdziwienie lekarza, że w tak krótkim czasie nastąpiła poprawa i na nim nie zarobi, wyznaczył mu tylko kolejną wizytę kontrloną za pół roku. Największym oszustwem jest naciąganie ludzi przez lekarza na bardzo drogie "cud" zabiegi za odstępne ok. 2 tysiące złotych do drugiego kolesia chyba też oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u kogo demon ? Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: 84.38.160.* 12.10.09, 22:25 A teraz pytanie ? Gdzie tu działa tzw demon ? No gdzie ? Może jakiś wykształciuszek katolicki , uczony w piśmie wyjaśni ? Tylko żeby kota ogonem nie odwracał ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_sama Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: 80.54.33.* 12.10.09, 22:46 do czyjego wątku się odnosisz? sprecyzjuj proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_sama Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. Odytta IP: 80.54.33.* 12.10.09, 22:50 zapytaj sąsiada, niech poda ci namiary na tego cudownego bioenergoterapeutę, po co tracić czas i pytać na forum, jak można się już leczyć i brać seanse, tymbardziej że wiesz, że taki istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Totalna ściema! IP: 212.160.110.* 13.10.09, 14:17 Zdecydowanie nie wierzę, żeby którykolwiek lekarz odesłał pacjenta do naturoterapeuty dlatego, że nie wie, co dolega pacjentowi. Totalna ściema! Podstawa to gruntowne badania, o które czasem trzeba powalczyć z lekarzem - np. niechętnie skierowują pacjentki na USG piersi, trzeba samemu walczyć i badać się systematycznie co roku. Chodzenie do uzdrawiaczy tylko uśpi czujność (brak badań, brak kontroli lekarskiej) i wyczyści portfel. Naturoterapia to wielki biznes, brak ponoszenia odpowiedzialności przez tych "uzdrowicicieli" za zdrowie i życie ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yu uzdrawianie IP: *.rzeszow.mm.pl 13.10.09, 21:21 Jezus ponoc tez uzdrawial. to co opętany był, od szatana energie czerpał? A w Lourdes to chyba strasznie grzeszyli... A co do głownego pytania, to poszukaj info o Ryszardzie Bąku, czasem przyjmował chyba w Jedliczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odytta Re: uzdrawianie IP: *.tktelekom.pl 14.10.09, 12:54 yu napisał(a): > A co do głownego pytania, to poszukaj info o Ryszardzie Bąku, czasem > przyjmował chyba w Jedliczu. Dziękuję za pomoc, resztę znalazłam w necie. Przyjmuje Jedlicze (k. Jasła)15 październik, jutro jadę na spotkanie. Zapoznalam się też z opienią lekarzy, z uzdrowień dokonanych przez Ryszarda Bąka. Najważniejsze, że przyjmuje chorych nie wyznaczając „taryfy przyjęć” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: uzdrawianie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.10.09, 11:47 Ja proponuję iść do apteki i kupić sapiencji za 5 zł.Bardzo skuteczny środek. Odpowiedz Link Zgłoś
zeusowa Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. 25.10.09, 08:35 www.elwira.rze.pl/ link do strony p. Elwiry, dużo dobrego o niej słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odytta Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: *.tktelekom.pl 25.10.09, 10:53 Tam nie ma ile bierze i jak długo trwa seans, czy wszystkim pomaga, proszę o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
zeusowa Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. 25.10.09, 16:07 myślę że ile kosztuje seans to wystarczy przedzwonić izapytać - tak myśłe że pewnie ok 100zł - tak jak wizyta u dr jak sie prywatnie chodzi... "czy wszystkim pomaga" takiej gwarancji nie da ci żaden bioenergoterapeuta, każdy przypadek jest inny, jedyne co to trzeba liczyc że będie szczery i jak nie będzie w stanie pomóc to powie o tym. pozdrawiam i czekam na info czy udało się nawiązać kontakt z p. Elwirą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otydda Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: *.tktelekom.pl 25.10.09, 16:36 W końcu nie pojechałam do Pana Ryszarda Bąka. Wyczytałam w necie "Bąk pyta: kto z państwa jeździ powyżej 10 lat? Podnosi się kilka rąk. Popatrzcie, nie ma co tu siedzieć, oni jeżdżą już tyle lat i nic im nie pomaga.Innym razem pacjent miał pretensje do Bąka. - Mnie starcza energii na 30 dni a pan przyjechał po 34 dniach i ja przez pana cierpiałem przez 4 dni. Był i pacjent, który przed kamerami telewizyjnymi skarżył się, że Bąk mu zaszkodził." Po tym am duże wąpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masażysta Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: 83.1.120.* 25.10.09, 08:48 leczę dynamicznymi ruchami posuwisto-zwrotnymi fallusa. 1 sesja gratis - jeśli się zdecydujesz każde następne pół godziny 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vis Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: 84.38.160.* 25.10.09, 18:52 Gdybyście mieli choć trochę wiary i ufności - sami doznalibyście uzdrowienia! www.bruno-groening.org/polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 22:36 bedzie w rzeszoiwe 10 stycznia Andrzej Miksa moze z nim odnajdziecie zdrowie sw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: *.tktelekom.pl 26.12.09, 03:54 Czyżby w jego miejscowości już nanim dobrze się poznali skoro przyjeżdza do Rzeszowa. Nie ma tam już wzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrny_baron Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. 26.01.14, 10:34 Jeśli masz możliwość dojechania do Katowic lub byłabyś w pobliżu polecam Agnieszkę Orzechowską Tekst linka, zwłaszcza jeśli nie wiesz co Ci jest - ma genialną percepcję jakie organy są chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mct Re: Szukam terapeuty, który leczy energią. IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 23:40 polecam kurację , do wyboru do koloru : www.facebook.com/photo.php?fbid=703689136329476&set=a.148659621832433.28621.147096448655417&type=1&theater Odpowiedz Link Zgłoś