Gość: ZuluGulu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 10:00 PiS zbada kandydata na prezydenta. U psychiatry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gościoowa PiS zbada kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 10:21 To bardzo dobrze, że PIS zamierza zbadać kandydata na prezydenta. Badania powinien dokonać znany lekarz partyjny doktor Szlachta. Następnie badaniu powinni się poddać: - parlamentarzyści z PISu (chciałoby się napisać ze spiżu, ale to tylko erzac), - Zarząd Województwa, - europarlamentarzysta, - w dalszej kolejności wszyscy członkowie i sympatycy PISu w województwie. Dzięki temu w przyszłości uniknęlibyśmy infekcji chorobą zwaną sPISiorzeniem mieszkańców naszego regionu. W zdrowym Podkarpaciu bez bastionu PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natani Re: PiS zbada kandydata na prezydenta IP: *.covernet.pl 20.10.09, 19:37 Według moich notowań to najlepszym na ratusz pisiorem byłby sprawdzony Cholewiński Zygmunt. Tylko by przeszedł się z jednego budynku do drugiego przez ulicę szoroką jak rzeka... On naprawdę zna się na wszystkim i na obyczajach także! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościoowa Re: PiS zbada kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 19:58 Tak, to dobry pomysł. Mam nawet hasło wyborcze. To on Zygmunt, co zastał Podkarpacie murowane, a zostawił drewniane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Przynajmniej cudów nie obiecują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 10:41 Tak jak jednha jasnie oświecona partia, której przedstawiciele mają powazne problemy z psychiką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmd_rohan PiS zbada kandydata na prezydenta IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.10.09, 11:20 PiS - poważna partia. Nie ma to jak dobry dowcip na początek dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shepard PiS zbada kandydata na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 11:40 A ja jestem ciekawy, za CZYJE to pięniądze "POWAŻNY" PIS wykona te badania??? Nie wiem czy to tylko moja prywatna czkawka, ale... MAM DOŚĆ widoku gąb pt. OŻÓG, SZLACHTA czy inny KUCHCIŃSKI. Dlatego - mam lepszą propozycję niż badania: PANIE i PANOWIE z PIS, taki mały APEL do Was: ODWALCIE się już od Podkarpacia!!!! Najlepiej - na AMEN. :-( S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek PiS zbada kandydata na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 12:37 A ja mam propozycje wyślijmy na badania lekarskie obecnego Prezydenta - ponieważ zaczynaja mu sie podobac kolejki ! czas zabaw już minął ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: PiS zbada kandydata na prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 18:54 Sza! "to będzie prawdziwe wejście smoka" (dr Szlachta).Pewnie dolną płyciną drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypisior PiS zbada kandydata na prezydenta IP: 84.38.160.* 21.10.09, 00:53 "profesjonalne badania"... tzn. spytacie wodzusia Jara o zdanie??? ale ubaw... Odpowiedz Link Zgłoś
qazqazqazqazqaz Re: PiS zbada kandydata na prezydenta 21.10.09, 11:02 Żaden nie ma szans. To musiałby być ktoś kto chce rozbudowy Rzeszowa i inwestycji w infrastrukturę bo tego najbardziej brakuje. A nie jakiś kolejny spec od "burzenia Wielkiej C**y" albo lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: PiS zbada kandydata na prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.09, 19:43 To musi być człowiek aktywny który poświęci swój czas dla miasta. Nie widzę,nie widzę, naprawdę nie widzę kandydata gotowego do takich poświęceń.Szanowni PiSowcy jeśli chcecie naprawdę przekonać mieszkańców Rzeszowa to musi być ktoś z Piekła.Czy jaśnie wielmożny wyrazi na to zgodę? Odpowiedz Link Zgłoś