Gość: Maksymilian IP: 80.50.132.* 18.01.10, 03:42 Zapraszamy do odwiedzenia strony zespołu Max Band. Zespół w odpowiedzi na liczne prośby kontrahentów stworzył stronę, na której można zapoznać się z zakresem działań zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CBA Re: Zespół Max Band IP: *.171.236.203.dsl.crowley.pl 18.01.10, 11:31 komu wciskasz ten kit synku?na prośbę kontrahentów!ha,ha!który to już skład?która wokalistka?nikt z tobą maksiu długo nie wytrzyma.zrobiłeś marną stronkę bo chałturki się kończą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Zespół Max Band IP: 80.50.132.* 19.01.10, 13:11 A ja tam widziałam stronę i mi się podoba. Pozdrowienia dla zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacza Re: Zespół Max Band IP: 85.222.87.* 24.01.10, 16:24 Nie bierzcie tego zespołu.Zespół max band z rzeszowa to najgorszy wybór jaki może być. Byłam, widziałam, słyszałam jakas porażka. Wesela to nie koncerty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksymilian Re: Zespół Max Band IP: 80.50.132.* 25.01.10, 10:14 Wesele to nie koncert. Ale też nikt nie powiedział, że disco polo i stare przyśpiewki mają na nim królować. :) Tworząc Max Band nie chcieliśmy stworzyć typowego zespołu weselnego. Staraliśmy się zawsze, aby to jak wygląda muzyka było odmienne od tego co prezentują inne zespoły. Imprezy, które obsługujemy zazwyczaj odbiegają stylem od innych. Ten zespół to alternatywa dla tych, którzy szukają czegoś innego na swoją imprezę. Pozdrawiam wszystkich, zapraszam na stronę i do zobaczenia na imprezach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Zespół Max Band IP: *.19.165.91.osk.enformatic.pl 25.01.10, 10:27 Ha Ha Ha ....Zagraj solidnie w 2010 roku to nie będziesz potrzebował takich śmiesznych reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moog Re: Zespół Max Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 19:55 cóż...ja się może wypowiem...znam zespół Max Band ...słyszałem na żywo, miałem okazje być na próbie zespołu...oraz znam kilku członków tej kapeli..co do poziomu...patrz. umiejętności muzyków... to bardzo sprawni muzycy, którzy czują klimat każdego stylu muzycznego i swobodnie go wykonują z wielka radochą w przeciwieństwie do chałturników wypowiadjacych się tutaj, którzy brak swoich umiejętnosci usprawiedliwiają, że wesele to nie koncert...bałwany każde wesele jest dużo ważniejsze niz jakiś koncert na pewno dla młodych ( widać nie każdy to rozumie a szkoda) i nie polega na chlaniu wódy i łapaniu za tyłki ładnych panienek..pora się tego nauczyć...większość zespołów ma strony więc co??..im też brakuje wesel...żenada....znam Maxa...orginalny facet..szczery do bólu ale nie jedzie po WAS (wielu z Was może mu pałki szlifować papierem ściernym:)) jak wy po nim....poza tym max band to nie tylko Max...to też inni ludzie więc jakieś minimum kultury i szacunku się należy...nie wprowadzajcie ludzi w błąd bo to naprawdę dobry zespoł i to 100% na żywo...pod względem wykonawczym na pewno jeden z lepszych jak nie najlepszy..a na weselu nie byłem więc nie wiem jak prowadzą ale nie sądzę żeby gorzej niż grają...żyjcie i pozwólcie żyć...chałturnicy...bo możecie się od nich wiele nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Zespół Max Band heh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 17:52 Chcesz to mu szlifuj pałki... To że wesele jest ważniejsze niż koncert to nie znaczy że muzyka musi być koncertowa ! Wręcz odwrotnie - WESELNA ! ">....poza tym max band to nie tylko Max...to też inni ludzie więc jakieś > minimum kultury i szacunku się należy" KTO TO MÓWI ? ktoś to wyzywa w swojej wypowiedzi ludzi od bałwanów ? Co do muzyków bardzo utalentowani. Jednak na moim weselu nie zagrają. Jeżeli chcesz to kup ich i skacz pod sceną całe wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Zespół Max Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 11:14 a ty jestes maksymilian czy paula??? zdecyduj sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Zespół Max Band IP: *.19.165.91.osk.enformatic.pl 26.01.10, 12:40 Moog bo na zawał padniesz .Co się tak pienisz .Ja nikogo nie krytykuję i nie obrażam w przeciwieństwie do ciebie. Przeczytałem tu tylko parę śmiesznych zdań:):):) Mój poprzedni komentarz jest wciąż aktualny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOGG Re: Zespół Max Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 15:15 Po prostu mnie wkurza, jak ludzie wylewaja "jad" i robia złą robote naprawdę fajnej kapeli....jednej z lepszych...a grałem na "skoka" z wiekszościa pseudo muzyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Zespół Max Band IP: *.19.165.91.osk.enformatic.pl 27.01.10, 12:42 Jak dla mnie to troszkę za dużo złych opini krąży o tym zespole.Nie tylko na forach internetowych można to usłyszeć . Coś tam musi być nie tak Najlepsza reklama dla zespołu to dobrze zagrana impreza Szkoda podtrzymywać na siłę ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moog Re: Zespół Max Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 01:11 Nie warto wierzyć na słowo...przyjechać na próbę na imprezę..to temat się rozjaśni..nic na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 17:21 A mnie zespół się nie podoba. oczywista sprawa że kwestia indywidualna jaką kapelę chce mieć ktoś na weselu. Dla mnie brakuje tego "czegoś" Muzycy naprawde bardzo utalentowani jednakże wesele w stylu koncertu... nie dla mnie. Kapela na wesela to kapela na wesela.. ale Max Band na wesela się nie nadaje. Ale jak ktoś chce to proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś