Gość: rea IP: 83.1.119.* 05.03.10, 10:47 Gdzie w Rzeszowie można kupić e-papierosy dobrej jakości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
222agusia83 Re: e-papieros 23.03.14, 14:21 Hej, jeżeli potrzebujecie dobrej jakości e-papierosów proponuje zajrzeć na stronę belvene.pl Ich papierosy są rewelacyjnie, świetnie smakują, dokładne i staranne wykonanie!!! Od ponad 2 miesięcy ich używam i jestem zachwycona:) Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: e-papieros 23.03.14, 14:23 duży wybór masz w Galerii Rzeszów lub Millenium Hall Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: e-papieros 23.03.14, 17:14 Ja kiedyś paliłem takie coś. Nie zdało egzaminu. Może na Ciebie podziała. Dobry jest podobno Tabex lub Zyban /ale na recepte/ Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: e-papieros 09.04.14, 10:55 jurekogorek200 napisał(a): > doradzą Ci co wybrać, kupiłem u nich i jestem mega zadowolony! Wymyślasz jakieś wynalazki dla lasek. Mikroskopijne bateryjki, które jednego wieczoru nie przetrwają. Jakieś miniaturowe kartomizerki... Dymu jak na lekarstwo, iluzja kopa i kupa roboty z obsługą. E-fajki kupuje się u lidera branży, a tym jest www.e-dym.pl/ Tam jest największy w Polsce wybór poważnego sprzętu do e-palenia, a nie zabawek. Można też zaglądnąć tu www.dpv9.pl/ Mega zadowolony jest każdy człowiek, który przesiada się z 126p do Punto, ale czy to oznacza, że nie ma Mercedesów, BMW i Audi? Odpowiedz Link Zgłoś
kulinarny.robert Re: e-papieros 09.04.14, 11:45 po co palić ten syf ? przeciez papierosy palą bezmózgie istoty - sracie sobie w płuca i jeszcze utrzymujecie tą bandę na Wiejskiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: e-papieros 09.04.14, 12:20 kulinarny.robert napisał(a): > po co palić ten syf ? przeciez papierosy palą bezmózgie istoty - sracie sobie > w płuca i jeszcze utrzymujecie tą bandę na Wiejskiej ... Ty to dopiero postrzegasz rzeczywistość, a jak trafne wnioski potrafisz wysnuć. Najlepszy jest ten z "bezmózgimi istotami" ;-D Nigdy nie paliłem, nie palę i chyba już nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: e-papieros 10.04.14, 09:30 jest tego pełno!!!!!!!!!!!! używałem kiedyś ale nie zdał ezgaminu, wróciłem do palenia tradycyjnych papierosów Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1969pl Re: e-papieros 12.04.14, 10:51 Ja też długo nie wytrzymałem na epapierosie. Skończyło się na tym, że popalałem elektronicznego, a co chwila też zwykłego Moze jeszcze spróbuije kiedyś, ale póki co to odpuszczam ... Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: e-papieros 12.04.14, 12:59 dla mnie e-papieros to był chybiony zakup i tyle Odpowiedz Link Zgłoś