Gość: jaa:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 09:12 Witam! Moze ktoś sam jest włascicielem, lub zna kogoś, kto ma hummera? Chciałbym takim samochodem własnie udać się do ślubu, i stąd moje pytanie. Z góry dziekuje za pomoc i ewentualne namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzeszowiak Re: poszukuje hummera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 09:32 Ma byc taki zwykły hummmer czy ten przerobiony na limuzynę (zabiera cos ponad 20 osób), ten drugiego mozna szukaz na stacji benzynowej Źródełko na Warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: poszukuje hummera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.10, 09:38 Wole tego zwykłego jednak, ale dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: poszukuje hummera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 09:42 szczerze ci powiem, ze ten "limuzyna" jest strasznie kiczowaty w środku, widziałem zdjęcia bo klasa mojego syna wynajęła go sobie na studniówke. Odpowiedz Link Zgłoś
onwiewszytko Re: poszukuje hummera 15.05.10, 12:21 źrorełko szajs paliwo szczególnie ON a lpg przepały na maxa nawet 2 litry na 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: poszukuje hummera IP: *.rz.izeto.pl 30.03.10, 13:03 co tam MŁODY będziesz szpanował w obcym aucie.dla mnie choć już jestem bardzo stary to zwykły kicz i obciach.ma być ładnie ale po slubie.Udanego pożycia. Odpowiedz Link Zgłoś