Dodaj do ulubionych

anna i Anka sio z forum

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.04.10, 00:17
Kto za? Wpisywać się kto jest przeciw dwóm intelygentkom.
Obserwuj wątek
    • Gość: agi Re: anna i Anka sio z forum IP: *.150.165.109.csa-net.pl 20.04.10, 12:31
      tak Ci przeszkadzają?może Ty stąd spieprzaj bo widac nie wiesz do czego służy forum-moją prawo się wypowiadać na dany temat a widać to że przewyższają Cię inteligencją i mądrością bardzo Cię razi-no cóż, za wysokie progi..więc nie dyskutuj skoro podołac nie możesz konwersacji..
      • Gość: !!!! Re: anna i Anka sio z forum IP: 94.42.116.* 20.04.10, 14:04
        Sam "spieprzaj dziadu!"!!!!!!!!!
    • Gość: gosc Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.04.10, 14:50
      Idź se bzykaj gdzie indziej prostaku
    • Gość: hehehe Re: anna i Anka sio z forum IP: 91.196.9.* 20.04.10, 14:58
      poczekaj, za chwilę wyjdzie jak feniks z popiołów kolejna nawiedzona/nawiedzony. W tym zagłębiu pisuaru takie oszołomy są standardem.
      Aha, zapomniałeś o niejakiej 'jagience'.
      • Gość: !!! Re: anna i Anka sio z forum IP: 94.42.116.* 20.04.10, 15:25
        Tak?
        To ten typek pokazał "standard" zakładając taki
        temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Jeśli nie wiecie do czego służy forum to spadajcie na drzewo!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ds16 Re: anna i Anka sio z forum IP: 89.100.46.* 20.04.10, 15:31
          forum jest otwarte nawet dla największych oszołomów, nie ma problemu, jak się
          komuś nie podoba niech zwyczajnie nie nakręca tych kataryn i tyle.
          • Gość: gosc Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.04.10, 16:11
            anna i Anka to według ciebie oszołomy???
        • Gość: jagienka Re: anna i Anka sio z forum IP: 62.93.41.* 20.04.10, 15:33
          Drogi Przyjacielu!

Nie podejmuj "dialogu" bo nie warto... Niech sobie dzieciaki
          pokrzyczą... poszczekają... Przecież nic innego nie potrafią... Czy
          kiedykolwiek któryś z nich napisał naprawde coś mądrego? Nawet
          odpowiedzieć na zadane pytanie w innym wątku kolega o nicku "hahaha"
          nie potrafi, bo wie, że nie ma nic do powiedzenia... Myślę, że ani
          Anka ani anna ani tym bardziej ja nie przejmiemy się takimi
          głupstwami... W myśl powiedzenia: psy sczekają karawana idzie dalej..

Pozdrawiam!
          • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.04.10, 16:50
            Jagienka nie piskaj, jesteś taka sama jak te 2 na litere A, jeszcze bym dorzucił
            do teamu wszystkowiedząca ewę.
            • Gość: gość portalu Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 17:02
              za mąż trzeba je wydać
              • Gość: Andrzej Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.04.10, 12:28
                Chętnie z którąś bym sobie pogawędził na żywo bo inteligentne babki mało takich
                w realu
    • Gość: Meg Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.04.10, 20:50
      Ale temat niektórzy muszą się strasznie nudzić
    • Gość: fffela Re: anna i Anka sio z forum IP: 109.243.35.* 20.04.10, 23:26
      Ale spokój na forum.Czyżby cokolwiek dotarło do wszystkich wymienionych pań?No
      widzisz anno-nie tylko ja jestem znużona Twoimi wypocinami!I nie jest tak jak
      wczoraj mi odpisałaś:wcale nie studiuję Twoich wpisów.Jest ich wszędzie taki
      ogrom,że nie sposób pominąć je.Siłą rzeczy musiałam je przeczytać,ale wcale nie
      z ciekawości lecz z konieczności czytając wypowiedzi innych osób!Tak więc po
      kolejnych uwagach innych forumowiczów ,polecam po raz kolejny poważnie pomyśleć
      o podjęciu terapii.Spokojnej nocy!
      • Gość: Anka Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.04.10, 23:44
        Szkoda felu, ze nie piszesz tak obszernych elaboratow na tematy ambitne...no
        chyba, ze temat tego watku jest dla Ciebie takowym.
        • Gość: fffela Re: anna i Anka sio z forum IP: 109.243.35.* 20.04.10, 23:56
          Anka,a dlaczego Ty jeszcze nie śpisz tylko czyhasz na poddanie przez kogokolwiek
          jakiegoś wątku,aby wtrącić swoje trzy grosze.Przeczytaj jeszcze raz tytuł
          powyżej i weź to w końcu do siebie!Idź spać wszakże północ się zbliża i za
          chwilę będzie straszyć!I jeszcze jedno:znasz przysłowie o stole i nożycach ?
          DOBRANOC
          • Gość: Anka Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.04.10, 13:57
            forum.gazeta.pl/forum/w,69,109075681,109081764,Re_szlag_mnie_trafia.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,69,106146320,106191178,Re_Targi_slubne_Rzeszow.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,69,106130350,106132361,Re_Jak_oceniamy_Prezydenta_Ferenca.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,69,88280085,88309454,Zarzad_ma_uzdrowic_miejska_komunikacje.html
            To tylko pare Twoich wypocin (a jest tego wiecej:D). Wyraznie widac, ze masz
            problem z powstrzymywaniem negatywnych emocji. Niech te pare postow bedzie odp
            na Twoje tutaj teksty. Po drugie jakis psychologiczny problem to masz Ty i Tobie
            podobne osoby, musi w Was cos siedziec skoro nawet zakladacie watek dot. osob,
            ktore w jakis sposob Wam na forum przeszkadzaja, a przeciez to tylko forum, po
            co tyle emocji i podniecania sie niepotrzebnie:). Dla mnie osobiscie to jest
            bardziej niz zabawne. A pora, o ktorej udaje sie na nocny spoczynek to moja
            sprawa. Jesli Ty lubisz "z kurami" to tez Twoja sprawa;).

• Gość: fffela Re: anna i Anka sio z forum IP: 109.243.73.* 22.04.10, 21:43

Powiadasz,że jest tego więcej.Więcej niż Twoich?Zadałaś sobie tyle trudu,aby
              odszukać moje jakże rzadkie,pojedyncze wpisy!Co chciałaś przez to udowodnić?Czy
              nie zauważyłaś,że wątek dotyczy Ciebie, anny,jagienki i Ewy a nie mnie.Jakoś
              ludzie nie dopatrzyli się,że jestem równie upierdliwa jak Wy.Gdybyś miała olej w
              głowie,to odpuściłabyś i temat pewnie byłby zakończony,a jeżeli podnieca Cię
              bawienie się w konwersację ,to kontynuuj beze mnie.Może znasz przysłowie o
              mądrym,który musi ustąpić głupiemu?Tak więc zrobię-DOBRANOC
              • Gość: Anka Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.04.10, 16:48
                I znow inwektywy pod adresem kogos, kogo przeciez nie znasz:D. Moze jakas meliska na uspokojenie nerwow;)? Ty bylas (jestes) natarczywa i w dodatku wulgarna w stosunku do wielu osob na tym forum. Co do czestotlwosci udzielania sie na forum to chyba limitow nie ma??? Ziebi Cie to albo grzeje, ze ktos wypowiada sie czesciej od Ciebie? Raczej tak, wyraznie masz z tym problem ale to przeciez Twoj problem;). Jesli chodzi zas o to, ze Ty rzadziej sie wypowiadasz od anny, jagienki i mnie to tylko dlatego, ze po prostu nie masz nic ciekawego i madrego do powiedzenia. Proste i raczej nie wymaga zbyt dlugiego roztrzasania, a konwersacja z Toba mnie bawi, rowniez to, ze tak szybko sie irytujesz;).

ps. nie zadalam sobie szczegolnego trudu poszukiwania Twoich postow (nie schlebiaj sobie), bylam ciekawa Twojego stylu wypowiedzi i wrzucilam pare Twoich "madrosci i uprzejmosci". Zajelo mi to chwileczke, a co utwierdzilo mnie tylko w przekonaniu, ze masz problemy z trzymaniem nerwow na wodzy;). I faktycznie to moze sie kwalifikowac do leczenia, bo na pewno nie to, ze ktos na forum publicznym zabiera glos na wiele tematow, jest uprzejmy, nikogo nie obraza, nie wylgaryzuje, jest merytoryczny;)
                • Gość: bzdety Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.04.10, 20:45
                  Anka napisał(a):

>...ze Ty rzadziej sie wypowiadasz od anny, jagi
                  > enki i mnie to tylko dlatego,

No i przyznała się wreszcie, że występuje w trzech osobach (boskich?)

>to moz
                  > e sie kwalifikowac do leczenia,

dajże spokój, nauczanie etyki kat. za pieniądze zapewne jakiejś lokalnej
                  kato-narodowej partyjki?

> zabiera glos na wiele tematow, jest uprzejmy, nikogo nie obraza, nie wylgaryzu
                  > je, jest merytoryczny;)

Ależ to nieprawda! polujesz tylko na specyficzne tematy : kościół, pis, pogrzeb
                  prezydenta - to twój żywioł. Na tematy dotyczące naszego miasta nie wypowiadasz
                  się, bo jest ci ono obojętne, tak jak sprawy jego mieszkańców.
                  Nie, ty polujesz na dusze, na jedynie słuszny kierunek myślenia, na tzw.
                  "wartości ch", jak ktoś to onegdaj trafnie określił.

Proponuje albo wyhamować albo przenieść się do klubu radia z ryjem. Tam będzie
                  ci lepiej, będziesz mogła się czuć między swymi.
                  Powodzenia!
                  • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.04.10, 20:55
                    To są 3 różne baby tylko tak samo nawiedzone wystarczy se wyszukać ich posty i
                    poczytać
    • Gość: motylek Re: anna i Anka sio z forum IP: *.ostnet.pl 20.04.10, 23:27
      Aaaaniuuuu, zamiast kompa chwyć się za Niuuuu !
    • Gość: Zocha Re: anna i Anka sio z forum IP: 89.230.85.* 21.04.10, 13:01
      Czyżby Autora wątku zżerała zazdrość, że ktoś może się udzielać na
      forum bez inwektyw i w kulturalny sposób?
      • Gość: ooooooooooo Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.04.10, 19:47
        oooooo! anka, anna i jagienka w czwartej osobie!
        • Gość: oto to Re: anna i Anka sio z forum IP: 84.38.160.* 23.04.10, 20:52
          I tak to babina fiksuje jak nie ma jej kto porządnie wyruchać !
          • lechowski51 Re: anna i Anka sio z forum 23.04.10, 21:13
            Dzieci pora spac!....albo pograjcie na playstation?!.
            Przestanie pisac anna,anka i inni ktorzy mysli a beda krolowac na tym forum jak
            ten kretyn powyzej oraz Ci dla ktorych Doda,Majewski i Wojewodzki sa
            najwiekszymi autorytetami.
            • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.04.10, 21:54
              A ty stary co obrońca uciśnionych idz se posłuchać jakiegoś radia propagandowego
              • lechowski51 Re: anna i Anka sio z forum 23.04.10, 23:18
                Dzieciaku!.Ludzie myslacy sluchaja Trojki a nie sluchanego przez Ciebie TOK FM
                i Zetki.
                • Gość: rzeszowiak2 Re: anna i Anka sio z forum IP: *.krak.tke.pl 23.04.10, 23:20
                  No, to teraz wiem dlaczego już Trójki nie słucham... Niech zgadnę.... Miłośnik
                  Barona?
    • Gość: bzyku PEPE IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.04.10, 23:54
      j/w dorzucam jeszcze tego chłopskiego filozofa do zestawu intelygentów
      • Gość: PEPE Re: PEPE IP: *.krak.tke.pl 24.04.10, 00:03
        Dzięki bzyku...:) Ze wsi jestem, bo wieś u mych korzeni. Do wyżej
        wspomnianych pań mi daleko (dalej, niż mógłbyś przypuścić) ale... to nieważne...
        Nazwałeś mnie intelygentem i tylko to się liczy... Skopiuję to sobie i
        kiedyś dzieciom pokażę... Trzymaj się ciepło i oczyszczaj to forum. TWOJA WALKA
        JEST NASZĄ WALKĄ! I będziemy jej życzliwie kibicować.
        • Gość: bzyku Re: PEPE IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 00:07
          One też wieśniary wiec nie jest Ci daleko
          • Gość: PEPE Re: PEPE IP: *.krak.tke.pl 24.04.10, 00:14
            Chyba pójdę do kąta i cichutko zapłaczę... Albo nawet dostanę malutkiego
            zawału... buu.... bzyku mnie nie luuubi....:(
            • Gość: bzyku Re: PEPE IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 00:36
              Załuż se klub forumowych intelygentow z babami na A i J wybierzcie prezesa albo
              lepiej założcie se inne forum
              • Gość: PEPE Re: PEPE IP: *.krak.tke.pl 24.04.10, 00:48
                Nowe forum, mówisz... Ty wiesz, że to jest myśl...
                No to OK. W takim razie zrobimy tak... To forum zostawiamy Tobie i to się teraz
                będzie nazywało forum bzyka (wiesz, nad tą nazwą to my możemy jeszcze
                popracować - to jest tylko taki szkic), a my zakładamy nowe forum, powiedzmy,
                pod nazwą intelygentne wsioki (albo jakoś tak) i tam sobie piszemy...
                czyli, że co - może być, czy chciałbyś jeszcze nanieść jakieś poprawki? Bo,
                wiesz. My to wszystko możemy jeszcze,na bieżąco modyfikować... Pisz mi tu
                bzyku otwarcie - Ty wiesz, jak ja Cie lubię...
                • Gość: bzyku Re: PEPE IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 00:53
                  sorki ale dla mnie to obraza że ty mnie lubisz. a jak se załozycie to forum to
                  mnie już nic nie obchodzi byle Was tu nie było
                  • Gość: PEPE Re: PEPE IP: *.krak.tke.pl 24.04.10, 01:10
                    Wiesz bzyku, to ja Ci powiem, że jest mi teraz przykro.... Oddałem Ci to
                    forum (żebyś był tu najgłówniejszym szefem), a Ty mi tu takie wtręty robisz...
                    Ja rozumiem, że Ciebie może nieco razić, że to Twoje forum i to nasze forum
                    muszą przez jakiś czas troszkę poegzystować wspólnie ale zapewniam Cię, że to
                    jest tylko chwilowe i na prawdę nie ma powodu żeby aż tak się wzburzać.... Tak
                    czy siak - cieszę się, że wreszcie masz już coś swojego i będziesz mógł tu sobie
                    rządzić i dokazywać...
                    • Gość: bzyku Re: PEPE IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 01:32
                      To ja ci pomoge w zorganizowaniu struktury: anna na szefa bo sie najbardziej
                      mądrzy potem Anka na vice, potem jagna na jakaś sekretarę a ty z lechowskim
                      mozecie im dogadzac
                    • Gość: Zocha Pepe miej litość IP: 89.230.85.* 24.04.10, 14:24
                      nad biednym bzykiem, bo ona naprawdę serio traktuje Twoje
                      propozycje. A poza tym bezlitośnie obnażasz jego "tempote".

• Gość: p Re: anna i Anka sio z forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.10, 00:35
      Bzyku powiedz prosto z mostu, że nie potrafisz podjąć dyskusji z tymi
      koleżankami bo jesteś zwyczajnie tępy. Ale daj sobie szanse, może jak
      podrośniesz to zmądrzejesz i zrozumiesz co mają do przekazania.
      • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 00:41
        to one są tempe, fffela tez to zauważyła i inni tez
        • Gość: rzeszowiak Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 09:20
          to one są tempe, fffela tez to zauważyła i inni tez

sorry staram sie nie wytykac błędów, ale sie nie powstrzymałem ..
          • Gość: bzyku Re: rzeszowiak sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 12:43
            O co ci chodzi rzeszowiak chcesz dołonczyc do bab na A i chłopskiego filozofa?
            • Gość: polo Re: rzeszowiak sio z forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.10, 14:10
              Zapewne chodzi mu o to, żebyś się nauczył poprawnie pisać analfabeto.
            • Gość: rzeszowiak Re: rzeszowiak sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 14:36
              Zastanawiam sie jakby ciebie "odłonczyc" od kompa ...o to mi chodzi.
              "
              • Gość: bzyku Re: rzeszowiak sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 15:01
                Sami się odłonczcie i założcie se inne forum ale nie tu wszyscy sa przeciwni
                takim oszołomom jak wy
                • Gość: rzeszowiak Re: rzeszowiak sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 15:10
                  a mozna konkretniej ..KTO TO SĄ CI WSZYSCY...????????
                  • Gość: bzyku Re: rzeszowiak sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 15:15
                    Nie umisz czytać intelygencie?? A kto jest w temacie tego watku? Z babami sio z
                    pepe,lechowskim no i teraz jeszcze ty sio, załozcie se swoje forum intelygentów
                    a to zostawcie dla normalnych ludzi
                    • Gość: rzeszowiak Re: rzeszowiak sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 15:19
                      Ja umiem czytac ty natomiast nie "umisz" czytac.... pytałem
                      się kto to są ci wszyscy, którzy chca odejściw w/w z
                      forum...kapiszcze???
                      • Gość: bzyku Re: rzeszowiak sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 15:23
                        Pokazujesz intelygencję hehehehehe,to forum jest dla normalnych ludzi a nie dla
                        takich jak wy a jacy to wy to nie będe tysiąc razy powtarzal skoro nie rozumisz
                        trudno
                        • Gość: rzeszowiak Pisz dalej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 15:25
                          ...a przy okazji co to wg ciebie znaczy "dla normalnych ludzi"
                          • Gość: bzyku Re: Pisz dalej.... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 15:32
                            nastepny tempy hehehe. anny anki ty lechowskie peope, jesteście nienormalni bo
                            się wam wydaje ze jesteście najmądrzejszy. Załozyłem ten watek i ten drugi i
                            inni popierają mnie że sie te intelygentki i wy wywyższaja i mają za kto wie co.
                            • Gość: rzeszowiak zapytam wprost... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 15:34
                              KTO CIĘ BURAKU ĆWIKŁOWY POPIERA???? Pisz nicki....
                              • Gość: bzyku Re: zapytam wprost... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 15:41
                                hehehe
                                ds16
                                gość portalu
                                fffela
                                bzdety
                                motylek
                                ooooooooooooo
                                rzeszowiak2

mało ci buraku ćwiklowy hehehehe?
                                • Gość: rzeszowiak Re: zapytam wprost... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 15:46
                                  To jeszcze nie "wszyscy" to forum odwiedza duuużo więcej niz w/w.
                                  • Gość: bzyku Re: zapytam wprost... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 15:48
                                    a znasz przysłowie milczenie oznacza zgode? nie wpisali się ale napewno
                                    popierają hehehe,a ci co sie wpisali jest ich dużo więc sio hehehe
                                • Gość: student Re: zapytam wprost... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.05.10, 18:40
                                  bzdety.
                                  • Gość: bzyku Re: zapytam wprost... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.05.10, 20:23
                                    a ty z kont się urwałeś? hehehe
                                    • Gość: PEPE Wrócił!!! IP: *.krak.tke.pl 06.05.10, 21:18
                                      Jesteś bzyku - jak dobrze... Stęskniłem się za Tobą (strasznie łatwo się
                                      przywiązuję do ludzi) Czuję, że połączyła nas jakaś więź... Ale... Nieładnie, że
                                      się nie pojawiłeś na grillu... Czekałem...
                                      • Gość: bzyku Re: Wrócił!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.05.10, 22:22
                                        grillować w ulewie to tylko intelygent morze hehehe
                                        • Gość: PEPE Re: Wrócił!!! IP: *.krak.tke.pl 06.05.10, 22:28
                                          W jakiej ulewie bzyku?! W sobotę była piękna pogoda... Lało w niedzielę.
                                          Ty mi się tutaj zaraz wytłumacz, a nie zwalaj na aurę...
                                          • Gość: bzyku Re: Wrócił!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.05.10, 22:35
                                            nie bende sie powtażał to robie kopi paste:
                                            Koles daj se luza z tym grilem i nie buj rzaby nikogo nie przyprowadze bo grila
                                            nie uznaje bo jak sam zauwarzyłes gustuje w zielu

poza tym ciongle szukam hłopa do roboty popytales wsrut swoich czy ktury nie
                                            jest chentny na puchy?
                                            • Gość: PEPE Re: Wrócił!!! IP: *.krak.tke.pl 06.05.10, 22:59
                                              No, pytałem tu i tam (jednym kółku rolniczym, gdzie akurat miałem odczyt) Ale
                                              powiedzieli stanowczo, że nie...Chodzi chyba o tą żabę... Że niby Ty, ten
                                              chłop i ona...
                                              • Gość: bzyku Re: Wrócił!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.05.10, 23:46
                                                to jo nie widzioł ze ty odczyty po wsiach glosisz, awansowałeś widac, jusz
                                                wiadomo czego wiesniaki takie durne som heheheh. co do rzaby hłopa i mnie to
                                                pusc w świat, ze to ploty i że tylko hłop byl chentny ja normalny jestem i ze
                                                zaplata w euro bendzie morze Ty se kcesz dorobic bo pensja intelygentów
                                                niewielka, a robota u mnie letka i pszyjemna no i darmowy browar hehehe
                                    • Gość: hehe! Re: zapytam wprost... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 21:33
                                      Bzyczku...jesteś! jak miło!
                                      • Gość: bzyku Re: zapytam wprost... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.05.10, 22:21
                                        nie miło ze ty jesteś heheh bambus przeciesz czeka
                                        • Gość: hehe! Re: zapytam wprost... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 06:12
                                          bzyczku jednak ciebie wolę...
                                          uśmiechnij się, słoneczko wygląda dzisiaj zza chmur.
                                          • Gość: bzyku Re: zapytam wprost... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.05.10, 09:48
                                            kobito zamiast hlopu dogodzić z rańca ty jusz przy kompie co za czasy hehe
    • Gość: hehe! Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 16:33
      Bzyku, do wypowiadania się trzeba mieć dwie półkule.
      Tobie jednej brakuje, tej odpowiedzialnej za formułowanie myśli.
      • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 16:45
        hehehe bylęś za a teraz jesteś nawet przeciw?? hehehehe
        • Gość: rzeszowiak Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 16:50
          Widzisz buraku, nawet nie sprawdziłeś ze to dwie rózne osoby,
          piszace z różnych IP. No cóż ratunku dla ciebie nie ma, póki co
          mózgów nie przeszczepiaja...
          • Gość: mati Re: anna i Anka sio z forum IP: 83.1.119.* 24.04.10, 17:22
            Dlaczego nikt wyraźnie nie napisze "bzykowi",że pisze się i mówi "wyłącz".Przecież on utrwala sobie ten błąd i nie wie o co chodzi.
            • Gość: rzeszowiak Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 17:28
              a napisz mu mati, napisz-:)) to cię zaraz do "listy wyrzuconych"
              dopisze boś "intelygent" PPPP. Bzyku to "normalny człowiek" i pisze
              jak chce-:)))
            • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 17:57
              dzieki za pokazanie błendu nastepnym razem będę uwazal jak piszę
              • Gość: rzeszowiak Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 17:59
                dzieki za pokazanie błendu nastepnym razem będę uwazal jak
                piszę

proszę "normalny człowieku"
                • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 18:13
                  czepiasz sieę rzeszowiak jak rzep psiego ogona
                  • Gość: rzeszowiak Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 18:24
                    błąd ci pokazałem, nie podziekujesz???
                    • Gość: hehe! Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 20:44
                      ale przecież on Ciebie nie zrozumiał...
                      Za mało ma szarych.
          • Gość: hehe! Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 20:42
            Bzyk nawet nie kwalifikuje się do przeszczepu mózgu...
            przypadek absolutnie beznadziejny.
        • Gość: hehehe Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 18:21
          Tamten jest fałszywy.
          Ja popieram, choć coraz bardziej wątpię czy podołasz tej pyskówce.
          Daj spokój, niech cieszą się ze swej głębi.
          • Gość: rzeszowiak Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 18:26
            który jest fałszywy?????? bo zdaje sie, ze ty jestes TRZECI (jeszcze
            inne IP)...
          • Gość: polak mały Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 18:30
            Bzyk popiera bzyka,piszac pod innym nickiem!!!!
            • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 18:40
              hehehe i jeszcze pewnie ja jestem fffela ds bzdety i inni którzy sa przeciwko
              intelygentom, dobre heheheh
              • Gość: hehe! Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 20:47
                Bzyku,no coż, pogódź się z tym że inteligenci sa po to by pokazać ci jak się
                rusza...hm...łopatą np.
                bo jeśli chodzi o mózgownicę to w Twoim przypadku marna szansa.
                • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 20:53
                  banda hipokrytow najpierw szydza z anny, Anki i lechowskich a teraz ich bronią
                  heheheh
                  • Gość: rzeszowiak Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 21:03
                    Re: zapytam wprost...IP: *.rzeszow.vectranet.pl
                    Gość: bzyku 24.04.10, 15:48 Odpowiedz a znasz przysłowie
                    milczenie oznacza zgode? nie wpisali się ale napewno
                    popierają hehehe,a ci co sie wpisali jest ich dużo więc sio hehehe

bzyku gdzie masz to milczace poparcie... ????????????????????????????
                    • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 22:09
                      Nie rozumisz przysłowia.Nie wpisali się,czyli milcza znaczy że popierają
                      heheheh. anna i Anka znow szaleją na forum hehehehe ciekawe kiedy je ktoś
                      skasuje heheheh
                      • Gość: Zocha Re: anna i Anka sio z forum IP: 89.230.85.* 24.04.10, 22:12
                        bzyku, a ROZUMISZ różnicę pomiędzy przysłowiem a powiedzeniem?
                        • Gość: rzeszowiak Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 22:14
                          Zocha a nie wymagasz za duzo?????????????????????????????
                          • Gość: Zocha Re: anna i Anka sio z forum IP: 89.230.85.* 24.04.10, 22:17
                            Pewnie tak... Ale wiesz, ja zawsze wierzę w Człowieka.
                        • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 22:17
                          czy to ważne?? Skup się lepiej na treści tego POWIEDZENIA hehehe
                          • Gość: Zocha Re: anna i Anka sio z forum IP: 89.230.85.* 24.04.10, 22:22
                            Skupiłam się. No i?
                            Założę wątek, że krowy mają skrzydła i odlatują na zimę do Afryki.
                            Znajdzie się może parę osób, które się ze mną zgodzą. Reszcie nawet
                            nie będzie się chciało czytać tych bzdur ani tym bardziej odpisywać.
                            A więc - idąc Twoim tokiem rozumowanie - zgadzają się ze mną.
                            Hurrrra! Je
                            • Gość: rzeszowak Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 22:27
                              Zocha daj spokójDDDDDDDD bo mu sie zwarcie na synapsach zrobi,
                              straci ostatnia szara komórke i na czym mu sie uszy beda trzymac????
                              • Gość: Zocha Re: anna i Anka sio z forum IP: 89.230.85.* 24.04.10, 22:31
                                :D
                                • Gość: hehe! Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 22:39
                                  :)))))))))
                            • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 22:40
                              Gość portalu: Zocha napisał(a):

> Skupiłam się. No i?
                              > Założę wątek, że krowy mają skrzydła i odlatują na zimę do Afryki.
                              > Znajdzie się może parę osób, które się ze mną zgodzą. Reszcie nawet
                              > nie będzie się chciało czytać tych bzdur ani tym bardziej odpisywać.
                              > A więc - idąc Twoim tokiem rozumowanie - zgadzają się ze mną.
                              > Hurrrra! Je

Załozyłas podobny wątek na mój temat, tzn. ze znizyłaś sie do mojego niskiego poziomu heheheheheh intelygentka :D
                              • Gość: Zocha Re: anna i Anka sio z forum IP: 89.230.85.* 24.04.10, 22:43

> Załozyłas podobny wątek na mój temat, tzn. ze znizyłaś sie do
                                mojego niskiego p
                                > oziomu heheheheheh intelygentka :D
                                No cóż, niski poziom. Sam przyznajesz.
                                Co do założenia wątku: tak mnie rozbawiasz, że nie mogłam się
                                oprzeć. Mea cupla. Ups. Kolejne trudne słowo.
                                • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 22:46
                                  Tak twoja wina bo nawet nie zrozumiałaś ukrytej ironii hehehehe, ja tez się
                                  dobrze bawie nawet bardzo dobrze hehehehe
                                  • Gość: Zocha Re: anna i Anka sio z forum IP: 89.230.85.* 24.04.10, 22:50
                                    No proszę, proszę. Zaimponowałeś mi. Tak sprawnie posługujesz sie
                                    google tłumaczem czy też jesteś inteligentniejszy niż wychodzi
                                    wnioskując po poziomie poprzednich postów?
                                    • Gość: bzyku Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 22:59
                                      jak chwilę pomyślisz to może dojdziesz do prawdy heheheh
                                      • Gość: Zocha Re: anna i Anka sio z forum IP: 89.230.85.* 24.04.10, 23:05
                                        Już dawno doszłam.
                              • Gość: PEPE bzy, bzy, bzy... IP: *.krak.tke.pl 24.04.10, 23:21
                                Bzyku, mój Ty forumowy figlarzu... Co Ty mi tu tak rozrabiasz? Zostawiłem
                                Cię tylko na kilkanaście godzin, a tu takie rozpasanie... Ty niedobry ty... Ty
                                bzyku... Jako nowy derektor (ojciec derektor, można powiedzieć) tego foruma, Ty
                                powinieneś być nieco bardziej powściągliwy jednak... :) Się weź opanuj i nie rób
                                zadymy...
                                • Gość: bzyku Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.04.10, 23:28
                                  pepe myslałem że organizujesz se swoje forum w czasie kiedy cie tu nie było,nie
                                  marnuj chlopie czasu
                                  • Gość: PEPE Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.krak.tke.pl 24.04.10, 23:36
                                    No, sam nie wiem.... Ta moja wczorajsza decyzja była jednak pochopna nieco...
                                    Tak Cię polubiłem (chłopie), że chyba jednak zostaję...:)
                                    Mam nadzieję, że się nie gniewasz...?
                                    • Gość: bzyku Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.04.10, 00:22
                                      Co nie masz se z kim stworzyc forum? baby cie olały bo zajęte gderaniem o
                                      Smoleńsku hehehehe
                                      • Gość: PEPE Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.krak.tke.pl 25.04.10, 00:33
                                        To nie tak bzyku... Po prostu postanowiłem, że od dziś będziesz moim
                                        kolegą... forumowym kolegą. Bo Cię polubiłem i stałeś mi się bliski...:) I nie
                                        chcę Cię opuszczać... No, trudno... Nie walcz z tym, tak jak i ja nie mogę z tym
                                        walczyć...
                                        • Gość: bzyku Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.04.10, 17:13
                                          wez mnie nie obrażaj,kolegów to ja mam normalnych
                                          • Gość: PEPE Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.krak.tke.pl 25.04.10, 22:49
                                            A ja i tak Cię lubię... Jesteśmy kolegami (forumowymi ale jednak) czy tego
                                            chcesz czy nie... Mój ty bzyku...:) Ale jak będziesz tak do mnie mówił, to z
                                            naszego majowego grilla - nici...
                                            • Gość: bzyku Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.04.10, 23:22
                                              grill na balkonie na 10 pietrze mnie nie rajcuje
                                              • Gość: PEPE Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.krak.tke.pl 25.04.10, 23:27
                                                Błąd bzyku... A właściwie WIELbłąd... To miał być grill w "plenerze"...
                                                Ale skoro nie chcesz... Sam sobie tą kiełbaskę skonsumuję... I browarka... :)
                                                • Gość: bzyku Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.04.10, 23:32
                                                  a konsumuj se te kielbasę w plenerze na lisiej górze na zdrowie nie żal mi bom
                                                  wegetarianin
                                                  • Gość: PEPE Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.krak.tke.pl 25.04.10, 23:40
                                                    Na Lisiej Górze?! Nie no... bzyku... Ja Cię chciałem tak bardziej intymnie
                                                    ugościć - prywatnie znaczy... My, ynteligenci mamy takie możliwości...:P
                                                    A że kiełbaski nie jadasz - nie szkodzi... Jarskiego na takim grillu też nigdy
                                                    nie brakuje...
                                                    Swoją drogą... To ciekawe, że nic o browarku nie wspomniałeś... Nie wierzę, że
                                                    nie pijasz...:P
                                                  • Gość: bzyku Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.04.10, 23:46
                                                    bo to żadna atrakcja własnie wyrzuciłem za okno 3 puchy bo browarze,a ty jesteś
                                                    takim ynteligenetem jak ja intelygentem hehehehehe
                                                  • Gość: rzeszowiak Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 07:20
                                                    a ty jesteś
                                                    > takim ynteligenetem jak ja intelygentem hehehehehe

No i wreszcie w czymś sie zgadzamy tylko drobny "błond" ci sie
                                                    wkradł w słowo "intelygentem"... Pozdrowienia bzyku-ynteligenecie...
                                                  • Gość: bzyku Re: bzy, bzy, bzy... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.04.10, 11:42
                                                    kolejny intelygentny ynteligent hehehehe
                                                  • Gość: PEPE Wstydź się bzyku... IP: *.krak.tke.pl 26.04.10, 15:24
                                                    Puchy po browarze za okno...? Nieładnie bzyku... Nieładnie... W takim
                                                    razie - cofam zaproszenie na grilla...
                                                    ---------------------------------------------------------------
                                                  • Gość: bzyku Re: Wstydź się bzyku... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.04.10, 17:19
                                                    jaka klatka mieszkam w chałupie wolnostojącej, a w ogrodzie sprząta mi sąsiad
                                                    lubi to i robi chłop hehhehe
                                                  • Gość: PEPE klękajcie narody... IP: *.krak.tke.pl 26.04.10, 19:02
                                                    No teraz to mi bzyku na prawdę zaimponowałeś. Nie dość, że masz chałupę,
                                                    nie dość, że wolno stojącą, to jeszcze na dodatek, z własnym, uśmiechniętym (o
                                                    tak - hehhehe) chłopem, który łapie te puszki po piwie, co to je przez okno do
                                                    ogródka...eee... przepraszam - do ogrodu wyrzucasz...
                                                    No, powiem tylko : fiu, fiu...
                                                  • Gość: bzyku Re: klękajcie narody... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.04.10, 19:09
                                                    widzisz intelygencie,Ty masz tylko muzk w bloku a ja mam muzk we dworach i tym
                                                    sie rurznimy, teraz jusz kumasz że kolegom moim być nie morzesz?
                                                  • Gość: PEPE Wygrałeś bzyku IP: *.krak.tke.pl 26.04.10, 22:38
                                                    Nie mogę z Tobą dłużej walczyć.
                                                    No cóż... Siła Twoich argumentów... Ten dar przekonywania...
                                                    Tak czy siak - poddaję się...
                                                    Panie i Panowie.
                                                    Bzyku walczył jak prawdziwy intelygent. Dlatego, dla mojej Krysi...
                                                    eee...tzn. bzyka... najlepszy zestaw poproszę.
                                                    Dzienx...
                                                  • Gość: bzyku Re: Wygrałeś bzyku IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.04.10, 23:23
                                                    no to sio z forum hehehe
                                                  • Gość: PEPE Ależ nie bzyku IP: *.krak.tke.pl 26.04.10, 23:53
                                                    Chodziło mi tylko o kwestie kolegowania i tego grilla...:)
                                                    Sam rozumiesz. Ty - pan na włościach, a ja... cóż - zwykły blokers...
                                                    Co do forum - temat jest jeszcze otwarty... :P
                                                  • Gość: bzyku Re: Ależ nie bzyku IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.04.10, 00:00
                                                    kolerzka grilowy sie znalaz,za wysokie progi co? hehehe,forum koles zakładaj se
                                                    w te pendy bo tu dla intelygentuw nie ma miejsca
                                                  • Gość: PEPE Re: Ależ nie bzyku IP: *.krak.tke.pl 27.04.10, 00:22
                                                    No, wysokie, czy nie wysokie - nie wiem. Jakoś mnie ta chałupa (nawet wolno
                                                    stojąca) nie przekonuje... Ale ty masz tego swojego chłopa, co Ci ogród z puszek
                                                    po piwie oczyszcza i ja się trochę boję, że Ty go na tego grilla przywlec
                                                    możesz. I co ja wtedy zrobię? O Tobie wiem, że raczej w zieleninie gustujesz ale
                                                    ten chłop? Czym Ty go w ogóle karmisz? A jak mi zacznie puszki z browarem
                                                    wybierać, bo uzna że tak trzeba? No, wiesz - taki odruch, który w nim
                                                    wypracowałeś... Sam nie wiem... Najlepiej, napisz o nim coś więcej, to może się
                                                    jeszcze zastanowię...
                                                  • Gość: bzyku Re: Ależ nie bzyku IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.04.10, 00:29
                                                    Koles daj se luza z tym grilem i nie buj rzaby nikogo nie przyprowadze bo po
                                                    primo grila nie uznaje bo jak sam zauwarzyłes gustuje w zielu a po secundo chłop
                                                    co mi w ogrodze sprząta intelygentow nie lubi a poczciwy on jest to pewnik byle
                                                    jakich puch i w byle jakiej zagrodzie nie zbiera hehehe
                  • Gość: hehe! Re: anna i Anka sio z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 22:19
                    Oj bzyku, bzyku...te nędzne ilości twoich szarych ci się przegrzały...
                    idź lulu!
                    Już późno...
                    • Gość: huzia na ... PEPE!!!!!!!!!!! IP: 94.42.116.* 26.04.10, 12:56
                      Jesteś The Best!!! ale się ubawiłam!!
                      ale już chyba wiesz o tym... :) :) :)
                      • Gość: hehe! Re: PEPE!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 12:10

Cieszę niezmiernie...tylko że ja nie jestem PEPE.
                        • Gość: bzyku Re: PEPE!!!!!!!!!!! hehe IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.04.10, 13:09
                          Nastempny intelygentny,bystry jesteś ale nieco inaczej hehe,laska napisała do
                          pepowego intelygentna wyraźnie a ten myślal,ze to było do niego
                          heheheheheheh.Piszcie dalej tylko zacznijcie wreszcie urzywac tych
                          intelygentnych muszczkuf hehehehehe
                          • Gość: hehe! Re: PEPE!!!!!!!!!!! hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 18:33
                            Oj bzyku,bzyku...szarych u Ciebie coraz mniej, te co miałeś przegrzały Ci się z
                            wysiłku i uległy totalnej zagładzie.
                            Szanuj te resztki...szanuj... zniszczone szare się nie odbudowują.
                            Widzisz sam, nawet przyzwoita dedukcja jest Ci daleka.
                            Nie jestem PEPE...zacięło Ci się, czy co?
                            I czy teraz przeczytam: a sio?
                            • Gość: bzyku Re: PEPE!!!!!!!!!!! hehe IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.04.10, 19:04
                              to ze nie jesteś pepe to ja wiem (pepe jaki jest to jest ale i tobie i innym
                              daleko do niego) i ta laska tesz wiedziała, a to ze se napisała pod Twoim postem
                              nie znaczy ze bylo do Ciebie,nie czytasz ze zrozumieniem bos prosty chłop to i
                              nie dziwi nic, pisz se dalej dalej bez sensu hehehe
                              • Gość: hehe! Re: PEPE!!!!!!!!!!! hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 21:05
                                No cóż bzyku...w cywilizowanym świecie pod postem odpowiada się na
                                post...najwyraźniej tego nie wiedziałeś...
                                Ja wiedziałam...zauważ, że nie piszę wiedziałem...
                                Bzyku jesteś rozbrajający...nieźle się bawię czytając Twoje posty...
                                No to będzie to : a sio, czy nie?
                                • Gość: bzyku Re: PEPE!!!!!!!!!!! hehe IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.04.10, 22:43
                                  zocha i rzeszowiak chyba skumali że sie blaznili.pójdz za ich przykładem hehehehe
                                  • Gość: Zocha do bzyka IP: 89.230.85.* 27.04.10, 22:52
                                    Nie schlebiaj swojej przenikliwości. Po prostu brak Ci polotu,
                                    stajesz się nudny i wtórny. Brak Ci argumentów. I na dodatek masz
                                    problemy z wlaściwym podpinaniem.
                                    Szkoda dalej ciągnąć ten wątek. Po Tobie już niczego odkrywczego się
                                    nie spodziewam. Dobranoc.
                                    • Gość: bzyku Re: do bzyka IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.04.10, 22:58
                                      zocha zocha przez krótką chwilę myślalem ze jesteś nawet inteligentna ale
                                      nie, pomyłka jesteś zwyczajnie prosto intelygentna hehehe a co do
                                      problemu z podpinaniem to cos ci sie pomerdało heheeh
                                  • Gość: hehe! Re: PEPE!!!!!!!!!!! hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 10:44
                                    Mistrzostwo w błazeństwie zdecydowanie należy się Tobie ,ale jednak
                                    nie mam zamiaru sięgać po ten zaszczytny tytuł.
                                    Żegnam Cię bzyku, jak Ci się jeszcze nie znudziło, to bzykaj tu sobie
                                    dalej...
                                    • Gość: bzyku Re: PEPE!!!!!!!!!!! hehe IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.04.10, 12:34
                                      O to chodzi zeby wypleniac takich jak Ty z forum, dobrze że w pore skumałeś że
                                      jestes tu nieporządany bo ani poczucia humoru ani bystrego muszczka nie
                                      masz więc SIOOOOOOOOOO
                                      • Gość: hehe! Re: PEPE!!!!!!!!!!! hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 14:31
                                        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        • Gość: bzyku Re: PEPE!!!!!!!!!!! hehe IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.04.10, 21:17
                                          Żebym Cie tu wiecej nie widział hehe
                                          • Gość: hehe! Oj bzyku, bzyku :)))))))))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 08:43
                                            :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              • Gość: PEPE Się normalnie wzruszyłem... IP: *.krak.tke.pl 28.04.10, 23:00
                                bzyku... Nie mogę uwierzyć... Ty mnie jednak lubisz...?! Skoro tak, to
                                odwołuję wszystko co do tej pory napisałem... Przychodź do mnie na tego grilla.
                                Przychodź Ty i weź ze sobą tego chłopa wesołego od puszek... A co mi tam... A i
                                jeszcze... Tą żabę lękliwą (co to się tak boi) zabieraj również... :):):)
                                • Gość: bzyku Re: Się normalnie wzruszyłem... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.04.10, 00:21
                                  Rzarty se robisz z tym grillem? Ani rzaba ani muj robotnik ani tym bardziej ja
                                  nie przyleziemy z prostej przyczyny:karzdy intelygent to nasz wrug,zapros se
                                  hehe albo zochę na party balkonowe no i nie masz się jak dzieciak,nie smarkaj
                                  szpika w mankiet hehehehehe
                                  • Gość: PEPE Re: Się normalnie wzruszyłem... IP: *.krak.tke.pl 29.04.10, 15:11
                                    bzyku... To nie są żarty. Umyj chłopa, umyj żabę i wpadajcie...:)
                                    Zieleninę i puszki po piwie ja zabezpieczam, tak że Ty nie musisz się o nic
                                    martwić... no... może tylko pomyśl nad jakimiś intelygentnymi tematami do
                                    rozmów... No, wiesz - żeby nam się nie nudziło...
                                    • Gość: bzyku Re: Się normalnie wzruszyłem... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.04.10, 22:20
                                      jeszcześ se nie odpuścił z tym grillem? Chłopa zwolniłem bo okazał się pedziem a
                                      ja tolerancyjny nie jestem, do tego chciał się dopuszczać nierzondu, ale nie łam
                                      się są chentni na grilla i do tego tak jak Ty intelygentni
                                      • Gość: PEPE Re: Się normalnie wzruszyłem... IP: *.krak.tke.pl 29.04.10, 22:28
                                        No masz...! To nam komplikuje nieco sprawę... Mam tylko nadzieję, że nie chciał
                                        się tego nierządu dopuścić na żabie...?
                                        A co do grilla...
                                        No, co miałem odpuszczać jak on dopiero w łyk-end ?
                                        Long łyk-end.
                                        Ok. To zróbmy tak. Zatrudnij nowego chłopa (najlepiej kastrata - to unikniesz
                                        problemów). Przećwicz go i jak się sprawdzi, bierzcie żabę pod pachę i wpadajcie...
                                        • Gość: bzyku Re: Się normalnie wzruszyłem... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.04.10, 14:19
                                          Rzaba z chłopem poszła bo sie przywionzała co z niom bendzie robic nie moj
                                          interes heheheh.Szukam nowego od puch ale cienszko nikt się nie chce podjonc bo
                                          karzdy chce zapłaty w natuże ale nasiało tych co to kochajom inaczej hehehe a
                                          może wśrut intelygentow sie jaki normalny znajdzie co by sptzrątnal te puchy a i
                                          przy tym nie chciał miłosci bo jak nie to bende musial ograniczyc sporzycie, no
                                          i dniufka niezła to jakby co to pusc wici po swoich kolesiach
              • Gość: sid Re: anna i Anka sio z forum IP: 83.1.119.* 24.04.10, 20:54
                Bzyku. Czujesz się dobrze? nie martw się, przejdzie Ci.
                • lechowski51 Re: anna i Anka sio z forum 24.04.10, 23:45
                  Bzyku wez lekarstwa prosze!
                  • Gość: anty """""""""bzyku""""""""" won! z forum!!! IP: 94.42.116.* 25.04.10, 11:51
                    Jak w/w!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: bzyku banda hipokrytów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.04.10, 17:10
                      Co juz Wam pseudo intelygentki i intelygenci pasują?? hehehe
                      • Gość: Zocha Re: banda hipokrytów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 89.230.85.* 25.04.10, 22:56
                        bzyku, płyta Ci się zacięła.
                        • Gość: bzyku Re: banda hipokrytów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.04.10, 23:21
                          Gość portalu: Zocha napisał(a):

> Już dawno doszłam.

no zocha to zes sie nie popisala heheheh
                          • Gość: Fulco De Lorche Re: banda hipokrytów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ostnet.pl 29.04.10, 14:53
                            Bzyku wiesniaku sasiad stoi pod drzwiami puszki pozbieral i przyszedl po
                            obiecana nagrode podobno masz mu zrobic lache
                            • Gość: bzyku Re: banda hipokrytów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.04.10, 15:03
                              nie taka była umowa, muszę zmienic chłopa puchowego bo ty dobze spszątasz
                              pszyznaje ale,ze jestes niedo...ny i zbieranie puszek jako wysilek fizyczny ci
                              nie styka to jusz nie moj problem zwalniam cie siooo
    • Gość: ooooooooooo Re: anna i Anka sio z forum IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.05.10, 18:57
      Gratulacje wypleniłeś chwasty z
      forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ooooooooooo Re: bzyku helpppp IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.05.10, 20:53
        wracaj oni ciągle tu są!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka