Dodaj do ulubionych

Zespół Stellaris

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 18:30
Witam,
Proszę o opinie na temat tego zespołu, chodzi mi głównie o wesela.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafi Re: Zespół Stellaris IP: *.19.165.93.osk.enformatic.pl 11.08.10, 19:10
      Hey.Grali na moim weselu 2 tyg. temu.Mozna ich okreslic jednym slowem:Rewelacja. Dziewczyna bardzo ladnie spiewa,graja przerozna muzyke,chodza miedzy stolami i graja,zawodowcy.Goscie doswiadczeni.Zespol moze isnieje juz z 20 lat.Wiekszosc ludzi okolo 40 powinno ich pamietac,poniewaz grali przez wiele lat w Akademi na przeroznych zabawach,sylwestrach itd.Pozdrawiam
      • Gość: beciaa Re: Zespół Stellaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 20:09
        Dzięki za opinię, wybrałam ich w ciemno i mam nadzieję że nie będę żałować,
        pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Zespół Stellaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 11:19
          Myślę, że jednak będziesz żałować. Są do doopy. Byłem na jednym weselu gdzie
          "grali" i gorszego zespołu na weselu nie widziałem.
          Sory, ale chciałaś opinię, to masz.
          Życzę jednak, aby ten zespół dał czadu, bo nikt nie jest tak odpowiedzialny za
          atmosferę jak grajki. Może się zmienili do tego czasu?
          • Gość: beciaa Re: Zespół Stellaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 22:22
            Dość krytyczna opinia, może jakieś konkrety? Nie potrafią śpiewać? Nie bawią
            gości? Nadużywają alkoholu w trakcie wesela? Jeszcze nie podpisałam umowy więc
            ta opinia może się przydać.
            • Gość: vp Re: Zespół Stellaris IP: *.rzeszow.mm.pl 14.08.10, 11:21
              Nawet się nie zastanawiaj tylko bierz. Ten wyżej to pewnie konkurencja albo
              frustrat, który chciał z nimi grać ale był za kiepski. Jak zespół istnieje ponad
              20 lat, będąc słabym tyle by nie przetrwał, a o ile wiem terminy mają
              zarezerwowane na długo do przodu. Nie tylko wesela, ale i studniówki, imprezy
              firmowe, supporty, występy w klubach itp. To nie są ludzie z przypadku. Masz
              kontakt, poproś o płytkę demo.
          • Gość: Rafi Re: Zespół Stellaris IP: *.19.165.93.osk.enformatic.pl 14.08.10, 13:37
            No kolego chyba nie wiesz co piszesz.Takich opinie to szalenstwo.Goscie graja na maxa,doswiedczeni(szkoly muzyczne) od 20 lat,graja na przeroznych imprezach.Daja czadu,graja znane utwory od wielu lat,piosenki angielskie jakie chcesz,gitary na wysokim poziomie... itp Pozdr
    • Gość: gość Re: Zespół Stellaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.10, 20:45
      nie bawili ludzi, a panienka śpiewała, jak by była na zsyłce w ruskim kołchozie
      i robiła to za karę. Piszę co widziałem i słyszałem. Nikomu bym ich nie polecił.
      Ale jednym się podobają krasnale ogrodowe, a innym wiatraczki.
      • Gość: gosc Re: Zespół Stellaris IP: 81.219.246.* 23.07.13, 13:27
        Zna ktos bardziej aktualne info nt tego zespolu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka