wacus333 09.09.10, 10:09 Mam pytanie kto w Rzeszowie może szybko i dobrze napisać projekt z działania 8.1 tak żebym dostał z 500 tys mam dobry pomysł czy jest firma która zrobi to bez kasy lub weźmie kasę dopiero jak mi przyznają projekt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VoCoolSky Re: dotacje unijne IP: 89.230.64.* 09.09.10, 18:32 Zart tygodnia ... Firma ktora zrobi to bez kasy ... 500 tys zl .... Czlowieku .... chyba mowimy o innych swiatach lub innych wymiarach Sprawa 1. Ktos wykonuje dla ciebie usluge i ma czekac kilka miesiecy na zaplate ? Dobre . A co jesli dotacji nie dostaniesz ? Czym i z czego zaplacisz ? Sprawa 2. Mowimy o rzeszowie ? Bo tutaj dostac dotacje to wielka sztuka ... generalnie dotacje w miescie skonczyly sie jeszcze w marcu lub lutym br o ile dobrze pamietam. Sprawa 3. Gdybys napisal ze chodzi o 50 tys to moze bym sie zgodzil ale 500 ... kwota z kosmosu . Ogolnie mnie rozbawiles swoim optymizmem. Ale z serca zycze powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siłaczka Re: dotacje unijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 02:06 Burak jesteś. Ja napiszę i poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: dotacje unijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 21:49 A możesz zrobić to też dla mnie?Bardzo byłoby to potrzebne/tel.693106694,wystarczy sms,na pewno oddzwonię/. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 15:04 co za osioł /VoCoolSky/ jak się nie ma coś mądrego do powiedzenia to lepiej przecież nie pisać program 8.1 dopiero został ogłoszony więc nie mógł się skończyć w marcu a poza tym w tym projekcie 500 tys to wcale nie dużo i patrząc na wcześniejsze nabory kwota realna do otrzymania co do zapłaty to też przecież nie jest to jakaś kosmiczna kwota ja mogę się tego podjąć podpisujemy umowę dajesz 500zł jak projekt przejdzie dopłacasz 10 000zł oczywiście jak pomysł jest naprawdę ciekawy a ty spełniasz wymogi jak coś to napisz jakulinek@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VoCoolSky Re: dotacje unijne IP: 89.230.64.* 10.09.10, 19:59 Jakulinek :) Ty jakas firme reprezentujesz czy robisz reklame ? Bo adres email to masz na darmowym serwerze a od czlowieka byznesowo zajmujacego sie pisaniem wnioskow o dotacje wymagane sa przynajmniej podstawy sieciowej kultury. :) Ty smieszny mały człowieku nawet nie znasz zasad jakie panuja w usnecie ( nie podawac publicznie adresow email) a za projekty unijne chcesz sie brac ? Napisałem wczesniej ze post autora watku byl zartem tygodnia - zmieniam decyzje - Ty jestes najlepszym zartem nie tygodnia ale całego wrzesnia. Kultura tez nie grzeszysz nazywajac kogos oslema samemu sie tak zachowujac. Krotko mowiac: prostak jestes i tyle... w temacie unijnych dotacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ewo-51 Re: dotacje unijne 17.02.11, 11:33 Ja bym radziła skontaktować się z portalem www.granty.pl zdecydowanie najlepiej znają się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dotacje unijne IP: *.krak.tke.pl 09.09.10, 21:28 chyba sie wczoraj urodziłes...za darmo..w tych czasach...hahahahahaha a poza tym pomysł nic nie znaczy jak nie masz układziku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.10, 09:31 sam sobie napisz cały problem w tym żeby znaleźć dojście żeby on jeszcze został pozytywnie \ oceniony ale to inna bajka to link do strony gdzie można podgladnąć wniosek z poprzedniego rozdania który został zgłoszony, przeszedł a stowarzyszenie wszystko załatwiło bez kasy nowaera.org.pl/content/zobacz-jak-wygl%C4%85da-poprawnie-wype%C5%82niony-wniosek ps. wg mnie nie wszystko zależy od znajomości ale z 50% wnioskami można by polemizować jednak jak ktoś ma fajny pomysł to już ma 50% na starcie więc niech się nie zniechęca i wali po kasę w końcu dostać 500tys za nic jak się ma np 25 lat to jest coś więc zamiast gadać głupoty na forach cieszmy się z każdego projektu który wypali w naszym regionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabeł Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 13:16 ja też uważam że bez szerokich pleców takiej dotacji się nie dostanie ale warto spróbować jak ryzykuje się tylko 500zł to warto to zrobić żeby nawet się czegoś nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladek Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.10, 09:11 myślę że jak by te 10 tys wystarczyło żeby dostać to i tak się opłaci ale skoro ość tak do tego podchodzi to stanie na łowie żeby te 10 tys dostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 08:23 a do kiedy jest to działanie i gdzie można poczytać o szczegółach? i jak zweryfikować czy mój pomysł jest na tyle dobry żeby wcielić go w życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.10, 15:33 poczytać możesz tutaj poig.parp.gov.pl/index/index/597 ale jak sam nie wierzysz że to jest super to nie daję ci wielkich szans na sukces z biznesem jest jak z miłością musisz w to wierzyć i całkowicie się temu poświęcić a wtedy masz 50% że to wypali ale jak na samym początku już w to wątpisz to jest tak jakbyś panią młodą zdradził z druhną już w noc poślubną więc może sobie odpuść pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladek Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.10, 12:32 teraz to już chyba za późno został tydzień żeby napisać dobry wniosek potrzeba 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: dotacje unijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 18:49 o czym wy mówicie można dostać 40 000zł a nie 500tys??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 12:56 Ludzie dajcie sobie spokój z dotacjami to jedno wielkie oszustwo ja od roku nie mogę się pozbierać odkąd podpisałem umowę nie dostałem jeszcze złamanego grosza a wymaganie jakie mi stawiają to jakiś kosmos wydałem 200tys zapożyczyłem się wszystko rozliczyłem co do grosza a i tak cały czas im coś nie pasuje więc przestrzegam jeżeli ktoś uważa że to są łatwe pieniądze niech lepiej się sto razy zastanowi niż raz złoży wniosek o jakąś kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: dotacje unijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 13:13 W mojej bajce to tylko mamy za darmo co zrobimy sami. Ale widać stary jestem i nie zauważyłem że z socjalizmu awansowaliśmy do komunizmu i realizowane jest jego sztandarowe hasło ; ,,każdemu według jego potrzeb.,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 15:43 a teraz są jakieś dotacje żeby łatwo dostać jakąś kasę gdzie to szukać gdzie można iść po radę ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowik Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.11, 10:20 Ludzie o czym wy gadacie przecież mylicie podstawowe pojęcia co innego 8.1 na innowację a co innego 40 tys na rozpoczęcie działalnośc a co innego 8.2 dla firm jak wy chcecie dostać cokolwiek jak nie macie pojęcia co wy chcecie???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coto?? Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 16:34 ludzie o czym wy mówicie żeby dostać 14tys z up ludzie stali całą noc na mrozie i to jeden mówił że z tego musi 15% dać za załatwienie więc ten gość co chce dostać 500 to jakiś kosmita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novy Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 09:55 dlaczego u nas wszyscy muszą narzekać jak ktoś ma super pomysł i bardzo chce to i tak sobie poradzi bez dotacji czy z dotacją ale uważam że dawanie takich pieniędzy młodym ludziom bez doświadczenie to jakieś nieporozumienie albo przekręt ps. Na początek powinien ktoś dostać te 14 czy 20 tys pokazać że potrafi sobie poradzić z działalnością i za dwa trzy lata może ubiegać się o następne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: dotacje unijne IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.03.11, 11:18 Wie ktoś kiedy się składa wnioski o przyznanie dotacji na rozpoczęcie działalności w 2011?i czy na prawdę trzeba stać całą noc żeby się załapać? liczy się kolejność podań czy konkretny pomysł?i dlaczego tylko 14000 jak wszystkie miasta mają po 18500 jak jest napisane w regulaminie i np wniosek z Warszawy ma 10 stron i jest prosty do wypełnienia a w Rzeszowie 18 stron? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: dotacje unijne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 11:33 ludzie zastanówcie się jak wy chcecie prowadzić działalność jak nie wiecie gdzie dostać 15tys na rozpoczęcie ps. Za miesiąc będzie można dostać 40tys + 1200zł miesięcznie tylko trzeba poszukać znajomości bo lista chętnych już jest napięta Odpowiedz Link Zgłoś
marcel1983k Re: dotacje unijne 08.03.11, 16:43 skąd taka informacja, że nie dostaniesz dofinansowania bez znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny? Re: dotacje unijne IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.03.11, 19:18 A gdzie dają 40000 i 1200 co miesiąc? Odpowiedz Link Zgłoś