Gość: bolek IP: 82.160.117.* 08.12.10, 14:59 szukam wykonawcy kuchni ,możecie kogoś polecić solidnego i cenowo rozsądnego? robił ktos w RESMAR?? pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOŚĆ Re: meble do kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 09:50 Polecam wybrać się do Łańcuta - studio mebli kuchennych BRW. Bardzo duża ekspozycja, miła obsługa. Można dowiedzieć się fachowo co jest dostępne w takich meblach. Jestesmy z żoną bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: meble do kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 16:17 A ja polecam wybrać się do Krosna, niedawno otworzyli tam studio mebli niemieckich Hacker, Nolte, trafiliśmy tam całkiem przypadkiem kopara nam opadła.Perfekcjonizm w każdym calu i to za bardzo rozsądne pieniądze. Zainteresowanym mogę podać namiar na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
poka.yoke Re: meble do kuchni 20.11.14, 16:51 Na Rejtana w Rzeszowie niedaleko Merkury Market jest nowy Salon Hackera, nie pamiętam jak się nazywa ale mebelki MEGA. Odpowiedz Link Zgłoś
moskwa1970 Re: meble do kuchni 07.12.14, 19:24 Niestety nie moge polecic zadnej solidnej Firmy, ale moge kategorycznie ostrzec przed Firma Studio Mebli Storm Krzysztof Buczko Na pierwszy rzut oka mila konkretna i profesjonalna obsluga. Sam dalem sie skusic. Kosztowalo mnie to wiele nerwów i kosztuje do dzis.( A jeszcze wiecej pieniedzy) Meble wykonane sa katastrofalnie. Pracownicy nieudolni a wlasciciel ma za duze ambicje a za malo techniki i pojecia, zeby wykonywac profesjonalnie meble. OSTRZEGAM I ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Studio Mebli Storm Krzysztof Buczko Odpowiedz Link Zgłoś
71koko Re: meble do kuchni 17.12.14, 21:21 poka.yoke chyba masz na myśli Studio mebli Więcpol !? Odpowiedz Link Zgłoś
kamill1971 Re: meble do kuchni 19.01.15, 21:30 poka.yoke oraz 71koko - a właściwie firmo Więcpol - żenująca forma reklamy ale gratuluje kreatywnosci. Odświeżanie forum z 2010r dla zrobienia sztucznego szumu - brawo! Słomkę podać, czy wyjmiecie sobie z butów? Ze swojego doswiadczenia nie polecam tej firmy, natomiast na ulicy Wyzwolenia znajduje się salon z meblami Hacker oraz Nolte który obsłużył mnie profesjonalnie ! Można obsłużyć klienta w miły i przede wszystkim profesjonalny sposób? Można! Odpowiedz Link Zgłoś
modest60 Re: meble do kuchni 29.04.15, 23:41 Niemieckie meble bardzo ładne i wykończenie nie pozostawia nic do życzenia, jednak troszkę droższe od Polskich producentów i ostatecznie zdecydowaliśmy się zamówić meble wykonane przez lokalnego producenta. Odpowiedz Link Zgłoś