Dodaj do ulubionych

pozycjonowanie strony internetowej

IP: 178.219.20.* 14.12.10, 12:07
Szukam kogoś, kto za rozsądne pieniądze zajmie się pozycjonowaniem strony internetowej... Liczę na pomoc forumowiczów z Podkarpacia.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: pozycjonowanie strony internetowej IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 14.12.10, 17:26
      cześć Ola,

powiedz jaki masz na to budżet
      • Gość: Ola Re: pozycjonowanie strony internetowej IP: 178.219.20.* 14.12.10, 20:41
        Witam.
        A jaki budżet mam mieć? Proszę o jakieś konkrety.
        • Gość: ja Re: pozycjonowanie strony internetowej IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 15.12.10, 05:39
          jeśli ma to być zrobione dobrze: przebudowa strony pod kątem SEO (wycena zależy od tego co masz teraz zrobione) + ok. 2 tyś zł / miesiąc przez kilka, kilkanaście miesięcy + później co jakiś czas aktualizacje

jeśli ma to być zrobione tanio i/lub szybko - kilkaset złotych - do tysiąca jednorazowo (zakup linków itp.), jednak w tym wypadku jest duże prawdopodobieństwo że wyszukiwarki zablokują wyszukiwanie strony na kilka - kilkanaście miesięcy
          • Gość: poz Re: pozycjonowanie strony internetowej IP: *.19.165.89.osk.enformatic.pl 15.12.10, 07:25
            Ten gość z tymi cenami to grubooooo przesadził. Napisz Ola maila do siebie .
            • Gość: Janek Re: pozycjonowanie strony internetowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 09:19
              A od czego jest Google AdWords?
            • Gość: Ola Re: pozycjonowanie strony internetowej IP: 178.219.20.* 15.12.10, 12:10
              Strona jest gotowa, o reszcie nie mogę nic powiedzieć, bo się nie znam. Rzeczywiście, to co napisał ktoś powyżej, zwala z nóg (ceny!). Na wszelki wypadek podaję swój adres: zeto_gie@wp.pl
              Dzięki.
              • Gość: ja Re: pozycjonowanie strony internetowej IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 15.12.10, 13:37
                no cóż... ceny są normalne jak dla normalnego, komercyjnego projektu...
                • alex.z Re: pozycjonowanie strony internetowej 16.12.10, 20:51
                  Zawsze tez możesz dla porównania przejrzeć oferty innych firm i ich cenniki, może znajdziesz ofertę dla siebie.
                  • alex.z Re: pozycjonowanie strony internetowej 16.12.10, 20:52
                    osobiście mogę polecić jedną, ale wybór w tej dziedzinie masz duży.
    • Gość: Gość Re: pozycjonowanie strony internetowej IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.05.13, 09:18
      W Rzeszowie firma FireWeb zajmuje się również pozycjonowaniem : www.fireweb.pl
      Napisz do nich w formularzu kontaktowym to za darmo robią wycenę.
    • sempower Re: pozycjonowanie strony internetowej 29.03.24, 16:19
      najlepiej skorzystać z opcji darmowa wycena pozycjonowania w serwisie sempower.pl i uzyskać wszystkie szczegóły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka