Dodaj do ulubionych

Policja szuka internetowego amanta

IP: *.32001-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 29.04.04, 07:20
ladna mi to 16 letnia ania??wali alkohol i dziwi sie ze chlopak ma chec sie
pokochac!!!zaden to gwalt-ania jest dziwka i tyle!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: Policja szuka internetowego amanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 09:11
      no wlasnie gosciu ma racje i tyle ......
      • Gość: B. No nie przesadzajcie :-( IP: *.pul.tke.pl 29.04.04, 09:33
        Panowie, mylicie pojęcia. To, że panna łyknie piwka z chłopakiem, nie znaczy,
        że musi mu od razu d**y dawać. W ogóle co to za informacja: "pili alkohol"? To
        raczej dezinformacja, jak można po reakcjach zauważyć. Tak poza wszystkim, to
        dziewczę skrajnie nieodpowiedzialne, miała dużo szczęścia, że tylko telefon
        straciła, durnota jedna.
        • rychu_z_przemysla Re: No nie przesadzajcie :-( 29.04.04, 11:38
          Gość portalu: B. napisał(a):

miała dużo szczęścia, że tylko telefon
          > straciła, durnota jedna.

cnoty sie nie udało...
          • Gość: Infor-mator Re: No nie przesadzajcie :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 13:29
            Jakiej cnoty, jakiej cnoty

ja tylko ten telefon chciałem od niej pożyczyć.

A tak na marginesie i poważnie to skrajna nieodpowiedizalność - moze on
            odczytał ze ona cos wiecej chce i jak sie rozpedził to nie udało mu sie
            zatrzymac.
            Według mnei sama sobie jest winna, mimo ze jakis ueraz psychiczny jej zostanie
            • Gość: rostan Brawo dla rodziców IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 15:50
              Widać,że panna odebrała staranne wychowanie
              • rychu_z_przemysla Re: Brawo dla rodziców 29.04.04, 16:12
                Gość portalu: rostan napisał(a):

> Widać,że panna odebrała staranne wychowanie

Tak, bardzo staranne. Takie wychowanie dyskotekowo- szybkonumerkowe :)))
                • Gość: Observ nie bądż Rychu nachalny IP: *.enformatic.pl 29.04.04, 16:21
                  Rychu z Przemyśla!
                  stajesz się nachalny z tą reklamą miasta. Znam Przemyśl, wiem jakie ma zabytki,
                  bywałem na wszystkich jego twierdzach.Lecz to,co wyprawiasz na forum jest zbyt
                  namolne.Zwolnij!
                  Co do dziewczęcia,które uległo pokusie, wydaje się,że nic nowego.Teraz
                  dzieczyny nie mają skrupułów.Jak się trafia facet od razu za nim latają.I dają
                  d...y kiedy amant tylko chce.Może to i dobrze.
                  • Gość: B. Ja nic do Rycha nie mam, ani do jego sygnaturki IP: *.pul.tke.pl 29.04.04, 22:02
                    Niech ma jaką chce, co ma sobie napisać: CHWDP? A dziewczęcia nie znamy i nie
                    wiemy, czy cichodajka czy nie. Co do większości panienek (tych ze szkół
                    średnich) - to przeważnie erotomanki - gawędziarki, cwaniakować lubią, a jak co
                    do czego przychodzi to w płacz i do mamusi:-)Głupie to i jak widać
                    niebezpieczne. Ciekawe, co gościowi na czacie opowiadały.
    • Gość: comb Re: Policja szuka internetowego amanta IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 18:29
      Aha, czyli jesli dziewczyna wypije z chlopakiem, od razu jest dziwka? I
      upowaznia go to do gwaltu? A ja myslalem, ze mezczyzni powinni sie kierowac
      mozgiem, a nie penisem. Sam jestem facetem i wstyd mi za takie opinie ..
      • Gość: kobieta Re: Policja szuka internetowego amanta IP: *.proxy.aol.com 30.04.04, 00:46
        cale szczescie, ze jedna chociaz madra odpowiedz, bo wiare w ludzki rozum
        zaczelam tracic. ciekawe czy reszta towarzystwa to sie urodzila taka durna czy
        to ciezka praca do tego doszla.
    • Gość: starski Re: Policja szuka internetowego amanta IP: *.thls.bbc.co.uk / *.thls.bbc.co.uk 30.04.04, 14:50
      ...policja raczej poszukuje niedoszłego gwałciciela,czyli człowieka
      podejrzanego o bardzo poważne przestepstwo. Slowo "amant" oznacza zupełnie
      kogoś innego.
    • Gość: pseudo Kasia:) Te czaty sa jak zaraza IP: *.enformatic.pl 01.05.04, 12:14
      Kiedys przez gg moi koledzy podszyli sie za kobiete i podrywali innego kumpla.
      Trwało to ponad 3 miesiace chlopak sie prawie zakochal w wirtualnej pani.....
      Do czasu az czekal kilka godzin na nia na rynku i w koncu zjawili sie koledzy uswiadamiajac mu brutalna prawde

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka