Dodaj do ulubionych

Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie d...

IP: 81.219.150.* 01.04.11, 19:43
Życzę wszystkim rozumu!
Obserwuj wątek
    • Gość: Prześmiewca Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 19:58
      Za późno.
    • Gość: oldres Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 20:26
      jeśli nie na koniu to chociaż na osiołku.
      • mata_kari Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie 01.04.11, 21:41
        Oldres, masz u mnie porcję kiszki:-)
        • trotamundos Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie 01.04.11, 22:04
          dr_psychol moim idolem po wieki! Serio!
          • mata_kari Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie 01.04.11, 22:06
            trotamundos napisał:

> dr_psychol moim idolem po wieki! Serio!
            Popieram:-)
            • Gość: ptrk Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie IP: 79.139.93.* 01.04.11, 23:23
              Ten zacytowany przez Pana Artura wpis dr_psychola z forum zaskoczył mnie :D
              Zaskoczyło mnie to, że taki wpis znalazł się w artykule. Dr_psychol genialnie podsumował w prześmiewczy sposób to co się dzieje w Rzeszowie :)
              • Gość: mats Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 16:30
                Chociaż rzeczywistość w Rzeszowie jest, zaprawdę, mrożkowa jak w propzycji psychola to pomnik będzie trudno zorganizować w ten sposób.
                Tu trzeba symbolem, skrótem myslowym i przenośnią... Może monstrualny stół z jeszcze większą kopertą pod blatem ?
    • Gość: ono Sanepid oddal dopalacze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 22:17
      Sanepid oddal dopalacze i zainteresowanie sie tak tak ostroujarali?!

Pomysl jest idiotyczny - tylko skonczony kretyn moze brac pod uwage opcje stawiania nieudolnym radnym i Tadkowi pomnika :O
    • Gość: grześ Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie d... IP: *.rzeszow.mm.pl 01.04.11, 22:24
      Kiedy zbieracie kasę na ten pomnik?
      Chętnie dorzucę coś pod warunkiem, że będzie tam miejsce dla "eksperta" od oświaty Wolickiego. Ten na koniu tworzy nowe stanowisko dla swojego pupila, a on od razu znalazł oszczędności na swoje wynagrodzenie. Szybka reorganizacja kilku placówek i jednym się zabierze a "ekspertowi" da. No ale od czego są "eksperci"?
      Zapomniałem musi być miejsce dla nowych klakierów z PO.
      I to by było na tyle .
      • mata_kari Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie 01.04.11, 22:35
        A może by aukcja na rzecz? Ja mogę oddać stary biusthalter na rzecz pomnika. Żółty, rozciągnięty i sflaczały,ale pragnie pomóc. Miseczka FF:-)
        • Gość: cata mari Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie IP: 79.139.89.* 02.04.11, 08:46
          Jaki rozum takie cycki!
          • mata_kari Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie 02.04.11, 18:48
            Merci za kompliment.
      • dr_psychol Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie 01.04.11, 22:43
        Napiszę tak: mamy w Rzeszowie zdolnych młodych plastyków niech któryś wykona model pomnika w dowolnej technice np o wymiarach 1.5 m2 i wystawi go na aukcje. Ja mysle ze jak będzie dobrze wykonany moze osiągnąc niemałą cenę :)
        • mata_kari Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie 01.04.11, 23:22
          Ja bym wolała w skali mikro.Można nosić zawsze przy sobie jako mini szkaplerzyk i czcić...
        • Gość: dr.psychol 2 Re: Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie IP: 79.139.89.* 02.04.11, 11:24
          Napiszę tak:Masz głowę 6/9 i jeszcze rośnie!
          Niezły model!
    • Gość: xyz prima aprilis... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 22:24
      'Sądzę, że przedstawimy ją w kolejne prima aprilis, 1 kwietnia 2012 roku - zapowiedział Dolski.'

To tak jakby ktos pomyslal, ze Ci ludzie na mozg upadli. Z ich strony to byl sarkazm.

Nikt o zdrowych zmyslach nie postawi Tadkowi i spolce pomnika!
      • wadwzr Re: prima aprilis... 02.04.11, 07:52
        Widzisz xyz, towarzystwo które wypowiada się w kwestii wspaniałej inicjatywy pomnikowej, najwyraźniej, reprezentuje zdrowy dystans do siermiężnej rzeszowskiej rzeczywistości, Stolicy imitacji w której przychodzi nam funkcjonować na co dzień.

Ja na ten przykład nie uważam się za normalnego, gdyż samo pojęcie normalności jest nie do końca definiowalne. Ludzie dzielą się na mniej i bardziej popieprzonych, a ja mam jedynie nadzieję że zaliczam się do tych mniej popieprzonych, podkreślam, nadzieję, pewności nie mam.

Przecież nie jest normalnym że codziennie zastanawiam się jakież to kolejne ratuszowe obietnice bez pokrycia przyniesie kolejny dzień. Na jaki idiotyczny pomysł wpadnie nasz ratuszowy Pomysłowy Dobromir/Telesfor/Tadeusz I/itd.?

Ja byłbym gotów rzucić na tacę w intencji budowy pomnika Tadeusza I ale pod warunkiem - pomnik za abdykację. Jest jeden problem, nie widzę żadnego następcy, wszędzie nędza :(

A przecież nie chodzi w tym wszystkim o zamianę jednego kabaretu na drugi.
    • Gość: michu Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa zostanie d... IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 11:14
      haha dobre prymaaprylisowe
    • herr7 a byli tacy? 02.04.11, 16:25
      Czy Reichenówek miał jakichś bohaterów?
    • Gość: judas1 Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa będzie dop... IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 19:00
      Napijcie się zimnej wody pajace....
    • Gość: parasol Koncepcja pomnika Bohaterów Rzeszowa będzie dop... IP: *.38.160.60.resman.pl 02.04.11, 23:36
      wszystkie te tematy są bardzo ciekawe i nie pozbawione racji /nie mylić z żywnościową / bo -Prima Aprilis ciągle trwa , a my jesteśmy jako utrwalacze - władzy ludowej -
      P. Prezydentowi pomnik się należy ....................................
      Tegoroczne wybory będą wyścigami do " naszej kasy"-czyli podatników i trzeba przygotować miejsca pod pomniki dla wszystkich """wodolejców """??????????????!!!!!!!
      To właśnie ten system stworzył takie warunki ,a my to popieramy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      "nie bierz mało tylko dużo jeszcze Cię obsłużą ""!!?
      Przecierz został wybrany demokratycznie "" widziały GAŁY co wybierały" PO-pieram budowę pomnika z całą świtą JAK WYŻEJ 1111111111111111111111111111
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka