Dodaj do ulubionych

Sex w samochodzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:06
jake najlepsze miejsca znacie w ktorych cicho i spokkojnie mozna sie kochac w
samochodach ja osobiscie polcam lisia gore
Obserwuj wątek
    • Gość: emeryt Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 12:26
      dobry jest garaz ale trzeba wczesniej zamknac drzwi i odpalic silnik zeby nie
      bylo zimno
      • ares19 Re: Sex w samochodzie 07.05.04, 19:02
        Jest takie miłe miejsce przy lesie w Przylasku, jest też ciekawie w okolicach
        Lisiego Kątku /byle nie na podjeżdzie p,Sieczkosia :)
    • Gość: ja Re: Sex w samochodzie IP: *.man.rsk.pl 07.05.04, 20:40
      Zaleze - gielda samochodowa - byle nie w sobote lub w niedziele
    • ouimet Re: Sex w samochodzie 09.05.04, 13:21
      Gość portalu: hgw napisał(a):

> mozna sie kochac w
      > samochodach ja osobiscie polcam lisia gore

samochody po przeciwnych stronach gorki?
      • Gość: jojo Re: Sex w samochodzie na Lisce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 22:18
        dobre miejsce - koło baraczku z kajakami na lisce.Koło 22 cisza spokój, nikogo
        nie zdziwi parkujący samochód "pracujący na resorach" :)
        • ares19 Re: Sex w samochodzie na Lipiu 11.05.04, 20:06

Liska -Miejsce dobre - choć znam lepsze - na jeziorkami w Lipiu tak przy
          zachodzącym słonku
          gdyby Qrwa nie ten zimny maj
          Na kanapach w "mercu" jest cool- ale lepiej byłoby bez spiworka ;)))

Moja ciociolina jest zahartowana ale ja troche mniej :(
          • Gość: hgw Re: Sex w samochodzie na Lipiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:42
            dobre miejsce jeszcze jest kolo strzelinicy wojskowej powiedzial bym ze b dobre
            polecam
            • Gość: abc Re: Sex w samochodzie na żwirowisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 10:47
              Tylko - uwaga - wjeżdzać od kwiatkowskiego ostrożnie.I nie bać sie wędkarzy-
              to kulturalne i dykretne chłopy:-))))
              • gingerr1 Re: Sex w samochodzie na żwirowisku 16.05.04, 11:28
                ja polecam tylne fotele
                • ares19 Re: Sex w samochodzie na żwirowisku 16.05.04, 20:01
                  gingerr1 napisał:

> ja polecam tylne fotele

Nie znasz synku ważnej roli kierownicy jako oparcia dla partnerki i ...
                  zabawnych sytuacji gdy w ferworze zabawy ktores spusci nózką lub rączką hamulec
                  ręczny :))))
                  • Gość: I sekretarz Do seksu najlepsza jest czarna Wołga! IP: *.czajen.pl 16.05.04, 23:26
                    • Gość: hgw Re: Do seksu najlepsza jest czarna Wołga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 08:00
                      albo czerwony maluch
    • Gość: pawelll Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:24
      rocha na slocinie super miejsce super widoki
      • ares19 Re: Sex w samochodzie 27.05.04, 18:38
        Gość portalu: pawelll napisał(a):

> rocha na slocinie super miejsce super widoki

Oj tam może być kłopot bo sie miejscowi wq-rwiali, że im kondony pobocze
        zanieczyszczają i dzieciaki sie gorszą :-)

• Gość: milciu Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 07:11
      najlepsza jest górka na trasie do Chmielnika, przy słynnym zakręcie i koło domu
      włąściciela Princa z tymi badziewnymi figurkami na zewnątrz! zwane to miejsce
      jest rpzez pokolenia Rzeszowian "panoramą rzeszowa" widok jest niesamowity! kto
      nie widział niech zobaczy choćby dla samego widoku!
      • ares19 Re: Sex w samochodzie 30.05.04, 17:37
        Gość portalu: milciu napisał(a):

> najlepsza jest górka na trasie do Chmielnika, przy słynnym zakręcie i koło
        domu
        >
        > włąściciela Princa z tymi badziewnymi figurkami na zewnątrz! zwane to miejsce
        > jest rpzez pokolenia Rzeszowian "panoramą rzeszowa" widok jest niesamowity!
        kto nie widział niech zobaczy choćby dla samego widoku!"

ale właśnie to jest to miejśće o którym pisałem. Nawet zakaz zatrz. i post. se
        tam postawiłi.Milciu - to tym tam jeździsz co by z kobitką... czy widoki
        oglądać ??? :) A figurki to ja wole "wykręcać" niz odlądac
        • Gość: milciu Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 23:02
          no Ares nawet o tym miejscu program był swego czasu w TV Rzeszów- zbulwersowani
          mieszkańcy pobliskich domostw burzyli się że chołota się tłucze po nocach a
          rano po drodze szlajają sie zurzyte prezerwatywy!
          no jade tam bynajmniej w dwóch sprawach, z kobietą a zarazem widoki oglądać, ot
          taki romantyk jestem;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka