Gość: hgw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 11:06 jake najlepsze miejsca znacie w ktorych cicho i spokkojnie mozna sie kochac w samochodach ja osobiscie polcam lisia gore Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emeryt Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 12:26 dobry jest garaz ale trzeba wczesniej zamknac drzwi i odpalic silnik zeby nie bylo zimno Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 Re: Sex w samochodzie 07.05.04, 19:02 Jest takie miłe miejsce przy lesie w Przylasku, jest też ciekawie w okolicach Lisiego Kątku /byle nie na podjeżdzie p,Sieczkosia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sex w samochodzie IP: *.man.rsk.pl 07.05.04, 20:40 Zaleze - gielda samochodowa - byle nie w sobote lub w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Sex w samochodzie 09.05.04, 13:21 Gość portalu: hgw napisał(a): > mozna sie kochac w > samochodach ja osobiscie polcam lisia gore samochody po przeciwnych stronach gorki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Sex w samochodzie na Lisce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 22:18 dobre miejsce - koło baraczku z kajakami na lisce.Koło 22 cisza spokój, nikogo nie zdziwi parkujący samochód "pracujący na resorach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 Re: Sex w samochodzie na Lipiu 11.05.04, 20:06 Liska -Miejsce dobre - choć znam lepsze - na jeziorkami w Lipiu tak przy zachodzącym słonku gdyby Qrwa nie ten zimny maj Na kanapach w "mercu" jest cool- ale lepiej byłoby bez spiworka ;))) Moja ciociolina jest zahartowana ale ja troche mniej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: Sex w samochodzie na Lipiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:42 dobre miejsce jeszcze jest kolo strzelinicy wojskowej powiedzial bym ze b dobre polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Sex w samochodzie na żwirowisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 10:47 Tylko - uwaga - wjeżdzać od kwiatkowskiego ostrożnie.I nie bać sie wędkarzy- to kulturalne i dykretne chłopy:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gingerr1 Re: Sex w samochodzie na żwirowisku 16.05.04, 11:28 ja polecam tylne fotele Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 Re: Sex w samochodzie na żwirowisku 16.05.04, 20:01 gingerr1 napisał: > ja polecam tylne fotele Nie znasz synku ważnej roli kierownicy jako oparcia dla partnerki i ... zabawnych sytuacji gdy w ferworze zabawy ktores spusci nózką lub rączką hamulec ręczny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I sekretarz Do seksu najlepsza jest czarna Wołga! IP: *.czajen.pl 16.05.04, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: Do seksu najlepsza jest czarna Wołga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 08:00 albo czerwony maluch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelll Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:24 rocha na slocinie super miejsce super widoki Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 Re: Sex w samochodzie 27.05.04, 18:38 Gość portalu: pawelll napisał(a): > rocha na slocinie super miejsce super widoki Oj tam może być kłopot bo sie miejscowi wq-rwiali, że im kondony pobocze zanieczyszczają i dzieciaki sie gorszą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milciu Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 07:11 najlepsza jest górka na trasie do Chmielnika, przy słynnym zakręcie i koło domu włąściciela Princa z tymi badziewnymi figurkami na zewnątrz! zwane to miejsce jest rpzez pokolenia Rzeszowian "panoramą rzeszowa" widok jest niesamowity! kto nie widział niech zobaczy choćby dla samego widoku! Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 Re: Sex w samochodzie 30.05.04, 17:37 Gość portalu: milciu napisał(a): > najlepsza jest górka na trasie do Chmielnika, przy słynnym zakręcie i koło domu > > włąściciela Princa z tymi badziewnymi figurkami na zewnątrz! zwane to miejsce > jest rpzez pokolenia Rzeszowian "panoramą rzeszowa" widok jest niesamowity! kto nie widział niech zobaczy choćby dla samego widoku!" ale właśnie to jest to miejśće o którym pisałem. Nawet zakaz zatrz. i post. se tam postawiłi.Milciu - to tym tam jeździsz co by z kobitką... czy widoki oglądać ??? :) A figurki to ja wole "wykręcać" niz odlądac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milciu Re: Sex w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 23:02 no Ares nawet o tym miejscu program był swego czasu w TV Rzeszów- zbulwersowani mieszkańcy pobliskich domostw burzyli się że chołota się tłucze po nocach a rano po drodze szlajają sie zurzyte prezerwatywy! no jade tam bynajmniej w dwóch sprawach, z kobietą a zarazem widoki oglądać, ot taki romantyk jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś