Dodaj do ulubionych

DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY

IP: *.rzes.gazeta.pl 28.02.02, 11:50
Jeżeli poszukujesz pracownika to zostaw tutaj swoją ofertę. Jeżeli poszukujesz pracy to napisz kilka
zdań o sobie. Już w połowie marca rusza nasz nowy cykl "Znajdź pracę z Gazetą". Twoje ogłoszenia
obejrzy bardzo dużo osób... Nie zapomnij by zostawić kontakt do siebie (np. nr telefonu).
Obserwuj wątek
    • Gość: STREAM DAM PRACĘ IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 15:59
      STREAM COMMUNICATIONS - Telewizja Kablowa w związku z promocją zatrudni
      Przedstawicieli Handlowych (mogą być osoby studiujące) w Rzeszowie, Sanoku i
      Jaśle.
      Tel. (0 prefix 17) 858 10 03.
      • Gość: STREAM DAM PRACĘ IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 16:01
        Gość portalu: STREAM napisał(a):

> STREAM COMMUNICATIONS - Telewizja Kablowa w związku z promocją zatrudni
        > Przedstawicieli Handlowych (mogą być osoby studiujące) w Rzeszowie, Sanoku i
        > Jaśle.
        > Tel. (0 prefix 17) 858 10 03.

P.S.
        Proszę dzwonić w godzinach 10:00-16:00.
        • Gość: . Re: DAM PRACĘ IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 08:38
          Gość portalu: STREAM napisał(a):

> Gość portalu: STREAM napisał(a):
          >
          > > STREAM COMMUNICATIONS - Telewizja Kablowa w związku z promocją zatrudni
          > > Przedstawicieli Handlowych (mogą być osoby studiujące) w Rzeszowie, Sanoku
          > i
          > > Jaśle.
          > > Tel. (0 prefix 17) 858 10 03.
          >
          > P.S.
          > Proszę dzwonić w godzinach 10:00-16:00.

• Gość: Tadeusz Re: Szukam Pracy IP: 217.153.103.* 13.06.02, 07:34
          Jestem rencistą z wykształcenia technik elektryk + aktualne uprawnienia.
          Mam też kilkuletnie doświadzcenie w pracy przedstawiciela handlowego. Podejmę
          każdą pracę nie koniecznie w swoim zawodzie na terenie Rzeszowa lub okolic.
          Mój adres e-mail: xser@poczta.onet.pl Tel. 0-505-678-357.
          • Gość: Anastazj Re: Szukam Pracy IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 18:52
            Gość portalu: Anastazja (01 03 1976)napisał(a):

Jestem absolwentką Akademii Ekonomicznej w Krakowie (magister marketingu), studia
            licencjackie ukończyłam w Wyższej Szkole Biznesu w Nowym Sączu. Znam bardzo
            dobrze język angielski (uczyłam 3 lata w szkole podstawowej), dobrze niemiecki,
            posiadam wiedzę z zakresu obsługi komputera ( word, exel), prawo jazdy,
            interesuję się rysunkiem artystycznym. Lubię pracę z grupą ludzi i z komputerem.
            Poszukuję pracy, w której miałabym możliwość rozwoju i wykorzystania wiedzy
            zdobytej na studiach.
            Anastazja Gębarowska
            Albigowa 897
            37 - 122 Albigowa
            Tel. kom. 606317934
          • Gość: Tomasz Re: Szukam Pracy IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 19:06
            Gość portalu: Tomasz (16 02 1978) napisał(a):

Wykształcenie średnie, prawo jazdy (B), dyspozycyjny, odpowiedzialny . Przyjmę
            każdą pracę stałą lub dorywczą ( nie akwizycja).
            Tel. kom. 606317934
            • Gość: Konrad Re: Szukam Pracy IP: *.smlw.pl 20.10.02, 21:29
              Studiuje zaocznie szukam stałej pracy. Dziq83@o2.pl
              • Gość: Grzesiek Re: Szukam Pracy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 15:08
                mam pracę w charakterze merchandisera do hali leclerc rzeszów,praca rano od
                6.30 do ok.11,pon,śr,czw,pia,sob
                we wtorek sklepy detaliczne
                mój numer 501228374
                mail sochacki@pmt.com.pl
            • Gość: Jacek P Re: Szukam Pracy IP: *.lanserwis.net.pl 13.04.03, 20:31
              Wykształcenie średnie-mechaniczne,dośw.zawodowe-7 lat w firmie produkcyjnej
              jako kontroler jakości.Prawo jazdy kat.B.Podejmę każdą pracę bez akwizycji.
          • Gość: w.b. Re: Szukam Pracy - inspektor nadzoru budowlanego IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 09:27
            inspektor nadzoru budowlanego - branza architektoniczna i konstrukcyjno
            budowlana w zawodzie od 1984 roku posiada OC w PIIB do konca 2003 roku - moze
            pracowac jako kierownik budowy w kraju oraz rosja i ukraina .Wykonuje
            kosztorysy wyceny oraz przeglady budynkow posiada prawo jazdy kat. B oraz
            wieloletnie doswiadczenie.Mezczyzna lat 44 .Szuka pracy z wynagrodzeniem
            odpowiednim do kwalifikacji e-mail:jarpol@idea.net.pl tel. 0-502-311-781
      • Gość: Anja Re: DAM PRACĘ IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 14:26
        Chętnie znajdę prace na wakacje- jestem studentką dziennikarstwa i chcę sobie
        troszkę dorobić. Mój telefon: 0-17 2771167
        • Gość: Jaga Szukam pracy IP: 195.116.146.* 13.10.02, 21:21
          studentka NKJO udzieli korepetycji TANIO!- w zakresie gimnazjum i podstawowka
          tel kontaktowy :607591486, po 17:00
          • Gość: Jaga Re: Szukam pracy IP: 195.116.146.* 13.10.02, 21:24
            Gość portalu: Jaga napisał(a):

> studentka NKJO udzieli korepetycji z jezyka angielskiego :)) TANIO!- w
            zakresie gimnazjum i podstawowka
            > tel kontaktowy :607591486, po 17:00
      • Gość: Izabella Re: Szukam pracy IP: *.tel.debica.pl / *.tel.debica.pl 01.07.02, 20:05
        Przetłumaczę z języka rosyjskiego na polski, z polskiego na rosyjski teksty
        humanistyczne: jęykoznawstwo, literatura piękna, muzyka poważna, polityka,
        prawo, teksty popularno-naukowe, ekonomia. Posiadam doświadczenie i referencje.
        Kontakt: (014)6813800
      • Gość: Anna Chmielińska Re: szukam pracy IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 19:33
        Szukam pracy jako pielęgniarka dyplomowana, mam 18 - to letni staż
        pracy, ukończone kursy : kurs szczepień, kurs komputerowy I i II
        stopnia, obecnie w sierpniu kończę kurs pielęgniarka w miejscu
        nauczania i wychowania. Bardzo mi zależy na podjęciu pracy, nawet w
        Rzeszowie ,pochodzę z Przemyśla. Może to być praca w różnych placówkach
        tj. szpitale, przychodnie, szkoły, hospicja , pracownie rtg, nawet
        podejmę pracę na pół etatu.
      • Gość: Wojtek Re: DAM PRACĘ IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 07:14
        Mieszkam w Stalowej Woli mam 23 lata obecnie studiuje n WSIiZ n 3 roku w
        Rzeszowie przez 3 lata byłem monterem Wizji TV i sprzedawcą w salonie RTV. Mój
        telefon kontaktowy to 0-15 844-51-75 .

Dziękuje
    • Gość: Zibi Re: Do redakcji IP: *.wsiz.rzeszow.pl / 10.3.117.* 28.02.02, 16:38
      Czemu Redakcja nie zaznacza wlasnych postow czerwonym prostokatem tak jak ma to
      miejsce na innych forach ?Wtedy wiecej ludzi automatycznie wchodzi na dany
      watek . Moze warto sprobowac ?
      • Gość: zani Re: Do redakcji IP: *.wsiz.rzeszow.pl / 10.3.117.* 14.07.02, 17:59
        poprostu redakcja się nie zna...
    • Gość: ppww Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: 217.153.103.* 05.03.02, 15:42
      Student 5 roku podejmie pracę na niecały etat. Ewentualne propozycje proszę
      zamieszczać poniżej (ew. telefon czy kontakt), napewno oddzwonię lub się
      skontaktuję.
    • Gość: Praca DAM PRACĘ IP: *.rsk.pl 05.03.02, 21:37
      Poszukuje dwoch odpowiedzialnych mlodych dziewczyn (mogą być studentki) do
      pracy przy sprzedaży okularów przeciwsłonecznych w Rzeszowie. Praca w kwietniu
      i maju. Zarobki podstawa + prowizja.
      Informacje pod tel. 0604555067
    • lukmilko Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY 11.03.02, 12:45
      Student (zaoczny) szuka pracy, j.angielski, komputer (ms office)i inne,
      dyspozycyjny, dobra prezentacja, wysoka kultura osobista. Kontakt
      sirdevil@o2.pl
    • Gość: laprej Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.smlw.pl 11.03.02, 19:30
      Oferuję ciekawą i wysoko opłacalna pracę w Izraelskiej firmie, rozpoczynającą
      swoja działalność na Podkarpaciu, dla zainteresowanych kontakt: 0604337625 lub
      laprej@wp.pl
      • Gość: Andrzej Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: 217.98.77.* 21.08.02, 16:40
        Gość portalu: laprej napisał(a):

> Oferuję ciekawą i wysoko opłacalna pracę w Izraelskiej firmie, rozpoczynającą
        > swoja działalność na Podkarpaciu, dla zainteresowanych kontakt: 0604337625
        lub
        > laprej@wp.pl
        Proszę o informacje odnośnie pracy.madzia_sto@poczta.onet.pl
        • Gość: Monika Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 09:35
          Bardzo proszę o bliższe informacje na temat tej pracy: kuchtamon@poczta.onet.pl
    • Gość: Tom SZUKAM PRACY IP: *.rsk.pl 13.03.02, 13:25
      Student architektury krajobrazu( V rok )szuka pracy, projektowanie ogrodów,
      działek, wszystko co ma związek z przyrodą i ogrodnictwem.
      manunited4@poczta.onet.pl
    • Gość: Kasia SZUKAM PRACY IP: 80.48.68.* 15.03.02, 11:52
      Studentka germnistyki przetłumaczy teksty, udzieli korepetycji z j,
      niemieckiego. Kontakt: niemiecki_rz@poczta.onet.pl
    • Gość: MK SZUKAM PRACY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.02, 16:43
      Szukam pracy dla mojej siostry, która ma to nieszczęście pracować w jednym z
      Rzeszowskich hipermarketów. Dziś ją "awansowali" i z racji tego awansu
      pozbawili dniówki z działu w którym dotychczas pracowała, ponieważ była na
      szkoleniu. Nie muszę dodawać, że nie było żadnego szkolenia a
      tylko "spychologia". Od poniedziałku ma wykonywać nowe poważne zadanie bez
      żadnego przeszkolenia pod okiem bardzo chamskiej kierowniczki.
      Nie ukrywam, że strasznie jest mi jej szkoda.. widząc jak bardzo się tym
      przejmuje i płacze a zależy jej na jakiejkolwiek pracy, jednocześnie wie że w
      poniedziałek idzie na ścięcie.
      Zna obsługę komputera, kasy fiskalnej, jest inteligentą, ładną i bardzo uczciwą
      i odpowiedzialną dziewczyną. Ma dwoje dzieci i ustabilizowaną sytuację
      rodzinną, na pewno była by lepszym pracownikiem niż niejedna młoda dziewczyna.
      Zresztą stara też nie jest. Może zaopiekować się dzieckiem bądż też pracować w
      jakimś sklepie... lub jakakolwiek inną pracę. Bardzo proszę o uczciwe oferty,
      może to być też praca na niepełen etat. Prosżę o email:
      monikhha@poczta.gazeta.pl
    • Gość: dyktator Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 22:21
      Poszukuję pracy projektuje strony www pełen serwis kontakt tel: 8563237
      gadugadu:979433 e-mail : ciumplum@wp.pl
      • Gość: Kris Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 00:21
        Zajrzyj na stronę www.plak.com.pl
        Jeżeli masz pomysł i wizję jak zrobić to lepiej(jak zauważysz brakuje dobrych
        logosów plak i plas) to proszę o kontakt: performance@tlen.pl
    • Gość: joanna DAM PRACĘ IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 12:01
      Praca w Rzeszowie, dla osoby solidnej, komunikatywnej i dyspozycyjnej - opieka
      nad siedmiomiesięcznym dzieckiem; tel: 85 27 089
      • Gość: monika Re: DAM PRACĘ IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 11:17
        szukam pracy i chcialabym wiedziec cos wiecej o tej pracy. mam doswiadczenie
        oraz moge podac referecje jesli sa potrzebne. prosze odpowiedz na mojn mail
        monika_sabina@hotmail.com.
        dziekuje
        monika sabina wojcik
      • Gość: joanna Re: DAM PRACĘ IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 11:20
        Gość portalu: joanna napisał(a):

> Praca w Rzeszowie, dla osoby solidnej, komunikatywnej i dyspozycyjnej - opieka
        > nad siedmiomiesięcznym dzieckiem; tel: 85 27 089

• Gość: joanna Re: DAM PRACĘ IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 11:20
        szukam pracy i chcialabym wiedziec cos wiecej o tej pracy. mam doswiadczenie
        oraz moge podac referecje jesli sa potrzebne. prosze odpowiedz na mojn mail
        monika_sabina@hotmail.com.
        dziekuje
        monika sabina wojcik
    • Gość: Dorota SZUKAM PRACY IP: 212.244.155.* 20.03.02, 07:43
      Absolwentka AGH w Krakowie, odpowiedzialna, ambitna,posiadająca umięjętności w
      zakresie obsługi komputera oraz programów z pakietu Excel (dobra), MS
      PowerPoint (dobra), MS Word (bardzo dobra), ponadto obsługa systemów
      operacyjnych: Windows 95/98 (bardzo dobra), Windows NT (dobra), Windows 2000
      (dobra). MGłówne zalety to kreatywność, otwartość na nowe rozwiązania, łatwość
      w nawiązywaniu kontaktów, pomysłowość, odpowiedzialność, reprezentatywność,
      umiejętność pracy w zespole i prawo jazdy kat.B. Szukam pracy w Sanoku
      (rejonie) względnie w Krośnie. Kontakt kryba@poczta.onet.pl.

Dorota

--------------------------------------------------------------------------------

• Gość: Reformat JESTESCI ŻAŁOŚNI ! IP: *.dami-rz.pl 20.03.02, 10:45
        Chodzi mi o ludzi, którzy „poszukują ofert pracy. Jesteście godni politowania i
        nieprofesjonalni. Każdy wie, jaka ciężko teraz znaleźć prace, a wy to sobie
        utrudniacie. Jeden z was każe, aby to potencjalny pracodawca jemu przedstawiał
        oferty. A pozostali zostawiają adresy poczty elektronicznej, które dobre są dla
        przyjaciół, ale nie dla pracodawcy. Trochę rozumu. Umieśćcie w adresie imię i
        nazwisko, a nie jakieś kretyńskie pseudo!
        • Gość: radek Re: JESTESCI ŻAŁOŚNI ! IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 12:14
          Reformat masz rację.
          Do mojej firmy przyszła swego czasu aplikacja od młodej kobiety, która podała
          swój e-mail w stylu: superlaska@... czy coś podobnego.
          Zaznaczam, że moja firma nie prowadzi agencji towarzyskiej ani sexshop'u.
          Czy tak trudno "zrobić" sobie pocztę na jakimś portalu z pełnym imieniem i
          nazwiskem? (jest to bezpłatne i trwa kilka minut).
        • Gość: MK SAM Jesteś żałosny! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 19:46
          Ty reformat sam jestes żałosny jak mało kto. Na wszelkich wątkach tylko
          wszystko krytykujesz. Skoro masz tak dużo czasu aby uczestniczyć we wszelkich
          dyskusjach, zakładam że sam nie pracujesz albo jesteś młokosem, nie mającym
          pojęcia o czym pisze.
          Przypominam ci, że jest to wątek na forum INTERNETOWYM, i podawanie nazwiska i
          adresu do wiadomości publicznej całej Polsce jest chyba nie na miejscu.
          Jeśli jakiś ewentualny pracodowca zajrzy tu, co jest oczywiście mało
          prawdopodobne to zakładam, że ma dostęp do internetu i NAJWYGODNIEJ dla niego
          będzie przesłać email a przy jakimkolwiek odzewie może ustalić szczegóły
          ewentualnego interview. Chyba idioto nie sądzisz że pracodowca zatrudni kogoś
          tylko na podstawie postu! Ale jest to dobra okazja zaprezentowania się. Myślę,
          że ty prezentujesz całkiem inny poziom stąd twoje rozdrażnienie!
          Pozdrawiam

Rozsądna
          • Gość: Reformat Re: SAM Jesteś żałosny! IP: *.dami-rz.pl 20.03.02, 20:25
            Nawet idiotko, jeśli nie zatrudni to mój post mogą uznać za dobrą rade, która
            pomoże im znaleźć w prszyłości prace. Jesteś wybitnie ślepa są tu już 2 oferty
            pracy. Dlatego lepiej najpierw dobrze się zastanów, a później mnie bluzgaj.
            Po treści twojej wypowiedzi wnioskuje, że nie czytałaś wszystkich moich
            (stwierdzam to po przeczytaniu fragmentu „Na wszelkich wątkach tylko wszystko
            krytykujesz”.)
            Na pewno w przeciwieństwie do ciebie prezentuje inny(wysoki) poziom.
            „Przypominam ci, że jest to wątek na forum INTERNETOWYM, i podawanie nazwiska
            i adresu do wiadomości publicznej całej Polsce jest chyba nie na miejscu.”
            Co z tego, że to forum internetowe, gdy ktoś poszukuje pracy, to podanie
            nazwiska nie jest dla niego przeszkodą?
            Cała Polska. Nie bądź śmieszna. To nie strona główna Onetu, Czy Wirtualnej.

Z pogardą REFORMAT
            • Gość: MK Mój ty Reformacie! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 08:08

Serdeczne dzięki za tak wspaniałą krytkykę. Bardzo przepraszam, że ośmielę się
              być na niższym niż twój, jedynie słusznym poziomie i toku rozumowania:-)
              Jednakowoż chciałabym ostrzec wszystkich forumowiczów aby nie podawali swojego
              nazwiska, gdyż twój wysoki poziom wychowania i tolerancji może im zaszkodzić.
              Oczywiście zjechałeś mnie z góry do dołu, ale gdzie są racjonalne i konkretne
              odpowiedzi? Pracujesz? Starałeś się o pracę? Jakoś pomijasz ten temat. Choć tak
              na prawdę mnie to nie obchodzi, bo i tak napiszesz sobie co chcesz, byle to
              było w opozycji do wszystkiego:-)

A ja mimo wszystko pozdrawiam, gdyż jestem pogodną i naprawdę pełną tolernacji
              osobą. Czego i tobie życzę.
              A teraz koniec dyskusji, wracam do pracy!

MK.

PS. A tak z ciekawosci, jestes skinem?
              • Gość: Reformat Re: Mój ty Reformacie! IP: *.dami-rz.pl 21.03.02, 08:39
                Zacznę po kolei. „Oczywiście zjechałeś mnie z góry do dołu”. A ty w swoim
                poprzednim poście?
                Dlaczego forumowicze mieli by podawać nazwisko? Nie jest mi to do niczego
                potrzebne.
                Nie jestem skinem, punkiem, ani pacyfistą.

Tez Cię serdecznie pozdrawiam
    • Gość: Stefan SZUKAM PRACY IP: *.dnet.pl / 10.1.18.* 21.03.02, 14:47
      Młody 22 lata, dyspozycyjny 25 h/dobę, kawaler,

doświadczenie: 5 lat w księgowości, 6 lat w firmie komputerowej, 4 lata jako
      przedstawiciel handlowy, 7 lat na stanowisku kierowniczym.

Wykształcenie: mgr prawa, mgr ekonomii, mgr marketing i zarządzanie, mgr
      psychologii, praca doktorska z literatury staroangielskiej, 8 kierunków
      licencjackich,

Dodatkowe umiejętności: ratownik wodny, dyrygent, kompozytor, przewodnik
      górski, grafik komputerowy, czarny pas karate, biegła znajomość księgowości,
      rachunkowości, rozliczen ZUS

Zainteresowania: sport, polityka, dobre kino, muzyka jazzowa, poważna, podróże,
      komputery, literatura piękna, poezja, pływanie, malarstwo, karate, judo,
      psychologia, filozofia

Stan zdrowia: idealny

Dodatkowe informacje: własna działalność gosp., 3 tel. komórkowe, samochód
      dostawczy, samochód osobowy,

SZUKAM każdej pracy, najlepiej fizycznej, bo na umysłową nie mam już szans.
      • Gość: fareln Re: SZUKAM PRACY IP: *.pp.rzeszow.pl 24.03.02, 17:33
        Zapomniałeś dodać, że znasz języki: angielski, niemiecki, hiszpański,
        portugalski, rosyjski, ukraiński, białoruski, litewski, francuski, włoski oraz
        wszystkie narzecza plemion znad Amazonki, tudzież potrafisz rozszyfować
        egipskie hielogrify, stanowiące o budowie piramid. ;-))
      • Gość: Andrzej Re: SZUKAM PRACY IP: *.smlw.pl 26.03.02, 13:42
        Rozpocznij własny biznes z firmą
        „Dr. Nona Internaional Ltd.”

Szanowny Panie!

Izraelska kompania „Dr. Nona International Ltd.” istnieje na rynku
        światowym od 1994 roku. Jest to jedyna izraelska firma, która sprzedaje swoje
        produkty dla wzmocnienia zdrowia człowieka, wg systemu MLM (Multi Level
        Marketing). W skład produkcji wchodzą: kosmetyka uzdrawiająca i dodatki
        odżywcze. Kompania działa w kilkunastu krajach świata, takich jak: Niemcy, USA,
        Kanada, Izrael, Słowacja, Bułgaria, Grecja, Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja,
        Ukraina, a teraz także w Polsce.
        Podstawą wszystkich produktów firmy jest Bioorganomineralny kompleks
        („Know-how” firmy), opracowany przez naukowców izraelskiej kliniki „Lenom”,
        założycielką której jest dr Nona Kuchina.
        Produkcja firmy jest unikalna i skierowana do szerokiego kręgu
        konsumentów. Wszystkie preparaty bazują wyłącznie na składnikach naturalnych.
        Na początek mały przykład. Stając się konsultantem firmy od razu
        otrzymuje Pan rabat na zakup wszystkich produktów w wysokości 20%! To tylko
        pierwszy poziom...
        Jeżeli chce Pan zasięgnąć więcej informacji, proszę o kontakt z
        konsultantem firmy. laprej@wp.pl lub 604337625

Życzymy sukcesów.
        • Gość: Piotr Re: SZUKAM PRACY IP: *.chomiczowka.net.pl 14.06.02, 02:54
          Skoro ta firma działa tak długo to czemu nie ma jeszcze wlasnej stony www, oraz
          czemu słysze o niej po raz pierwszy?

Kolejna podpucha?

Pozdrawiam
          Piotr
    • Gość: Wacław S DAM PRACĘ - Zostań Niezależnym Konsultantem IP: *.rsk.pl 23.03.02, 13:34
      Zostań Niezależnym Konsultantem Oriflame!
      Oferujemy:
      Wynagrodzenie prowizyjne od 30 do 51 %
      Dodatkowe premie: 3%, 6%, 9%, 12%, 15%, 18% i 21%
      Premie i dodatki kierownicze
      Jednorazowe nagrody pieniężne: 1 000$, 2 000$, 4 000$,
      6 000$ itd. (za osiagnięcia)
      Dla osob, które zwiążą się z nami na stałe i osiągają
      zadowalające wyniki, organizujemy wycieczki i
      konferencje zagraniczne.
      Nienormowany czas pracy! (również praca dodatkowa)
      Pytaj o co zechcesz, żadnych tajemnic!
      tel./fax.: 0-17 852-87-05 lub kom.: 0-605 331 704
      e-mail: oriflame@rz.pl kontakt: Wacław Szubert
      • Gość: i Re: DAM PRACĘ - Zostań Niezależnym Konsultantem IP: *.dnet.pl / 10.1.18.* 25.03.02, 10:44
        > Zostań Niezależnym Konsultantem Oriflame!
        > Oferujemy:
        > Wynagrodzenie prowizyjne od 30 do 51 %
        dodatki kierownicze
        > Jednorazowe nagrody pieniężne: 1 000$, 2 000$, 4 000$,
        > 6 000$ itd. (za osiagnięcia)
        organizujemy wycieczki i
        konferencje zagraniczne.

JAK TO WSZYSTKO ŁADNIE BRZMI, NAPISZ PO PROSTU, ZE SZUKASZ AKWIZYTORÓW, BEDZIESZ
        PRZYNAJMNIEJ SZCZERY!!!
        • Gość: Wacław S Re: DAM PRACĘ - Zostań Niezależnym Konsultantem IP: *.rsk.pl 25.03.02, 18:03
          Gość portalu: i napisał(a):

> > Zostań Niezależnym Konsultantem Oriflame!
          >
          > JAK TO WSZYSTKO ŁADNIE BRZMI, NAPISZ PO PROSTU, ZE
          SZUKASZ AKWIZYTORÓW, BEDZIES
          > Z
          > PRZYNAJMNIEJ SZCZERY!!!

Jesli wiec jestes akwizytorem i chcialbys sie
          przekwalifikowac, to rowniez chetnie zapraszam.
          Jesli uwazasz, ze Oriflame oferuje akwizycje, to prosze
          zapoznaj sie z cechami charakteryzujacymi Wielopoziomowy
          Marketing Bezposredni (polskie tlumaczenie angielskiego
          skrutu <b>"MLM"</b>)
          Wacław Szubert
          • Gość: r Re: DAM PRACĘ - Zostań Niezależnym Konsultantem IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 08:47
            Gość portalu: Wacław S napisał(a):

> Gość portalu: i napisał(a):
            >
            > > > Zostań Niezależnym Konsultantem Oriflame!
            > >
            > > JAK TO WSZYSTKO ŁADNIE BRZMI, NAPISZ PO PROSTU, ZE
            > SZUKASZ AKWIZYTORÓW, BEDZIES
            > > Z
            > > PRZYNAJMNIEJ SZCZERY!!!
            >
            > Jesli wiec jestes akwizytorem i chcialbys sie
            > przekwalifikowac, to rowniez chetnie zapraszam.
            > Jesli uwazasz, ze Oriflame oferuje akwizycje, to prosze
            > zapoznaj sie z cechami charakteryzujacymi Wielopoziomowy
            > Marketing Bezposredni (polskie tlumaczenie angielskiego
            > skrutu <b>"MLM"</b>)
            > Wacław Szubert

Nie dość, że akwizycja, to jeszcze piramidka (wielopoziomowa)!

• Gość: Piotrek Wspaniała praca IP: 207.30.78.* 25.04.02, 22:58
        A które procenty wyciągasz z tych oferowanych? Chyba nie najwyższe, a jeśli tak
        to które?
        Na co wydałeś 6000USD?

Liczę na szczerość
    • izzydor Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY 09.04.02, 21:25
      Uczicwy jeż szuka pracy, ktora da mu przezyc. Nie boje sie zadnej pracy moge
      machac lopata i tez jako umyslowy
      PS. wlasnie zniszczono mi domek. Nie mam z czego zyc. mam zone i piecioro dzieci
    • Gość: Helios Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 30.04.02, 16:47
      Za chwile otworzymy nowoczesny obiekt kinowy w Rzeszowie.
      Poszukujemy pracownikow na stanowiska:
      dyr.obiektu,kierownikow zmian,pracownikow organizacji
      widowni,kinooperatorow,kasjerow,pracownikow barowych,pracownikow obslugi
      widowni,pracownikow do obslugi parkingu.
      Wynajmniemy rowniez firme lub osoby,do obslugi kompleksowego sprzatania obiektu.
      Informacje kontakt@heliosnet.pl
      • tedy1 Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY 04.05.02, 09:37
        Jestem rencistą z Rzeszowa, wykształcenie średnie techniczne(technik elektryk).
        Podejmę każdą pracę, zeby dorobić do czegoś co przy maksymalnej wyobraźni
        można nazwać rentą.
        Kontakt: xser@poczta.onet.pl
    • Gość: Leśniak Re: Szukam pracy IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 19:39
      Jestem Operatorem Żurawia Wieżowego .Mam uprawnienia na koparkę . Szukam
      pracy w województwie podkarpackim lub w Polsce . Adres - tel. 0166482033
      Jerzy Leśniak , Przeworsk
      • Gość: MICHAL Re: Szukam pracy IP: *.skane.se 06.05.02, 06:34
        Jedyne powazne i to bardzo oferty pracy proponuje kino Helios.Brawo.
        Pozostale to wydumane oferty sprzedazy.Niestety taka jest ta polska
        rzeczwustosc anno domini 2002.Rozni cwaniacy chca nam na sile wcisnac
        niechciane dobra.Na pochybel im.
    • Gość: Inżynier Re: Inżynier mechanik - SZUKA PRACY IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 12:04
      Młody inżynier mechanik poszukuje pracy.
      Dyspozycyjny, pracowity, rzetelnie wypełniający powierzane mu zadania.
      Znojomość obsługi pogramów biurowych (office) i technicznych (AytoCad, Matlab,
      Matcad, Corel); angielski (średni);prawo jazdy kat.B (własny samochód);
      uregulowany stosunek do służby wojskowej.
      Wiadomość: (016) 6272024
    • Gość: killer Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.pp.rzeszow.pl 16.06.02, 10:38
      Szukam ciekawych ofert z Biskupina (d.Rzeszów).Zgłoszenia pod "killer"
    • chris1_gazeta wzór listu motywacyjnego 11.07.02, 20:51
      Kochana firmo!

Z duza radoscia przeczytalem Wasze ogloszenie w gazecie.
      Ucieszylem sie dlatego, ze wiem, iz Wasza firma jest duza
      i dobra, i daje ludziom duzo pieniedzy.
      Ja tez chce zarabiac duzo pieniedzy. Moge w zamian za to
      pracowac, nawet duzo pracowac, bo jak sie duzo pracuje to sie ma
      duzo pieniedzy.

Chce miec duzo pieniedzy, bo mam malo rzeczy i koledzy sie
      ze mnie smieja. A tak bede mógl kupic duzo rzeczy (nie od
      razu, ale na raty).
      Poza tym licze, ze dacie mi samochód sluzbowy, tylko zeby
      nie byl zapackany Wasza nazwa, bo wtedy beda sie ze mnie panny na dyskotece
      smialy, ze nie mój.
      Ja ze swej strony jak juz pisalem bede duzo pracowac i bede
      zawsze wierny Waszej firmie, jesli tylko dostane to co
      chce dostac.
      Poza tym Wasza firma jest duza i miedzynarodowa, wiec nie
      chodzi i tylko o pieniadze, bo przeciez wazne jest, zeby powiedziec kolegom
      gdzie pracuje i wtedy oni powiedza: O!
      Umiem troche, ale o wiele wiecej sie moge nauczyc i rozwinac, bo
      napisaliscie, ze dajecie mozliwosc rozwoju. Ja bardzo lubie sie
      rozwijac, bo wtedy ma sie duzo pieniedzy, a jak ma sie duzo pieniedzy,
      to ma sie coraz wiecej rzeczy, a jak ma sie coraz wiecej rzeczy to trzeba
      miec dom, a jak ma sie dom to przyda sie tez zona i dzieciaki (ale bez
      przesady).
      I wtedy mozna zaprosic kolegów, a Wy juz wiecie, co oni zrobia.
      Poza tym chce dodac, ze zawsze chcialem pracowac w Waszej
      firmie (wiecie dlaczego), ale jakos nie bylo okazji.

Z wyrazami unizenia i pozdrowieniami

(podpis nieczytelny)

PS. Jezeli chodzi o wizytówke to potrzebuje jej bardzo, zeby dawac ludziom,
      zeby wiedzieli z kim maja do czynienia!
      • Gość: Anel Re: wzór listu motywacyjnego IP: 217.98.77.* 21.08.02, 16:58
        Ja też chcę tam pracować!;)))))))
    • Gość: Agnieszka Re: SZUKAM PRACY IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 04.08.02, 00:27

Imię i nazwisko: Agnieszka Łoza
      Stan cywilny: panna
      Telefon: ( 017 ) 22 - 96 - 865
      E-mail: little_flower@ poczta.onet.pl

Wykształcenie: od 2001 - Politechnika Rzeszowska Uzupełniające studia magisterskie
      na Wydziale Zarządzania i Marketingu
      specjalność : finanse i bankowość
      planowany termin ukończenia studiów: luty 2003 rok.

od lutego 2001- Podyplomowe Studium Pedagogiczne Politechniki
      Rzeszowskiej ( odbyta praktyka pedagogiczna )

1998 - 2001 - Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
      studia licencjackie,
      specjalność: rachunkowość i finanse

1994 - 1997 - V Liceum Ogólnokształcące w Rzeszowie
      profil: języki obce nowożytne

Kursy i szkolenia: 1997 Kurs: pełna księgowość z komputerem
      1997 " Bridges for education" - obóz języka angielskiego

Języki obce: język angielski : znajomość dobra (The European Language Certificate
      in English ( Stage II).
      język niemiecki: znajomość podstawowa
      język rosyjski: znajomość podstawowa

Inne kwalifikacje: obsługa komputera : MS Office, Internet, Symfonia

Doświadczenie: udzielanie korepetycji z języka angielskiego i rachunkowości
      ( 8 miesięcy),

Cechy osobowości: punktualność, rzetelność, cierpliwość, optymizm, kreatywność

Zainteresowania: grafologia, literatura, krawiectwo, rysunek

• testpolska DAM PRACĘ 14.08.02, 15:57
      Poszukujemy osoby której zadaniem będzie sprzedaż usług oferowanych przez firmę
      oraz doradztwo obecnym i nowym klientom.
      Zatrudnione osoby odpowiedzialne będą za realizację polityki sprzedaży w
      wyznaczonym rejonie działania i tam też obsługiwać będą klientów.
      Wymagane:
      - nienaganna prezencja,
      - łatwość nawiązywania kontaktów i umiejętność ich podtrzymania
      - wykształcenie min. średnie, prawo jazdy kat B oraz samochód,
      - umiejętności obsługi komputera.
      Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV wraz z listem motywacyjnym pod
      poniższy adres:
      testpolska@gazeta.pl
      Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
      • Gość: G Re: DAM PRACĘ IP: *.dnet.pl / 10.1.18.* 14.08.02, 16:12
        testpolska napisał:

> Poszukujemy osoby której zadaniem będzie sprzedaż usług oferowanych przez
        firmę
        >
        > oraz doradztwo obecnym i nowym klientom.
        > Zatrudnione osoby odpowiedzialne będą za realizację polityki sprzedaży w
        > wyznaczonym rejonie działania i tam też obsługiwać będą klientów.
        > Wymagane:
        > - nienaganna prezencja,
        > - łatwość nawiązywania kontaktów i umiejętność ich podtrzymania
        > - wykształcenie min. średnie, prawo jazdy kat B oraz samochód,
        > - umiejętności obsługi komputera.
        > Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV wraz z listem motywacyjnym pod
        > poniższy adres:
        > testpolska@gazeta.pl
        > Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Ciekawe co to za powazne firmy zbierają oferty na skrzynke mailową.
        AKWIZYCJA JAK W PYSK STRZELIŁ

• Gość: tommy Re: DAM PRACĘ IP: *.ropczyce.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 16:14
          zgadzam sięnapracę w waszym biurze
    • Gość: paweł Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.dami / 192.168.1.* 14.08.02, 18:11
      Tegoroczny absolwent Politechniki Rzeszowskiej wydziału Zarządzanie i Marketing
      o specjalności Finanse i Bankowość podejmie pracę w Rzeszowie. Posiadam prawo
      jazdy kat.B, umiejętność obsługi komputera + Internet.
      Proszę o kontakt - tel.8563751.
    • Gość: Piotrek Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.ipt.aol.com 02.09.02, 14:56
      Znalezienie pracy na Podkarpaciu bez znajomości graniczy z cudem. Ze
      znajomościami nikt nie będzie szukał przez forum. Błędne koło.........
      • Gość: Kris Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: 212.244.155.* 06.11.02, 09:08
        Zgadzam się z Tobą zupełnie. Nasuwa się się MOTTO

"NIE WAŻNE SĄ UMIĘJETNOŚCI LECZ TYLKO ZNAJOMOŚCI !!!!!!"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka